imam n 3650 i imam pc suite za nju, i necje da mi radi!!
a vezhem je preko bluetootha na komp, i to radi, prebacivao sam fajlove sa kompa na fon i obrnuto, ali pc suite , kada upalim, kazhe da povezhem tel sa kompom i da kliknem ok! meni radi konekcija , ono necje!!! pomocj!!!!
nokia pc suite - HELP
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
- Nostradamus
- Banned
- Pridružio se: Pet, 07. Okt 2005. 17:52
nokia pc suite - HELP
Stay true, dress hard, play loud!!!
Jao ja sam s time imao gomilu problema!I jedva sam nekako uspeo da to sredim!Uradi ovako:deinstaliraj PC suite,pa ga instaliraj ponovo dok radi BT veza,zatim iskljuci i bt i PC suite,pa uspostavi ponovo BT vezu,onda idi u My bluetooth places,klikni na Search for devices,kad nadje fon,klikni na Discover services available on 3650,serial port,klikni na njega i cekaj da izdje prozorcic za potvrdu veze.Ako je potrebno uparivanje,odradi shifru i to.zatim ugasi prozor od my bluetooth places i startuj PC suite,trebalo bi da radi,barem je kod mene tako..
nadam se da ce ti uspeti,pozdrav!
nadam se da ce ti uspeti,pozdrav!

- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Visnja, 3650 nema USB kabl, a PC Suite za nju je starija verzija i koristi omraženi mRouter koji uglavnom ne radi.
Nostradamus, pročitaj ovo uputstvo, možda pomogne:
http://homepage.mac.com/mark.allerton/a ... 00047.html
Nostradamus, pročitaj ovo uputstvo, možda pomogne:
http://homepage.mac.com/mark.allerton/a ... 00047.html
● PRAVILA FORUMA ●