*Da li postoji neki tekst za poruku kod nokinih mobilnih telefona da kada se otvori ceo telefon zablokira i natera korisnika na restart ???
*Moze li neko da mi pomogne gde mogu da se nabavie neki tutoriali za pravljenje programa za symbian telefone u C++ u ???
SMS i C++ za symbian
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
- iggymydoom
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 18. Jul 2005. 23:48
- Kontakt:
- iggymydoom
- Redovni učesnik
- Kontakt:
Stef. Nemoj da se plašiš C++-a, nije tako strašan kao što izgleda.
C++ u osnovi predstavlja "slabu" optimizaciju mašinskog jezika čime je za njegovu efikasnu upotrebu potrebno poznavanje uređaja koji se programira. ALI (i kako ja volim da kažem ovo je veliko ali) to je samo za EFIKASNU upotrebu. Rudimentarne osnove programiranja + predefinisani moduli koji često dolaze u paketu sa kompajlerima za C++ bi trebalo da ti omoguće da lagodno dobiješ tražene rezultate mada sa programima koji su ako nishta drugo ono veliki u smislu KB-aže. Najbolji način da saznaš koji programski moduli su ti stigli sa kompajlerom je naravno HELP !!!

- iggymydoom
- Redovni učesnik
- Kontakt:
Zoko ,probaj ovaj sajt koji je postavio Miksoni (http://www.forum.nokia.com/main.html) na njemu imas neke tutoriale u .PDF formatu ,isprobaj pa mi javi sta ti mislis !!!