Pravila foruma Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Pokušaj da formatiraš fon...ako ne uspeš, ne gine ti flešovanje...A oni u servisu to sada zovu "kompjutersko čišćenje od virusa"... U svakom slučaju kad rešiš problem onda instaliraj obavezno neki antivirus, mada kažu da od njih nema neke vajde...Ali ajde, nikad se ne zna..
ja sam skoro skinuo neki virus koji uopste nije imao veze sa telefonom vec napada memorijsku karticu i onemogucuje joj pristup, ni preko mobilnog ni preko kompa. Jedino rjesenje je bilo instalirati f-secure i onda ga obrisati.
Ja ti preporučujem SimWorks, ja ga imam i za sada je ok...Kasperski jako uspori telefon, i njega sam probala, ali baš uspori, pa sam ga ipak obrisala...
E da, to je bio problem...Jel imaš app man? Prva opcija je da ga instaliraš, pa da ideš na processing, nadješ fajl kasperskog, i "ubiješ ga"...Posle možeš da ga obrišeš
Ej, razumela sam ja tebe... Ali kod mene je bilo isto kao i kod Bagzi77, a tebi očigledno nije...nije ni kod mog druga na 7610, kaže njemu normalno radi kaspersky Izgleda da to sve zavisi od moba do moba
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.