Podesavanje Profi Mail-a na 6630

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Podesavanje Profi Mail-a na 6630

Post od IDzO »

Skinuo sam Profi Mail i ne znam kako da namestim one parametre (pop3, smtp...), i imam 064 karticu i aktiviran mi je GPRS.

Da li moze neko da mi napise sta trebam da ukucam?

lizard
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 20. Dec 2004. 19:33

Post od lizard »

I meni se javio isti problem. Sa postojecom konfiguracijom za internet nije hteo da mi radi PMail. Onda sam se setio da Agile nikada nije hteo da radi sa takvom konfiguracijom nego je za njega morala da se unese mala promena: APN: gprsinternet!
Dakle kreiraj još jedan AP, samo za APN kucaj gore navedeno umesto "gprswap" i njega izaberi prilikom konekcije kada koristis neki od takvih programa. Zasto radi na ovaj nacin ne znam samo znam da sam slucajno pokusao i da je uspelo!
A sto se tice parametara (pop3, smtp...) to zavisi gde imas mail. Ja sam kod SBB-a, pogledao sam koji su mi podaci na kompu i samo ih prepisao u Pmail.
Nadam se da sam pomogao...

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

ja imam otvoren nalug u EuNetu ali sam procitao negde da ProfiMail nece da radi na Eunetu.

Pokusacu pa cu da vam javim da li sam uspeo

Hvala na informacijama!!!!!

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

Da, ja sam isto bila na eunetu jedno vreme, pa se slažem sa Miljencetom...ni ja još nisam aktivirala profi mail, ali sam mobtelov korisnik, ako neko jeste apelujem da da makar neka upustva :wink: :)

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

probao sam sa Eunetom i nece a posto sam skinuo Operu tamo mogu otvoriti redovnu internet stranicu (yahoo) i mogu redovno pisati mejli i attach-ovati fajlove!!!!

ali ako neko zna podesavanja za 064/063 neka napise jer od viska glava ne boli!!!! :) :) :) :)

Zoko jesi li i ti to uzela 6630?

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

Jesam Idzo :D :)
Ej, ako možeš posalji mi na mail neki interesantan programcić, a možeš i operu :wink: :)
Šibnuću ti na pp mail :wink:
Stvarno, ako neko zna podešavanja neka napiše, hvala unapred :)

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

otvori sam nalog u gmailu i podesio sam sve u profi mailu (pop3,smtp...) kako je napisano na burek.co.yu medjutim kada zelim da posaljem ili skinem mejl pise mi "connection time out".
Sta mu bre to znaci i kako da resim ovaj problem?

Odgovori