greska bluetooth-a na 6600

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
ssholovic
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 18. Okt 2005. 13:19

greska bluetooth-a na 6600

Post od ssholovic »

Nekoliko dana se talefon usporio,poptuno,poceo da prazni bateriju za jedan dan,pokusao sam da ukljucim bluetooth i ispise poruku>appclosed BtUi.Dva puta sam ga formatirao i opet ista ta poruka.Sta moze da se uradi tu.Thanx

ssholovic
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 18. Okt 2005. 13:19

Post od ssholovic »

pa ona fora *3i dugme za slusalicu i paljenje, ali kako sam uspeo da saznam,virusi znaju da urade tako nesto,a juce sam skinuo neku temu pa je mozda bio na njoj

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

probaj ovaj obicni na fabricko podesavanje *#7370# sifra je 12345 pa javi sta je bilo.... :wink:

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

Poslala sam ti...u svakom slučaju i ako ga budeš morao nositi na fleš, posle obavezno instaliraj neki antivirus da ti se nadje, bolje sprečiti nego lečiti :wink: :roll:

Chux
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 25. Jul 2005. 15:10

Post od Chux »

e pazi meni su se takve glupost desavale , meni je bio crko neki hardwerski deo , moguce je da ti crkava nesto tako pa .... vidi , ako je to u pitanju prodavaj sto pre za bilo koje pare ...
The Chux

Odgovori