Ubacivanje RAR fajlova u 6630

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Ubacivanje RAR fajlova u 6630

Post od IDzO »

Skinuo sam golf (Tiger Woods) u RAR formatu i nece da mi se instalira na Nokia 6630. Kako da instaliram ovakvu vrstu fajlova jer zipovane igrice sam uspeo da ubacim u telefon?
Ako mozete napisite neki zanimljiv program ili koju igricu za 6630?

Pozdrav!!!!

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

Mislim da se aplikacije u RAR formatu ne mogu instalirati...bar ja nisam uspela...prebacim ih na fon ali kada hocu da ih otvorim piše mi da ne prepoznaje fajl...e sad, da li ima neki programčić da odzipuješ fajl....stvarno ne znam... :| :?

mi2scg
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 16. Sep 2004. 23:11
Kontakt:

Post od mi2scg »

Postoji program za raspakivanje zipovanih fajlova na telefonu (ako sam dobro razumeo o cemu se radi), a moze se naci na svakom boljem sajtu za download Symbian aplikacija. Javicu se kada dodjem kuci i pogledam kako se zove ...
Pozdrav svima!

Marko MI2
Stop the madness!

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

pa zar nije lakse ga raspakovati na kompu i vidjeti sta ima i onda raspakovan fajl prebaciti na komp....

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

Slažem se janka_88, ja tako stalno radim....Jedino ako nešto skine preko GPRS...ali koliko je to isplativo.... :| Pa onda sigurno ima neki zip ili rar programčić.... :wink:

mi2scg
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 16. Sep 2004. 23:11
Kontakt:

Post od mi2scg »

Zove se ZipMan i ima jos tri dodatka za razlicite vrste fajlove, medju kojima i za Jar i Rar fajlove.
Pozdrav svima!

Marko MI2
Stop the madness!

gajic_ivan
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 04. Avg 2004. 01:22
:: iPhone 7 Plus
Kontakt:

Post od gajic_ivan »

:o Ne mogu da verujem oko čega vi pravite problem... Pa zar je moguće da niko od vas nema WinZip ili WinRar na kompjuteru? Kompresovanje datoteka ovo, ono... :)
Raspakujete to lepo na kompu i prebacite *.sis ili *.jar datoteku koja se nalazi unutra na fon i gotovo...
make. believe

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

ja sam koristio WINRAR i ne moze da ga sredi jer pise da ima neku gresku!!!
da li mi neko moze poslati ili reci gde mogu nabaviti golf tiger woods i/ili jos neku zanimljivu igricu!!!

Sasa_NS
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 22. Jul 2004. 15:57

Post od Sasa_NS »

Slažem se, bolje je raspakovati na kompu... Ako neko baš insistira, ZipMan (sa dodatkom .rar zakrpe) radi posao

iggymydoom
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 18. Jul 2005. 23:48
Kontakt:

Post od iggymydoom »

SLUSAJTE ,to sto si skinuo prebaci na kompjuter i promeni ekstenziju iz .rar u .jar ,pa ga vrati na telefon i probaj da instalirash :wink: :) :D !!!

gajic_ivan
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 04. Avg 2004. 01:22
:: iPhone 7 Plus
Kontakt:

Post od gajic_ivan »

Ako prijavljuje grešku onda je u pitanju greška (logično :wink: ) i sa tim možeš da se pozdraviš, obriši fajl sa kompa i nastavi dalje :D
make. believe

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Auuu,napraviste problem oko toga,qq... :| Ili ga raspakujte na kompu ili uz pomoc ZipMan-a i gotovo.... 8)

Odgovori