SMS i C++ za symbian

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
iggymydoom
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 18. Jul 2005. 23:48
Kontakt:

SMS i C++ za symbian

Post od iggymydoom »

*Da li postoji neki tekst za poruku kod nokinih mobilnih telefona da kada se otvori ceo telefon zablokira i natera korisnika na restart ???

*Moze li neko da mi pomogne gde mogu da se nabavie neki tutoriali za pravljenje programa za symbian telefone u C++ u ???

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Ne text, ali mislim da mogu nekako da se naprave takve poruke... Ja imam jednu .gif animaciju koja restartuje telefon, ne znam kako to radi... :unsure:
Haha, jel imas ti pojma kako je C++ tezak jezik?! :ohmy:

iggymydoom
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Kontakt:

Post od iggymydoom »

Imam pa zato i trazim neki tutorial koji bi mi pomogao ,a za onu gif. animaciju gde bih mogao da je nabavim ???

Gorance
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 06. Jun 2005. 21:30

Post od Gorance »

Stef. Nemoj da se plašiš C++-a, nije tako strašan kao što izgleda. :lol: C++ u osnovi predstavlja "slabu" optimizaciju mašinskog jezika čime je za njegovu efikasnu upotrebu potrebno poznavanje uređaja koji se programira. ALI (i kako ja volim da kažem ovo je veliko ali) to je samo za EFIKASNU upotrebu. Rudimentarne osnove programiranja + predefinisani moduli koji često dolaze u paketu sa kompajlerima za C++ bi trebalo da ti omoguće da lagodno dobiješ tražene rezultate mada sa programima koji su ako nishta drugo ono veliki u smislu KB-aže. Najbolji način da saznaš koji programski moduli su ti stigli sa kompajlerom je naravno HELP !!!

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Pa sve se da nauciti, ali ne vjerujem da ce to da mu podje za rukom sa par tutoriala... :) Nek kupi onu knjigu C++ sa xxx strana i eto... :)

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

Ej ljudi ja sam radila na faksu C++, i nije ni malo jednostavno...ali stvarno ne znam kako se preko C moze programirati nesto za symbian, ako nesto nabavis salji, bas me zanima :wink: :)

iggymydoom
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Kontakt:

Post od iggymydoom »

Zoko ,probaj ovaj sajt koji je postavio Miksoni (http://www.forum.nokia.com/main.html) na njemu imas neke tutoriale u .PDF formatu ,isprobaj pa mi javi sta ti mislis !!!

Odgovori