6680 Blokira!
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
6680 Blokira!
Imam problem sa dotičnim telefonom. Naime, dešava mi se redovno da posle kraćeg korišćenja telefona ne mogu da pristupim npr. slikama. Kada pokušam da to otvorim krene "openning" u večnost, onda odustanem od toga ali onda i druge aplikacije počinju da blokiraju i jedino što mi preostaje je gašenje i ponovno startovanje telefona...
Da li je neko imao sličan problem ili ima neki savet? Pomozite...
Da li je neko imao sličan problem ili ima neki savet? Pomozite...
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
Jedno glupo pitanje za pocetak,da nisi ostavljao sve aplikacije upaljene pa kad onda otvoris jos koju ono... cvr!To je ona fora upalis nesto pa izadjes na crvenu slusalicu a ustvari nisi izasao pa otvoris jos jednu pa opet isto... zadrzi dugme za meni pa vidi kad se to desi.Ili si prebacivao slike sa digitalca od par MB na njega bez dodatne kompresije?Ako nije nista od toga poslusaj Zoku pa isprazni malo memoriju telefona ili memorijske,gde si vec pakovao slike pa ako ni to ne pomogne mozda ce noviji softver u nekom dobrom servisu pomoci!
Pozdrav
Pozdrav

- Lomnica_city
- Expert
- zavodnick
- Expert
- Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
- :: N8
- :: N95 8 Gb, Lumia 1520
Nokia 6680 inache ima problem sa otvaranjem slika i tako nekih aplikacija!Lijepa pomoc od ostale raje ali isto to desavalo se i meni dok sam testirao telefon pa sam krenuo u potragu.Nazalost pomoci jos nema dok ne stigne novi hardware!Vise objasnjenja naci ces na ovom istom siteu samo otidji na Nokia 6680 i vidi kompletan test!
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
- Lomnica_city
- Expert
- zavodnick
- Expert
- Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
- :: N8
- :: N95 8 Gb, Lumia 1520
Hmmm Lomnica_city,naravno svaki telefon je pravljen posebno!Hocu da kazem da mozda tvoj i nema gresku ali neki drugi ima...u globalu gledano tako sam nasao sta se desava sa njim pa tako i prenosim, a i sam sam imao poteskoca sa tim telefonom ! 

Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
- Lomnica_city
- Expert