Nokia 6600 BlueTooth folder

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
ZedPi
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 02. Jul 2005. 15:42

Nokia 6600 BlueTooth folder

Post od ZedPi »

Kako da, kad sebi prebacim neki install ili mp3 fajl sa kompa na telefon, prosledim nekom drugom preko BTootha? Uopshte ne mogu da nadjem taj folder... U Inbox-u sam napravio folder sa tim porukama, ali ne znam kako da ih poshaljem preko BTootha (nemam nikakvu opciju za to kad pritisnem options dugme)... Imam FExplorer instaliran, ali ne mogu da nadjem te fajlove (?!)...

P O M O C ! ! !

ZedPi

Mikele
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 08. Nov 2004. 22:49
Kontakt:

Post od Mikele »

uzmi mozda preko profimail-a uz koji ti jde profiexplorer...pa preko njega udjes u system/mail pa po tim folderima nadjes instalacioni fajl i onda send-via bluetooth i eto.....
nadam se da si me razumeo,sad sam ustao i jos uvek sam pomalo komiran,objasnicu opet bolje ako bude trebalo....
Ex Sir_Oliver

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

ukoliko ti poruke idu na memoriju telefona nalaze se u c>system>mail uz pomoc opcije find nadjes fajl, ukoliko idu na mem.cartice nalazi se na e>system> mail i dalje isti postupak kad ih nadjes ides na options pa sent via bt i to je to. 8)

ZedPi
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 02. Jul 2005. 15:42

Post od ZedPi »

Hvala! Sad je sve OK!
Radi k'o sat!!! Poludeh od toga da shto primim preko Btootha ne mogu da posledim...

ZedPi

Odgovori