6630:Kako da skinem aplikaciju?

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
Tomo
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 07:37

6630:Kako da skinem aplikaciju?

Post od Tomo »

Nedavno sam kupio prvi simbian fon,skinuo aplikaciju"Base" i tek posle video da se placa.Pokusao sam da je sklonim ali ne ide...Zna li neko sa foruma kako da to uradim.Verovatno cu vam biti malo dosadan dok sve ne konfigurisem,nemojte mi zameriti,ja sam mmaaaaloooo stariji...Pozdrav,Tomo.

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

odes u tools>manager pozicioniras se na aplikaciju pa options>remove i uklonis aplikaciju..................... 8)
p.s. dobro dosao na forum :wink:

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

Vidi,ja imam 6630,i imao sam takav problem.Prvo u meniu dodjes do te aplikacije,pa stisnes C.Ako ti bude pisalo da nemoze da se izbrise(a verovatno ce to pisati),ides menu>tools>manager.Kad udjes oznaci zeljenu aplikaciju,i u opcijama stisni remove.
Ja sam tako uspeo(cak sam prethodno otvorio temu(6630)).Ako ne uspes,kontaktiraj me putem PP
iPhone + CX300

Alice_in_Chains
Banned
Pridružio se: Uto, 27. Sep 2005. 17:29

Post od Alice_in_Chains »

@ alien:\
ne mozhesh tek tako da brishesh aplikacije iz menija, uvek morash da odesh u menager pa tamo da ih izbrishesh. najbolje ti je da skinesh program Fexplorer, on ti sluzhi za editovanje fajlova i kao shto mu ime kazhe (explorer) za pregled telefona!
this is my thruth, now tell me yours

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

To je tacno.Nisam ni mislio da pobrise pola aplikacija,vec samo ono sto je skinuo sa neta.Ako ode u menager,sve aplikacije su jasno naznacene,i pise da li je dobijena sa telefonom,ili je skinuta sa neta.....
iPhone + CX300

Tomo
Novajlija
Novajlija

Post od Tomo »

Ima li neko ideju gde bih mogao da skinem Fexplorer,nisam bas mnogo upucen :smutny: ,nov sam u ovome.

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

Tomo napisao:Ima li neko ideju gde bih mogao da skinem Fexplorer,nisam bas mnogo upucen :smutny: ,nov sam u ovome.
Ako hoćeš pošalji mi svoj mail na pp pa ću ti ja poslati fexplorer... ;) :)

Tomo
Novajlija
Novajlija

Post od Tomo »

Hvala svima,uspeo sam da se snadjem.Evo moram da produzim poruku zbog onih stotinak karaktera :unsure:

Bagzi77
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 26. Okt 2005. 00:11
Kontakt:

Post od Bagzi77 »

Evo sad i ja...................... :unsure:
Instalirao sam KaspeskyLAntivirusS60EngBeta2.sis i prilicno smeta telefonu.
Hteo sam da ga uklonim u menageru ali nemoze zato sto se aplikacija pokrece po ukljucenju telefona.
Kako da ga obrisem ??? :smutny:
Pozdrav od Bagzija !

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Zoka »

Kao što ti napisah, znači instaliraj app man, ideš na processing, nadješ fajl kasperskog i ukloniš ga, i posle toga možeš da ga obrišeš. U krajnjoj liniji, tu je format :wink: :roll:

Bagzi77
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Kontakt:

Post od Bagzi77 »

Hvala na savetu Zoko..... :roll: odoh iz ovih stopa da ga nadjem na netu :roll: !...........Valjda ce ovaj put da uspe
Pozdrav od Bagzija !

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Zoka »

Nema na čemu...nadam se da ćeš uspeti :wink: :)
I ja sam imala isti problem, pa uh, namučila sam se dok ga nisam obrisala...Javi šta si uradio :wink: :)

Bagzi77
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Kontakt:

Post od Bagzi77 »

Nemogu da instaliram app manager....... :uhuh: Verovatno mu neda Kaspersky.
Procitao sam da se to moze resiti *#7370# code 12345. :unsure:
Sta kazete na to ?

edit:
A da..................jedan od problema na telefonu dok radi Kaspersky je taj sto nemoze da prikaze video kao fullscreen (ranije je mogao) :disgust:
Ma resicu ja i ovaj zadatak 8)
Pozdrav od Bagzija !

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Zoka »

Ma možeš...ja sam uspela bez problema...ja imam app man, ali mu krek ne radi...ako hoćeš poslaću ti ga...trajal verzija od 30 dana...Ma uspećeš, a kažem ti, krajnja opcija je format, to sve rešava :wink: :)

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

ako imas fmenager idi u e>system>apps>kaspersky ako si instalirao na mkarticu, ako si na telefon onda sve isto samo na c>................., e sad pozicioniraj se na folder kasperski i idi na options pa set attribut i sve stavi na off zatim stisnes c i on ti kaze delete folder Kaspersky and its contens i ti kazes yes i nema ga vise.

Bagzi77
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Kontakt:

Post od Bagzi77 »

E ljudi uspeo sam da obrisem sve aplikacije sa *#7379# :)
I sve ispocetka instalirao ali sam nesto zasrao :| sa mi pokazuje da memorijska kartica nije tu. :blinky: POLUDECUUUUUUUU
Pozdrav od Bagzija !

Odgovori