Pravila foruma Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
vala mene jesu i te kako... pogotovo n92 koji u sebi ima i TV prijemnik... zboh n92 sam odustao od n70 i odlucio da sacekam n92 koji ce se na nasem trzistuy pojaviti u avgustu iduce godine a cena ne bi trebala da bude veca od 700eur
Štekaj Mirko pare, brzo će avgust...
Šalu na stranu, n92 stvarno extra...cela n serija mislim da je po tehničkim mogućnostima odlična, a dizajn, kako-tako...
interesuje me kako to da n92 ima tv prijemnik, nerazumijem , jeli ga upalis i odma gledas tv , ili to ide nekako preko gprs-a ili umts-a ??????' bas me interesuje , ali do avgusta ima jos , hhehehe....
Nema sta.NOKIA je svojom seriom N debelo zagazila u future.Samo,ne svidja mi se taj avgust(ako je to uopste tacno).A N92 prima tv preko licne antene,kao FM prijemnik...cool
paaa kolko sam ja skapirao, mora da postoji servis kao recimo sto je mts ubacila ortak lokatror..., i preko tog servisa za relativno mle pare (preko je ta cena oko 5e mesecno) mozete da pratite TV program normalno, svih televiskih stanica
Lepo,nema sta,samo mislim da ipak nisu bas za nosenje tipa 24/7,po meni su malo preglomazni i teski,ali........hehe,hocu i ja jedan,i to odma',ovog momenta!!!
Meni se mnogooo dopada n80...Ima ono sto fali 6680 (koji trenutno imam), a to je radio, prelep dizajn i male dimenzije(ako sam dobro videla na sajtu visina oko 99 mm), zatim jakoo dobru kameru i extra ekran.Jedva cekam da se pojavi...on bi jos i mogao da prodje kao `zenski` telefon...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Na ovoj stranici možete videti kako izgledaju slike napravljene sa N80... Razočarenje, pogledajte samo te boje
Jedina uteha mi je to što je ovo "model za pokazivanje" a ne prava verzija koja će se naći u prodavnicama u martu... Možda je malo poboljšaju, ako ne eto meni na proleće N91
Ivane, nije valjda si se i ti upecao na ovo
Ovo je samo prototip koji ce se mnogo razlikovati u odnosu na konacan telefon
Nisu ovi iz nokie debili da stave kameru sa 3mpx koja je losijeg kvaliteta nego na n70 recimo...
Tako je sa svim prototipovima, nikakav kvalitet
Pa isto je bilo i sa k750, pravo razocarenje, a sada vazi za telefon sa najboljom kamerom
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.