Nokia 6630 TIM

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
borkes
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 31. Mar 2005. 11:09

Nokia 6630 TIM

Post od borkes »

kupio sam novu 6630 naravno sa timove mreze pa bih zamolio za par odgovora.*#7370# sta ustvari znaci taj kod . dali mogu da ugasim screen saver i sta se desava kad instaliram one timove programe, dali trebam da to sve obrisem ili nema potrebe znam da ste pisali dosta o tome ali molim za odgovore .sto setice fona za sad radi ok ;) pozdrav

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Ako znas da smo o tome vec pisali sto ne potrazis?Zbog ovakvog komentara ce ti verovatno moderatori obrisati temu zato potrazi malo!
Pozdrav 8)

angel~vanja
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 25. Sep 2004. 13:02

Post od angel~vanja »

Screen saver se podesava u temama, a timove gluposti koje ti ne trebaju obrisi!
Ovo ti je kratak savet dok ne pronadjes potpune odgovore!

borkes
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od borkes »

hvala na nekim odgovorima ali opet nemogu taj screen saver da skinem ako moze i objasnjenje za kod :)

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

borkes, evo ti jedan fenomenalan link ;)

*#7370# briše sve iz interne memorije telefona (ne i sa kartice) i vraća na fabrički nivo, znači ostaju samo osnovne aplikacije koje su instalirane ponovo iz ROM-a. Nešto kao sveža instalacija operativnog sistema. Screen saver možeš da promeniš ili prolongiraš uz pomoć određenih programa.

borkes
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od borkes »

hvala miskoni ali jos jedno pitanje za sve ,danas mi se desilo posle 3 dana koriscenja novog 6630 da nisam bio dostupan jedno vreme dok mi je na displeju pokazivalo da imam signal, ja sam pokusao da okrenem nekog i dobio sam ga ali mene nije mogao niko da dobije .pokusao sam da izbrisem sva preusmerenja ali sam opet bio nedostupan sve dok ga nisam ugasio pa upalio. Molim vas da mi odgovorite ako znate jer mi je telefon u garanciji pa ako nesto nevalja da na vreme to sredim pozdrav pomagajteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :smutny:

Cyber
Banned
Pridružio se: Pon, 29. Avg 2005. 02:06

Post od Cyber »

Hm ... ja mislim da je to neshto sa mrezom...kazesh da si iskljucio sva preusmerenja i da ti sad radi .... verovatno je do njih ....

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Pozovi korisnicki servis svoje mreze i objasni im,neko je ovde skoro pisao o istom problemu na istom telefonu i kad je pozvao korisnicki servis oni su mu dali neku sifru i tvrdi da se to od tada vise ne desava!?
Pozdrav 8)

borkes
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od borkes »

sve sam to uradio ali tek kad sam ga iskljucio pa upalio onda sam bio dostupan, cak kada sam sva preusmerenja ponistio nista nije vredelo tek kada sam ga ugasio bio sam dostupan.koliko dana traje baterija na 6630 u normalnom rezimu rada

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

Meni baterija na 6630 u nekom normalnom režimu rada traje 2 dana...2.5 najviše :wink: :)

Odgovori