6600 i mp3
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
6600 i mp3
Zdravo zanima me kako funkcionise mp3 na nokia 6600 ja imam 6230 i uzeo sam ga iskljucivo zbog mp3 reprodukcije , ali sam se u poslednje vreme napalio na 6600 ali mi je mnogo vazno to za mp3. ja imam originalne slusalice jel mogu one da se ubace i dali je isti kvalitet hitno odgovorite.
Hvala
Hvala
Dexter,nash'o sam ga.....e kako da ga pokrecem ,u zipu ili samo fajl....posto se bash ne razumem u taj fon ja ga ne koristim nego moj frend pa njemu trazim...ja sam mu prebacio zip i ne radi,al ovako jos nisam probao....e a zasto nece da se uspostavi veza preko bt ? Kad sam prvi 1x probao,radelo,al sad.....nema sanse...ako ce pomoci pokusam da posaljem na svoj SEk700 bilo koj fajl(na kome bt provereno odlicno radi) ?
Dbpower,potrazi ga na googlu,posle toga skines ogg plugin i konvertujes mp3 u ogg,instaliras playogg porgram u telefon i to je to,ogg je daleko bolji format od amr-a i wav-a.
Ukoliko ti bude trebalo detaljnije objasnjenje ili nebudes mogla da nadjes te programe samo me kontaktiraj vapa@medianis.net
Ukoliko ti bude trebalo detaljnije objasnjenje ili nebudes mogla da nadjes te programe samo me kontaktiraj vapa@medianis.net
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
vapa, od amr-a je svaki format bolji, ali od 16bit-nog wav-a nije bolji ni mp3 ni ogg, samo su manji...
maraja, za konvertovanje može da ti posluži i Audio Calalyst, i EAC, ima raznih programa... A Sova je naš ženski član, čisto da znaš...
icein, potraži na forumu "Ludakovu zabranjenu adresu", to je Yahoo grupa, učlani se i naći ćeš dosta zanimljivih stvari...
maraja, za konvertovanje može da ti posluži i Audio Calalyst, i EAC, ima raznih programa... A Sova je naš ženski član, čisto da znaš...

icein, potraži na forumu "Ludakovu zabranjenu adresu", to je Yahoo grupa, učlani se i naći ćeš dosta zanimljivih stvari...

● PRAVILA FORUMA ●
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Ja ću da stavim wav, što pitaš..?
Napisao si da je ogg format daleko bolji od wav-a, što naravno nije tačno.
icein, pročitaj ponovo, vrlo pažljivo, moj prethodni post i obrati pažnju na deo koji je upućen tebi...

Napisao si da je ogg format daleko bolji od wav-a, što naravno nije tačno.

icein, pročitaj ponovo, vrlo pažljivo, moj prethodni post i obrati pažnju na deo koji je upućen tebi...
● PRAVILA FORUMA ●