Koja kartica u 6630?
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Koja kartica u 6630?
Interesuje me moze li u nokiu 6630 da ide kartica RS MMC ili mora biti RS MMC DV ?????? 

- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
- Lomnica_city
- Expert
- Lomnica_city
- Expert
Znamo to ali coveka zanima da li moze i obicne ako nema gde da nadje DV mada su za to male sanse,ovi telefoni (6630,6680,N70,N90...) su sve popularniji i prisutniji i mozes naci relativno lako DV kartice za njih a kao sto sam ti rekao moj brat je probao i nije se ponasala uopste kako treba i zato sam mu ja dao moju iz 6680 a ja kupio drugu,moja preporuka Kingston ili PQI!
Pozdrav
Pozdrav

-
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 12. Dec 2003. 09:48
Pa imas veliki baner na home page-u, a ako ne mozes da nadjes, evo i direktnog linka
http://www.itsvet.com/PQI/pr-comp_comp_ ... roducer-68
Ovo su pqi, a pored imas i meni za druge proizvodjace
Inace u 6630 moze samo dv rs-mmc, obicna rs-mmc ne moze

http://www.itsvet.com/PQI/pr-comp_comp_ ... roducer-68
Ovo su pqi, a pored imas i meni za druge proizvodjace
Inace u 6630 moze samo dv rs-mmc, obicna rs-mmc ne moze
- voodoons
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 09. Maj 2005. 10:04
- Kontakt:
ja imam obicnu rs-mmc u 6630, nije dual voltage i radi mi sasvim ok. probao sam i od 512mb i radi i ta. dok kod prijatelja koji isto ima 6630 nije htela da radi ova od 512 ali od 64 je radila bez problema...
ne znam sta reci... izgleda da je razlika od primerka do primerka....
a ko mi ne veruje, ja sam u Novom Sadu i moze da se uveri koju karticu koristim u 6630
ne znam sta reci... izgleda da je razlika od primerka do primerka....
a ko mi ne veruje, ja sam u Novom Sadu i moze da se uveri koju karticu koristim u 6630

- Lomnica_city
- Expert
Ne znam nisam imao prilike da probam tu obicnu RS Tako da nisam sig radi li ili ne...Inace sa sa kupovinom telefona odmah stavio u istoj radnji dje sam ga kupio novi softver 5.03.08 17 - 08 -05 RM1 tako da nisam sig da bi mogla mi....Uostalom uzecu ovu od 512mb za 3400din.Ewo probacu da smanjim kvalitet na 98kbps pa cu vidjeti razliku mada ne mislim da ce je biti posto je kod mene 112kbps al opet probacu...
Pa znammm ali nisam mogao nigde da je nadjem...trazio sam po Subotici,pa u Novom Sadu i na kraju nashao u jednoj prodavnici mobilnih telefona u NS-u 2560 din.
Par njih mi je trazilo za istu 38 evra.
A danas sam nashao (u mom gradu
za 2099 din )
Sto je zanimljivo MMC RS Dual Voltage je 2099 din a ova druga obicna je samo dinar jeftinija.
Normalno govorimo o 256 MB.
Par njih mi je trazilo za istu 38 evra.
A danas sam nashao (u mom gradu

Sto je zanimljivo MMC RS Dual Voltage je 2099 din a ova druga obicna je samo dinar jeftinija.
Normalno govorimo o 256 MB.

Pozdrav od Bagzija !