N-GAGE QD problemi
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
N-GAGE QD problemi
Zanima me kako da slusam mp3 muziku sve sam probao programe ni jedan mi ne prepoznaje pesme, ali ih mogu pustiti obicno bez mp3 plejera.Zatim kako da mi telefon koristi memoriju mmc kartice?POMOZITE!!!
pa probaj sa nekim mp3 playerom, Ultra mp3 ili onaj oggplayer...ima ih gomilu. ovaj ultra mp3 ja ga koristim i on skenira mmc karticu, ili ti je najbolje da pesme prebacujes bluetooth-om i one odlete u inbox i kada je odatle otvoris, otvori je player i uknjizi u njegovu mp3 listu a ti je posle sa programom "fileExplorer" mozes pomeriti iz inboxa gde god hoces na kartici i ovaj player ce ga uvek naci.
E ne znam dal ti od svega ovoga nesto znaci, al reko ajd' mozda ti bar nesto pomogne.
E ne znam dal ti od svega ovoga nesto znaci, al reko ajd' mozda ti bar nesto pomogne.
ako koristish nokia pc suite,imash opciju da izaberesh da li cesh prebacivati fajlove u memoriju telefona ili na karticu.Shto se tiche memorije,zavisi zashta,u slikama imash podeshavanje za default memory,u porukama isto,pa izaberesh MMC,sve ostalo mozesh prebacivati direktno u memoriju kartice kao shto sam rekao preko pc suite,inache ako prebacujesh samo sa BT direktno,onda ce ti sve ici prvo u telefon,pa ga sam morash odatle maknuti na karticu...