Pravila foruma Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
imam par pitanja,koji je program najbolji za seckanje mp3 pesama radi koriscenja samo refrena za ringtone?koji program najbolje konvertuje mp3 u wave?i da li postoji program koji moze da poveca jacinu zvuka wava?ja u mobu imam ringtone studio ali on radi samo midi fileove,pa da li postoji tako nesto uz pomoc cega bi pojacao wave ton i poslao ga na mob preko bluetotha?kad budete navodili programe molim vas da oni ne budu po 5 mb,nego ako moze nesto manje xvala za svaki odgovor
E sad imash mnogo njih,al evo ja skracujem pesme u audiocatalyst(grabber-u)i taj program je do dushe veoma lako naci,gotovo svaki komp ga ima,sumnjam da nemash.....isti program mozesh da koristis za encodovanje,a shto se tiche pojacavanja zvuka mislim da to nemoze da se uradi,bar na ovom program ! pozz
Imaš na Netu gomilu programčića koji to mogu da odrade... Evo ti link za najmanji koji sam uspeo da nađem ("mp3DirectCut" cca 158 kb). Besplatan je pa probaj - ja još nisam stigao. Valjda će da ti odradi posao:
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.