Kada mu izvadim i vratim bateriju trazi mi ta mu podesim vreme i datum, to je poceo da radi od pre 4-5 dana. To cesto radim zato sto imam 3 kartice pa mi pravi frku da mu stalno podesavam, i jos jedna muka u INBOXU imam oko 350 poruka i od sinoc svaku novu poruku koja mi stigne stavlja na poslednje mesto tako da ako treba da je pogledam jos koji put posle citanja treba mi vecnost da dodjem do nje.
Zasto se to desava?
prs'o 6600??
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Verovatno ti se ispraznila mala baterija na ploči koja daje energiju telefonu da može sačuvati podešavanja sata i još neke sitnice dok je izvađene glavna baterija... Moraćeš da posetiš neki servis, jer nije preporučljivo da to čačkaš sam.
Problem sa redosledom porukica ti se baš i dešava zbog sata i datuma koji nisu podešeni kako treba (OS telefona "slaže" porukice prema vremenu i datumu pravljenja/pristizanja)...
Problem sa redosledom porukica ti se baš i dešava zbog sata i datuma koji nisu podešeni kako treba (OS telefona "slaže" porukice prema vremenu i datumu pravljenja/pristizanja)...