nokia 6630 problem sa kamerom-slike sa tackicama
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
nokia 6630 problem sa kamerom-slike sa tackicama
Pozdrav ljudi!Skoro sam uzeo 6630 i to mi je prvi symbian!Kamera je super radila do danas,i onda je flipnula!Slikam,sliku pre snimanja na fon pokazuje sa nekim tackicama a kada je pogledam iz galerije slika je ok (mnogo boljeg kvaliteta)!Do sada je fotografija bila istog kvaliteta u oba slucaja?!Sta se dogadja sa fonom?Da li neko zna sta ciniti?
Pozdrav ljudi!Slike prebacene na komp izgledaju OK!Posto je na pocetku sve bilo ok,sta je prouzrokovalo te tackice-mozda neki program koji sam instalirao?Da li neko moze da mi kaze program koji ce sam naci ostatke aplikacija i ocistiti ih.Desava mi se da instaliram neku aplikaciju i da je posle jedva nadjem(TaskSpy,AppMan) ili je uopste vise ne nadjem!Znam da sam skrenuo sa teme...Pozdrav!
Za xxxxx-a, to sto ti se desava desavalo ti se i kada si kupio telefon, samo nisi primecivao!
to je inace namesteno od strane nokijinih programera iz razloga da se nakon slikanja skrati vreme za koje ce telefon prikazati sliku na ekranu. Verovatno si primetio da u galeriji kada otvaras sliku treba prilicno vremena da se ona prikaze kada je u punoj velicini, dok je to kod slikanja mnogo brze! meni se inace ova nokijina mala caka svidja. Poz