6680 Blokira!

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
Totto
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 08. Okt 2005. 20:43

6680 Blokira!

Post od Totto »

Imam problem sa dotičnim telefonom. Naime, dešava mi se redovno da posle kraćeg korišćenja telefona ne mogu da pristupim npr. slikama. Kada pokušam da to otvorim krene "openning" u večnost, onda odustanem od toga ali onda i druge aplikacije počinju da blokiraju i jedino što mi preostaje je gašenje i ponovno startovanje telefona...
Da li je neko imao sličan problem ili ima neki savet? Pomozite...

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

Joj, to može biti iz više razloga...recimo, meni se to dešavalo kada mi je memorija bila poprilično popunjena...i na karju je pao full format, i stvari su se vratile u normalu :wink: :)
Pročisti za početak telefon, možda to pomogne :)

Cyber
Banned
Pridružio se: Pon, 29. Avg 2005. 02:06

Post od Cyber »

Pokushaj da izbrishesh nestho,oslobodi memoriju kako Zoka kaze ... ako to ne upali format mora...a ako to nece morash do servisa xexe ! 8)

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Jedno glupo pitanje za pocetak,da nisi ostavljao sve aplikacije upaljene pa kad onda otvoris jos koju ono... cvr!To je ona fora upalis nesto pa izadjes na crvenu slusalicu a ustvari nisi izasao pa otvoris jos jednu pa opet isto... zadrzi dugme za meni pa vidi kad se to desi.Ili si prebacivao slike sa digitalca od par MB na njega bez dodatne kompresije?Ako nije nista od toga poslusaj Zoku pa isprazni malo memoriju telefona ili memorijske,gde si vec pakovao slike pa ako ni to ne pomogne mozda ce noviji softver u nekom dobrom servisu pomoci!
Pozdrav 8)

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

Totto, šta bi, jesi li uspeo da rešiš problem? Nadam se da jesi, dok se ne oglašavaš.... :wink: :)

EsCoBaR
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 20. Feb 2005. 06:30
Kontakt:

Post od EsCoBaR »

@Lomnica - De si ti da ovo kazes kad sam ja imao ovaj problem! Kada sam imao prvi symbian fon to sam stalno radio.. Stalno mi je kocio tel. i tek sam onda saznao za to.. :)

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

E pa sta da ti radim,meni je ovo prvi Symbian telefon ali cim sam ga kupio i ubacio Operu prva e-book koju sam preko nje nasao i procitao je bila o 6680,nesto kao User manual,i tako sam dosta stvari saznao pa to svakom preporucujem!
Pozdrav 8)

zavodnick
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
:: N8
:: N95 8 Gb, Lumia 1520

Post od zavodnick »

Nokia 6680 inache ima problem sa otvaranjem slika i tako nekih aplikacija!Lijepa pomoc od ostale raje ali isto to desavalo se i meni dok sam testirao telefon pa sam krenuo u potragu.Nazalost pomoci jos nema dok ne stigne novi hardware!Vise objasnjenja naci ces na ovom istom siteu samo otidji na Nokia 6680 i vidi kompletan test!
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Ajd daj malo vise informacija o tim"problemima"jer ja za nesto manje od 3 meseca nisam primetio da ima bilo kakvih problema sa slikama,itd...? :uhuh:
Pozdrav 8)

zavodnick
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
:: N8
:: N95 8 Gb, Lumia 1520

Post od zavodnick »

Hmmm Lomnica_city,naravno svaki telefon je pravljen posebno!Hocu da kazem da mozda tvoj i nema gresku ali neki drugi ima...u globalu gledano tako sam nasao sta se desava sa njim pa tako i prenosim, a i sam sam imao poteskoca sa tim telefonom ! :)
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Skoknes do servisa:"Dobar dan-Dobar dan.Hocu da flesujem telefon-Nema problema,dodjite za pola sata.Hvala-Hvala i vama i dovidjenja!" 8)
Poenta ovog mini scenarija je da ako imas odredjenih softverskih problema,skoknes do servisa i uklonis novijom verzijom softvera!
Pozdrav 8)

Totto
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 08. Okt 2005. 20:43

Post od Totto »

resio se problem sam od sebe telefon je počeo normalno da radi posle nekog vremena ... poz

Odgovori