softver verzija 6630

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
borkes
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 31. Mar 2005. 11:09

softver verzija 6630

Post od borkes »

molim za odgovor koja verzija softvera je ok za nokiu 6630 posto znam da je bio problem sa verzijom 2.95 i dali ima problema ako se uzme fon. sa tim mreze pozdrav :|

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

Što se tiče ovog drugog pitanja...mnogo smo pisali ovde o telefonima skidanim sa mreže, a naročito o 6630, pa da se ne bih ponavljala savetujem ti da pretražiš forum i sigurno ćeš naći sve potrebne informacije 8) :roll:

Witcher
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 08. Maj 2005. 08:06

Post od Witcher »

Znam konkterno za jedan slucaj 6630 koja je skidana sa TIM mreze, da je imala problem sa punjenjem...naime, kada je telefon ugasen, napuni se za 2-3h, a kad se upaljen stavi na punjac koliko god da se drzi na punjacu nikada nije signalizirao da je napunjen skroz, nego kao da se stalno puni, cak ni nova baterija nije resavala problem...Software-ski bug :dry:

Poslusaj Zoku, stvarno smo pisali dosta o tome, potrazi po forumu u naci ces :wink:
Bolje znati mnogo i cesto, nego ne znati nista, povremeno, nikad, kojekude!

mi2scg
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 16. Sep 2004. 23:11
Kontakt:

Post od mi2scg »

Poslednja verzija, septembarska, softvera za 6630 je:
6630
RM-1
4.03.40,
ali nisam siguran koja sve poboljsanja donosi.
Pozdrav svima!

Marko MI2
Stop the madness!

Odgovori