Blokirao telefon posle instalacije programa, flešovanje?!

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
iggymydoom
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 18. Jul 2005. 23:48
Kontakt:

Blokirao telefon posle instalacije programa, flešovanje?!

Post od iggymydoom »

Nedavno sam instalirao program koji kontrolise tastaturu preko bluetooth-a ,zove se BT Key i posle njegove instalacije sam restartovao telefon !!! Posle toga nisam mogao nikako da ga upalim !!! Vadio sam MMC i SIM karticu i nikako nije hteo da se upali !!! Moj drug i ja smo ustanovili da treba da flash-ujemo telefon da bi proradio !!! Zanima me sta je to ???

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

pa kako ste to konstatovali ako neznate sta je to :D , fles je ponovo instaliranje softvera kao podizanje npr. xp-a na kompjuteru samo sto to nemozete sami da uradite 8)

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

LOL... :lol:
Probaj format s 4 dugmeta: izvadis SIM, MMC ostavi. Onda pritisni istovremeno zelenu slusalicu (dugme za pozivanje), zvezdicu - *, broj 3 i dugme za paljenje. Mora da ti bude bar 3/4 baterije puno... Treba da ti se pojavi na ekranu "Formatting" ili tako nesto ako ti podje za rukom. :) Ako ne, probaj jos koji put... Ako ni tada, flash... :smutny:

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

od onih koji su instalirani na telefon ostaju samo dugmici :D :lol: :D salim se neostaje :uhuh: sve se brise 8)

Odgovori