TV na 6630 !?
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
- iggymydoom
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 18. Jul 2005. 23:48
- Kontakt:
TV na 6630 !?
Da li bi mogao da gledam tv na nokiji 6630 ,a ako mogu kako je to moguce...
HVALA!

mozes gledati samo BK televiziju (tako bar kazu)
Probaj na nekoj od ovih adresa:
wap.mobtel.co.yu/vg3/index.php
wap.mobtel.co.yu/xG3/index.php
negde sam video da se pominju ove adrese za gledanje tv-a, a ti proveri pa javi da li radi
negde sam video da se pominju ove adrese za gledanje tv-a, a ti proveri pa javi da li radi
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
Evo sada sam video da je i telekom uveo EDGE http://www.mts.telekom.yu/index.php?ID=200&Type=1
Pa ako neko moze da mi kaze nesto vise.
Pa ako neko moze da mi kaze nesto vise.
1. EDGE 224-236 Kb/sec (pod MNOGO idealizovanim uslovima) dok je 3G 2-2.3 Mb/sec (shto bi rekli nadrealisti "ima razlike - dirastichne"). Moguce je pratiti TV i preko EDGE protoka ali morash imati malko idealne uslove: da si ne mobilan (sedish, lezish ...), mala zauzetost celije (tj mali broj aktivnih korisnika u celiji kojoj pripadash), ODLICHAN signal ("sve crte") i (mozda najvaznije) aktivan EDGE primopredajnik u celiji kojoj pripadash. Kako EDGE em "hasa" radio resurse, em koshta (da bi se uveo potrebna je zamena SVIH primopredajnika u celiji/baznoj stanici) mala je verovatnoca da ce ti prijem biti zadovoljavajuci 
2. Mobtel je EDGE "proglasio" za 3G servis i tako ga reklamira
. Ne mozete da zamislite kakvu je salvu smeha ta objava izazvala na poslednem TELFOR-u
3G (najblaze receno) nema mnogo veze sa mobilnom telefonijom (tj prenosom glasa, vishe ima veze sa Internetom). Princip rada se vishe oslanja na WLAN nego na principe mobilne telefonije (kod GSM-a prenosi se digitalizovani glas - kod 3G -a paketi podataka, kod GSM-a se koristi TDMA princip pristupa - kod 3G CDMA...) da ne davim, ukratko receno: "babe i zabe". Zato me uvek "pogodi u zivac pricha" o poredjanje 3G uredjaja i GSM telefona (popularno "shta je bolje K750 ili 6630" ili "3230 ili Z800 ko shta voli"). Chak i je "3G" oznaka za "trecu generaciju principa prenosa podataka mobilnim uredjajima" (naravno ovo je inzinjerska definicija koju je svaki poshteni marketinshki strucnjak redikovao na "odomacenu") "treca generacija mobilne telefonije" 
3. Najveci broj svetskih 3G operatera najceshce nudi "za dz" pretpatu na SKY, CNN, BBC i josh par stanica (u zavisnosti od zemlje u kojoj si) "na zloupotrebu"
svojim pretpatnicima. U ITA na primer sva tri RAI-a mozesh dobiti u okviru TIM 3G pretplate.
4. Ovo je moj poslednji post u narednih 6 meseci (ili duze) poshto sam od 30-og na odsluzenju vojnog roka
Chujemo se u Martu ...

2. Mobtel je EDGE "proglasio" za 3G servis i tako ga reklamira

3. Najveci broj svetskih 3G operatera najceshce nudi "za dz" pretpatu na SKY, CNN, BBC i josh par stanica (u zavisnosti od zemlje u kojoj si) "na zloupotrebu"

4. Ovo je moj poslednji post u narednih 6 meseci (ili duze) poshto sam od 30-og na odsluzenju vojnog roka

-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Uto, 07. Jun 2005. 22:19
ovde radi druga adresa ali....trazi mi da definisem acces point...sta tu treba da stavim?IDzO napisao:mozes gledati samo BK televiziju (tako bar kazu)
aj neko ako moze nek mi objasni postupno sta sve treba da uradim!
unapred hvala!
Ex Sir_Oliver