n-gage igre koje rade na 3650

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
qwert
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 18. Jul 2005. 13:34

n-gage igre koje rade na 3650

Post od qwert »

da li neko zna koje sve n-gage igre rade na nokii 3650 :D

Svako ko zna nek napise koja igra radi a koja ne radi
3650 je bolji od 3660

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

To mislim da neces mnogo precizno ni znati dok ne probas. :) Moze i zbog tvoje verzije softvera nesto da zeza ja mislim, recimo... :unsure: Ja znam da na 7610 ne radi (bar mom drugu nije radilo) dosta .blz igara... 3650 bi valjda trebao da bude vise kompatibilan bar zato sto imaju istu verziju Symbiana... 8)

qwert
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od qwert »

znam ja to ali n-gage imo mnogo vise rama pa kad pokrenem neku igru pise out of memory.Pokusam sa flight modom psiloc system toolsa ali mi nesto neradi flight mode
3650 je bolji od 3660

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

Dosta igrica i softvera je kompatibilno sa 3650, znam jer mi drug ima n-gage, pa smo jedno vreme dosta toga razmenjivali, pitaj sta te konkretno zanima? :)

qwert
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od qwert »

Da li ce mi raditi tony hawk pro skater za n-gage na 3650

ja sam ga preneo i pise mi out of memory.Kako da ukjucim flight mode
3650 je bolji od 3660

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

Za to stvarno ne znam, zvacu druga pa cu proveriti, ali dok te upozorava da nemas memorije mislim da treba preko explorera...hm, u svakom slucaju ako ti niko ne napise videcu ja pa ti javljam :)

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

On zapravo ima jednako memorije kao 3650, samo sto valjda on sve isprazni kad upalis neku igru, nesto na tu foru ako nisam bas pogodio. :) Hm... Probaj da ugasis i opet upalis fon mozda ce tako da pomogne, posto vjerovatno neki program ostane i dalje aktivan u RAM-u poslije pokretanja pa nema dovoljno za igru... Ma shta ce ti to, inache jako je tesko igrati na 3650... :)

qwert
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od qwert »

upravu si to za igranje.Ali ima neke dobre igre koje bi voleo usemio bi se ja za igranje nije to problem samo sto ne mogu da pokrenem igrica
3650 je bolji od 3660

Odgovori