Agile Messenger na 6600 prestao da radi...

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
ZedPi
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 02. Jul 2005. 15:42

Agile Messenger na 6600 prestao da radi...

Post od ZedPi »

Koristio sam Agile http://www.agilemobile.com/agile_messenger.html nekoliko meseci bez problema, i kad sam se vratio iz CG polovinom avgusta, prestao je da radi...

U Telekomu su mi rekli da mora da mu se podesi proxy, ali u settings meniju Agile-a ne mogu to nigde da nadjem.

Da li je josh neko, pod pretpostavkom da koristi Agile, naishao, a po mogucnosti, i premostio ovu zachkoljicu?

"Teorija zavere" je da je Telekom namerno blokirao upotrebu ovog programchica zato shto za sat vremena chat-a ICQa u okviru Agile-a (obuhvata MSN, ICQ, AOL i IM) preko GPRS-a skine sa rachuna izmedju 4 i 10 dindzi, u zavisnosti da li shaljete slike, ili samo chat-ujete...

ZedPi

lizard
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 20. Dec 2004. 19:33

Post od lizard »

I meni se javio isti problem. Sa postojecom konfiguracijom za internet nije hteo da mi radi Agile. Mora da se unese mala promena: APN: gprsinternet!
Dakle kreiraj još jedan AP, samo za APN kucaj gore navedeno umesto "gprswap" i njega izaberi prilikom konekcije kada koristis neki od takvih programa.
Nadam se da sam pomogao...

Odgovori