Bezzicna tastatura za 6600
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Bezzicna tastatura za 6600
Da li znate gde se moze naci wireless tastatura(preko bluetootha) za 6600 ili neki drugi symbian telefon?
Ima u T.C.Konjarnik jedna radnja na predposlednjem spratu i prodaju tastature za palm/pda telefone koji rade na ic portu i kazu da se moze koristiti za symbian telefone...tastatura kosta negde oko 5000din...ako si zaintresovan dacu ti broj i adresu te firme pa pitaj 

qtek s110 i nokia N71 i nokia 5300
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pet, 21. Okt 2005. 22:26
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
Ova tastatura za pda savrseno radi sa 3650 nokijom...lepo se povezuje preko ic porta a ima neki sajt gde se mogu skinuti drajveri za symbian telefone...provereno...video sam svojim ocima taj sajt imam cak i sliku na kompu...mogu da je posaljem, ali stvarno mnogo kosta takva tastatura!
qtek s110 i nokia N71 i nokia 5300
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Uto, 07. Jun 2005. 22:19
Pa neki nokijini telefoni (kao npr 2100) imaju popup port (veliki, dugacak port dole pored punjaca) i tu se moze zakaciti kamera...ja sam za sada video samo 2 vrste kamera: prva je na kablu sa handsfree-om a druga intresantnija kamera je u obliku kruskice i da bi se slikalo NE mora da bude prikljucena na komp nego ima svoje napajanje pa samo je prikljucis na fon da vidis sliku...video sam obe na Bazaru-Sajam i na Novobeogradkom buvljaku ("Otvoreni trzni centar OTC
) i cena im se krece od 20-40evra ali se ova druga isplati 

- volim sony
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 19. Sep 2005. 00:01
nasao sam tastaturu u osijeku i tamo kosta 999 KN to je oko 9400 din kada ti vrate pdv pa ako je cena ok samo napred, ta tepare cu "nabadati " na telefonu.
nasao sam i blic za 6630 koji ima xenol blic i led svetlo za klipove ugradjenu bateriju i on kosta oko 50 E a kad` sam kod baterije ona je preko 3000 din
nasao sam i blic za 6630 koji ima xenol blic i led svetlo za klipove ugradjenu bateriju i on kosta oko 50 E a kad` sam kod baterije ona je preko 3000 din

- volim sony
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 19. Sep 2005. 00:01
nisam ja kriv za cene! covek je pitao da li ima i posto. ja samo kazem gde i za koliko -sta je tu lose?
problem je u tome sto se takve stvari ne mogu skidati sa mreze, pa mora biti "cisto"...
u ostalom sve vrste dodatne opreme za bilo koji uredjaj (original) su skupe...
kupio sam originalnu futrolu za SE i kostala me preko 20 evra - ali je prava (nema nikakve veze sa ovima iz sopova za par stotina din.) Na kraju svako zna svoje mogucnosti...
problem je u tome sto se takve stvari ne mogu skidati sa mreze, pa mora biti "cisto"...
u ostalom sve vrste dodatne opreme za bilo koji uredjaj (original) su skupe...
kupio sam originalnu futrolu za SE i kostala me preko 20 evra - ali je prava (nema nikakve veze sa ovima iz sopova za par stotina din.) Na kraju svako zna svoje mogucnosti...