Bezzicna tastatura za 6600

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
lgor
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 19. Jul 2005. 10:44

Bezzicna tastatura za 6600

Post od lgor »

Da li znate gde se moze naci wireless tastatura(preko bluetootha) za 6600 ili neki drugi symbian telefon?

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

ne znam gdje se moze naci, ali sam negdje nasao na internetu da joj je cijena oko 120 eura. Mislim da se ne isplati uzimati.

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

lgore, kod nas teško...Bar je nije bilo u Bg u predhodnih mesec dva, a i ako je nadješ negde, cena će biti paprena... :chytry:

Pedjos
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 11. Nov 2005. 18:02

Post od Pedjos »

Ima u T.C.Konjarnik jedna radnja na predposlednjem spratu i prodaju tastature za palm/pda telefone koji rade na ic portu i kazu da se moze koristiti za symbian telefone...tastatura kosta negde oko 5000din...ako si zaintresovan dacu ti broj i adresu te firme pa pitaj :)
qtek s110 i nokia N71 i nokia 5300

antoanster
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 21. Okt 2005. 22:26

Post od antoanster »

Ja koliko znam ne postoji nikakva tastaura za 6600, ali mozda neka moze da pasuje ali na nokinom sajtu ne pise da postoji bilo kakva tastatura za 6600, ako se ne varam.

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Bluetooth tastatura a ne obicna kao sto je bilo nekad na Ericsson telefonima zato je i nemozes naci na zvanicnom sajtu a imas bluetooth tastatura ali kao sto rekoh po visoookoj ceni!
Pozdrav 8)

Pedjos
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Pedjos »

Ova tastatura za pda savrseno radi sa 3650 nokijom...lepo se povezuje preko ic porta a ima neki sajt gde se mogu skinuti drajveri za symbian telefone...provereno...video sam svojim ocima taj sajt imam cak i sliku na kompu...mogu da je posaljem, ali stvarno mnogo kosta takva tastatura!
qtek s110 i nokia N71 i nokia 5300

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Zoka »

Pedjos, znam da može, ali da li ti zaista misliš da treba dati 5000din za tastaturu... :wacko: Mislim da je vani to mnogo jeftinije... :roll:

Pedjos
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Pedjos »

Ma mislim iskreno da je to bacanje para...malo je mnogo...mislim da je korisna stvar ona pop-up (ako se tako pise) kamera za nokije koje imaju taj port...krivo mi je sto nisu smislili takvu kameru za usb...da mogu da je zakacim na ngage :D

hellboy_90
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 07. Jun 2005. 22:19

Post od hellboy_90 »

kakva kamera? cemu sluzi? :) :oops:

Pedjos
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Pedjos »

Pa neki nokijini telefoni (kao npr 2100) imaju popup port (veliki, dugacak port dole pored punjaca) i tu se moze zakaciti kamera...ja sam za sada video samo 2 vrste kamera: prva je na kablu sa handsfree-om a druga intresantnija kamera je u obliku kruskice i da bi se slikalo NE mora da bude prikljucena na komp nego ima svoje napajanje pa samo je prikljucis na fon da vidis sliku...video sam obe na Bazaru-Sajam i na Novobeogradkom buvljaku ("Otvoreni trzni centar OTC :D ) i cena im se krece od 20-40evra ali se ova druga isplati :)

volim sony
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 19. Sep 2005. 00:01

Post od volim sony »

nasao sam tastaturu u osijeku i tamo kosta 999 KN to je oko 9400 din kada ti vrate pdv pa ako je cena ok samo napred, ta tepare cu "nabadati " na telefonu.
nasao sam i blic za 6630 koji ima xenol blic i led svetlo za klipove ugradjenu bateriju i on kosta oko 50 E a kad` sam kod baterije ona je preko 3000 din :uhuh:

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Zoka »

volim sony, sve je to divno, bajno i sjajno, ali preskupo! :shock: :angry:
Kupiš tri stvari, i to ti je već kao ceo telefon :x

Pedjos
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Pedjos »

9400din + 4400din to ti dodje na sumu za neki extra dobar fotoaparat ili, sto kaze Zoka, ceo novi telefon... :) :wink:

volim sony
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 19. Sep 2005. 00:01

Post od volim sony »

nisam ja kriv za cene! covek je pitao da li ima i posto. ja samo kazem gde i za koliko -sta je tu lose?
problem je u tome sto se takve stvari ne mogu skidati sa mreze, pa mora biti "cisto"...
u ostalom sve vrste dodatne opreme za bilo koji uredjaj (original) su skupe...
kupio sam originalnu futrolu za SE i kostala me preko 20 evra - ali je prava (nema nikakve veze sa ovima iz sopova za par stotina din.) Na kraju svako zna svoje mogucnosti...

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Zoka »

volim sony, naravno da nisi kriv...Niti tebe neko napada...Ja samo komentarišem kako je dodatna oprema skupa, nerealno u odnosu na samu cenu aparata :wink: :)

Odgovori