Nokia 6630 TIM
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Nokia 6630 TIM
kupio sam novu 6630 naravno sa timove mreze pa bih zamolio za par odgovora.*#7370# sta ustvari znaci taj kod . dali mogu da ugasim screen saver i sta se desava kad instaliram one timove programe, dali trebam da to sve obrisem ili nema potrebe znam da ste pisali dosta o tome ali molim za odgovore .sto setice fona za sad radi ok
pozdrav

- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
- angel~vanja
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sub, 25. Sep 2004. 13:02
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
borkes, evo ti jedan fenomenalan link
*#7370# briše sve iz interne memorije telefona (ne i sa kartice) i vraća na fabrički nivo, znači ostaju samo osnovne aplikacije koje su instalirane ponovo iz ROM-a. Nešto kao sveža instalacija operativnog sistema. Screen saver možeš da promeniš ili prolongiraš uz pomoć određenih programa.

*#7370# briše sve iz interne memorije telefona (ne i sa kartice) i vraća na fabrički nivo, znači ostaju samo osnovne aplikacije koje su instalirane ponovo iz ROM-a. Nešto kao sveža instalacija operativnog sistema. Screen saver možeš da promeniš ili prolongiraš uz pomoć određenih programa.
● PRAVILA FORUMA ●
hvala miskoni ali jos jedno pitanje za sve ,danas mi se desilo posle 3 dana koriscenja novog 6630 da nisam bio dostupan jedno vreme dok mi je na displeju pokazivalo da imam signal, ja sam pokusao da okrenem nekog i dobio sam ga ali mene nije mogao niko da dobije .pokusao sam da izbrisem sva preusmerenja ali sam opet bio nedostupan sve dok ga nisam ugasio pa upalio. Molim vas da mi odgovorite ako znate jer mi je telefon u garanciji pa ako nesto nevalja da na vreme to sredim pozdrav pomagajteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 

- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82