nokia pc suite - HELP

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
Nostradamus
Banned
Pridružio se: Pet, 07. Okt 2005. 17:52

nokia pc suite - HELP

Post od Nostradamus »

imam n 3650 i imam pc suite za nju, i necje da mi radi!!
a vezhem je preko bluetootha na komp, i to radi, prebacivao sam fajlove sa kompa na fon i obrnuto, ali pc suite , kada upalim, kazhe da povezhem tel sa kompom i da kliknem ok! meni radi konekcija , ono necje!!! pomocj!!!!
Stay true, dress hard, play loud!!!

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Jao ja sam s time imao gomilu problema!I jedva sam nekako uspeo da to sredim!Uradi ovako:deinstaliraj PC suite,pa ga instaliraj ponovo dok radi BT veza,zatim iskljuci i bt i PC suite,pa uspostavi ponovo BT vezu,onda idi u My bluetooth places,klikni na Search for devices,kad nadje fon,klikni na Discover services available on 3650,serial port,klikni na njega i cekaj da izdje prozorcic za potvrdu veze.Ako je potrebno uparivanje,odradi shifru i to.zatim ugasi prozor od my bluetooth places i startuj PC suite,trebalo bi da radi,barem je kod mene tako..

nadam se da ce ti uspeti,pozdrav! 8)

Chux
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 25. Jul 2005. 15:10

Post od Chux »

e kod mene je bilo nekakvoh problema , ali problem se resava tako sto se prvo sa kompa konektujes na telefon preko BT pa onda pokreens PC suite , jer onda tvoj komp dodeli neki port telefonu apa PC suite moze da ga nadje bez problema ....
Meni drugacije nece da radi ...
The Chux

Visnja
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 24. Jun 2005. 23:48

Post od Visnja »

Na PC suitu imas opciju vrste konekcija i tamo udjes i namestis koje konekcije su ti dostupne IR BT USB... Startuje se wizard i sve sam ti odradi maltene za povezivanje.... A ako koristis USB kabl za konekciju treba da stavis i drajvere za kabl....
Sky is not the limit!!!

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Visnja, 3650 nema USB kabl, a PC Suite za nju je starija verzija i koristi omraženi mRouter koji uglavnom ne radi.

Nostradamus, pročitaj ovo uputstvo, možda pomogne:
http://homepage.mac.com/mark.allerton/a ... 00047.html

Odgovori