6630:Kako da skinem aplikaciju?
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
6630:Kako da skinem aplikaciju?
Nedavno sam kupio prvi simbian fon,skinuo aplikaciju"Base" i tek posle video da se placa.Pokusao sam da je sklonim ali ne ide...Zna li neko sa foruma kako da to uradim.Verovatno cu vam biti malo dosadan dok sve ne konfigurisem,nemojte mi zameriti,ja sam mmaaaaloooo stariji...Pozdrav,Tomo.
Vidi,ja imam 6630,i imao sam takav problem.Prvo u meniu dodjes do te aplikacije,pa stisnes C.Ako ti bude pisalo da nemoze da se izbrise(a verovatno ce to pisati),ides menu>tools>manager.Kad udjes oznaci zeljenu aplikaciju,i u opcijama stisni remove.
Ja sam tako uspeo(cak sam prethodno otvorio temu(6630)).Ako ne uspes,kontaktiraj me putem PP
Ja sam tako uspeo(cak sam prethodno otvorio temu(6630)).Ako ne uspes,kontaktiraj me putem PP
iPhone + CX300
- Alice_in_Chains
- Banned
- Pridružio se: Uto, 27. Sep 2005. 17:29
Nemogu da instaliram app manager.......
Verovatno mu neda Kaspersky.
Procitao sam da se to moze resiti *#7370# code 12345.
Sta kazete na to ?
edit:
A da..................jedan od problema na telefonu dok radi Kaspersky je taj sto nemoze da prikaze video kao fullscreen (ranije je mogao)
Ma resicu ja i ovaj zadatak

Procitao sam da se to moze resiti *#7370# code 12345.

Sta kazete na to ?
edit:
A da..................jedan od problema na telefonu dok radi Kaspersky je taj sto nemoze da prikaze video kao fullscreen (ranije je mogao)

Ma resicu ja i ovaj zadatak

Pozdrav od Bagzija !
ako imas fmenager idi u e>system>apps>kaspersky ako si instalirao na mkarticu, ako si na telefon onda sve isto samo na c>................., e sad pozicioniraj se na folder kasperski i idi na options pa set attribut i sve stavi na off zatim stisnes c i on ti kaze delete folder Kaspersky and its contens i ti kazes yes i nema ga vise.