Konacno, 6630..

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
EsCoBaR
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 20. Feb 2005. 06:30
Kontakt:

Konacno, 6630..

Post od EsCoBaR »

Napokon sam uzeo cuvenu 6630-icu.. :) E sad ovako.. Sa tel. sam dobio neki USB kabl.. preko njega normalno ubacujem mp3, slike.. Ali neznam da li mogu da se ubacuju i aplikacije.. pored tel. sam uzeo i 256mb memorije pa za sad nemam love da uzmem bluetooth.. Znaci da li taj kabl moze sve sto i bluetooth.. mislim na ubacivanje aplikacija itd.. ;)

Za prvo javljanje toliko.. Inace tel. je... :blinky: :blinky: :blinky:

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Moze... Trebalo bi bar... :) Samo mislim da moras da instaliras gloopavi Nokijin softver. :dry: :)

EsCoBaR
Entuzijasta
Entuzijasta
Kontakt:

Post od EsCoBaR »

Ako mislis na pc suite njega sam vec instalirao.. Aj videcu da probam da ubacim neku aplikaciju pa cu da javim sta sam uradio.. :roll:

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

6600-tuning, dupli klik na sis fajl i pokrenuće se Nokia Application Installer pomoću koga možeš da instaliraš programe, ili iskopiraj instalacije na karticu kroz Phone browser i instaliraj ih pomoću FExplorera...

Stef, novi PC Suite v6.6 i nije takav krš, poprilično je unapređen u odnosu na one stare verzije... Nažalost, radi samo sa novijim telefonima...

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od stefank »

Miskoni, ma svaki je krsh. :D Milina je kad vidis preko BT-s samo Send to > , ili jos bolje card reader, samo iz foldera u folder aaaah... :)

EsCoBaR
Entuzijasta
Entuzijasta
Kontakt:

Post od EsCoBaR »

Definitivno moze da se ubacuju (i) aplikacije preko USB kabla, tako da, dok ne skupim malo love za BT ovo ce dobro da mi posluzi..

p.s - Hmm, mozda i nije lose ideja da se ode motorom na more.. :lol: :lol: ...kome je namenjen ovaj p.s shvatice zasto sam ovo rekao.. :D :D

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od stefank »

Eto vidish. :wink: 8)
6600-tuning napisao:p.s - Hmm, mozda i nije lose ideja da se ode motorom na more.. :lol: :lol: ...kome je namenjen ovaj p.s shvatice zasto sam ovo rekao.. :D :D
Xexe... :D Pa naravno da nije... :D

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

A zasta ce ti bluetooth ako si vec dobio kabal koji je visestruko brzi za prenos podataka a ako je isti kao za moj telefon i nije nesto dugacak da nemozes da ga spakujes i poneses sa sobom kad ides negde?

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

kada mi napise file corrupted to znaci da ne mogu tu igricu instalirati na telefon odnosno instalacioni fajl ne valja?

gajic_ivan
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 04. Avg 2004. 01:22
:: iPhone 7 Plus
Kontakt:

Post od gajic_ivan »

IDzO napisao:kada mi napise file corrupted to znaci da ne mogu tu igricu instalirati na telefon odnosno instalacioni fajl ne valja?
Da...
6600-tuning napisao:Definitivno moze da se ubacuju (i) aplikacije preko USB kabla, tako da, dok ne skupim malo love za BT ovo ce dobro da mi posluzi..
BT je sporiji u odnosu na kabl... bolje ti je kupi neki card reader, više ćeš se usrećiti :)

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

Ajde ljudi, pa nije BT tako loš...nemoj te tako :cry:
6600-tuning, ako si već razmišljao da uzmeš BT onda to i uradi, veruj mi, nije loš :wink: :)

Kuzman
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 22. Nov 2004. 22:16

Post od Kuzman »

pogotowo zbog programa koji rade preko njega :wink: bt je super samo ako uzmesh neki dobar........ ;) :) :D
Black Sabbath!!!

EsCoBaR
Entuzijasta
Entuzijasta
Kontakt:

Post od EsCoBaR »

Ljudi dzaba i USB i BT..

Ostao mi je tel. u TAXI-ju.. :wacko:

A juce sam ga novog kupio, dao sam 340 eura sa karticom od 256mb..

Sta reci... :shock:

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Zoka »

Šta reći a ne zaplakati? :( :cry:
Ko zna, možda je taj taksista neki pošten čovek....jesi li pokušao da ga pronadješ? :o

sasa-SE
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 14. Jan 2005. 19:56

Post od sasa-SE »

nemoj da se nerviras samo das imei broj policiji i oni ti ga nadju,osim ako neko do tada ne promeni imei na tvom fonu

Paralelni_Svet
Banned
Pridružio se: Uto, 16. Avg 2005. 10:33

Post od Paralelni_Svet »

ma de cje policija bre da trazhi, ne verujem da cje prstom mrdnuti!!
ali , ja ti zhelim svu srecju i IDIOOOOOOTE, TOOO JE MNOOOOGO SKUP I MNOOOGO DOBAR TELEFON, PA JA BI GA U GACJE STAVIO 1!!!! :smutny: :dry: :uhuh:
shalim se ja naravno :shock: nego, ti lepo da ga nadjesh!!!! srecjno
p.s. nemoj molim te da se uvredish za ovo vikanje gore, samo shala

EsCoBaR
Entuzijasta
Entuzijasta
Kontakt:

Post od EsCoBaR »

Ne mogu da verujem da mi se ovo desava.. A taman sam poceo lepo da ubacujem aplikacije, slike, mp3 i jos neke zajebancije..

Nasao sam taxistu ali on kaze da nije bilo nikakvog telefona.. :(

Sasa_NS
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 22. Jul 2004. 15:57

Post od Sasa_NS »

Malo je poštenih ljudi na ovom svetu... Zaista šteta za tako dobar telefon (izgubljen novac)... :smutny:
Moje saučešće...

EsCoBaR
Entuzijasta
Entuzijasta
Kontakt:

Post od EsCoBaR »

Ajde da sam ga izgubio posle 3-4 meseca.. Nego ljudi, juce sam ga uzeo, novog sa 256mb.. Jako sam tuzan, a zaljubio sam se u tel na prvi pogled.. :cry:

Taman sam ga lepo podesio, napravio menu po zelji.. ne mogu vise ni da pricam o tome!

Kupicu ga ponovo pa makar mi to bilo zadnje.. Samo da skupim lovu! :angry:

Ako vam stvari krenu lose, setite se da mogu da budu jos gore..! Ovo je bio moj moto, ali ni on ne pomaze sad.. :smutny:

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Zoka »

6600-tuning, znam kako ti je...meni su pre par godina ukrali fon....ali ne očajavaj...biće bolje :) Kupićeš ga opet..... :)

Odgovori