Nokia 6600 nece da se upali

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
misko2005
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 02. Jan 2005. 21:44

Nokia 6600 nece da se upali

Post od misko2005 »

Restartovao sam mob i kada sam ga ukljucio ponovo,pojavila mi se poruka:
Start-up failed. Contact your retailer. (ili slicno ovome)
Probao sam ponovo da ga ukljucim i pojavilo se ono plavo NOKIA i tako je stojalo,a posle se to izgubilo i samo je stojao beli ekran...
Da li moze nekako da se to sredi BEZ formatiranja (hard format-a)????
Phone memory mi je mnogo,mnogo bitna posto mi je tu imenik,slike i to..a na MMC nemam nista vazno.

Hvala unapred :unsure: :unsure: :unsure:
I have nothing to say...

Mikele
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 08. Nov 2004. 22:49
Kontakt:

Post od Mikele »

ja mislim da ces morati da ga nosis na fleshovanje....... mislim da hard format ne bi pomogao..... :dry: :dry: :dry:
Ex Sir_Oliver

misko2005
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od misko2005 »

Wow,divota...aj cekam da jos neko neshto kaze pa cu uradim hard,a ako ne,onda u servis :cry: :cry: :cry: :( :shock: :unsure: :unsure:
I have nothing to say...

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Probaj da upališ telefon bez MMC kartice, ako ne prođe probaj da izvadiš i SIM da vidiš da li će možda doći do dela gde ti traži SIM. Jesi li nešto instalirao pre tog kobnog restarta ili ti je prijavljivao neke greške?

misko2005
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od misko2005 »

Pa ne,nije mogao da se upali WirelessIRC (stalno ga koristim,super radi) i ja sam ga restartovao posto sam hteo na chat i kad se upalio pojavilo se ono gore sto sam napomenuo...Probao sam da ga ubalim bez MMC,bez kartice sa MMC,bez MMC i kartice i nece...
I have nothing to say...

Miškoni
Administrator
Administrator

Post od Miškoni »

Pa, onda stisni zube i odradi format (sa četiri dugmeta), a ubuduće radi redovno bekap. Mislim da neće biti potrebe da ideš u servis na fleš. Jesi li probao da držiš pritisnutu olovčicu prilikom paljenja?
Meni se jednom desila ista stvar na 7610 ali se posle gašenja telefon sasvim normalno upalio.

misko2005
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od misko2005 »

Evo,uradio sam format i upalio mi se mob...znao sam da to treba iz pochetka da uradim ali...
Hvala,hvala :) :wink:
I have nothing to say...

spok1971
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 06. Okt 2005. 21:51
Kontakt:

Post od spok1971 »

imam isti problem sa 3650, ovo mi je prvi symbian fon, pa mi iskustvo nije jaca strana, kako da odradim hard-format (koji su dugmici u pitanju)....
resite me patnji i nerviranja, ili ce se to desiti u nekom servisu uz odredjenu nadoknadu.... :(
Şve se okreće !!!!

Miškoni
Administrator
Administrator

Post od Miškoni »

spok1971, lenj si da pretražiš forum, postuješ tri poruke na istu temu... :uhuh:

Green Dial + * + number 3 i zatim dugme za paljenje, držiš tako sva četiri dugmeta dok ti se na ekranu ne pojavi Formatting...

spok1971
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 06. Okt 2005. 21:51
Kontakt:

Post od spok1971 »

ma nisam lenj vec strasno iznerviran, :shock: telefon nije moj, pozajmio sam ga na par dana dok meni ne stigne 6630 ME, i eto prva instalacija i odmah krah, da nije tudji o zid da ga udaram ne bi mu bilo nista,
Hvala na savetu, u svakom slucaju ! :)
Şve se okreće !!!!

Odgovori