Crna maska za 6630.

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Crna maska za 6630.

Post od Dario »

Da li zna neko gde ima da se kupi crna maska za n6630 i koliko odokativno kosta (ako znate). Ako ne moze da se nadje original maska i ako je skupa (a verujem da jeste) sta 'fali' "made in China" maskama ?

Evo slike >> Black Nokia 6630 << lepota prava, zar ne ?

Boris Bila
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 25. Feb 2005. 19:00

Post od Boris Bila »

Dobro zavisi... Ima i OK kineskih maski. Moj drug je uzeo crnu masku (600din) za Nokiju 6600, i ja sam se odusevio. Kada sam je menjao nije bilo nikakvih problema, bas je lepo legla. Aj pitacu ga gde je kupio tu masku za 600din pa cu da ti javim. A one od 300-400din su stvarno lose njih ne uzimaj ni slucajno (bacanje para). Aj poz

jok_jok
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 23. Nov 2005. 13:54

Post od jok_jok »

da, bas je prava lepota :o ! 6630 izgleda potpuno drukcije, puno bolje! ako kupim 6630, moram nabaviti i tu masku! 8)

P.S.: moze mi neko reci kolko je 100din eura?

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

jok_jok, evo imaš na Krstarici kursnu listu, možeš i da radiš konverzije na dnu sajta... :wink:
http://www.krstarica.com/lat/kurs/

Low Rider
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 31. Okt 2005. 21:35

Post od Low Rider »

uuuuuuuuu stvarno kruska ovako izgleda mnogo bolje. mislim da za 6630 sa crnom maskom ne moze vise da se kaze : "ruzna kruska al dobre funkcije ima:!!!
8) 8)

Oljica
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 14. Nov 2004. 17:11

Post od Oljica »

Malo sam ispala iz toka, da li kod nas, u kojoj boji i za koju cenu mogu da se nadju original maske za n6630?

Nikola Vapa/CA
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 24. Sep 2005. 20:19

Post od Nikola Vapa/CA »

Na disku koji smo dobili uz telefon postoje orginalne slike maskica ali se one ne menjaju komplet vec samo spoljne ivice,dok tastatura ostaje ista.Voleo bih kad bi mogle ovako da se komplet zamene i provericu sutra pa cu javiti sta su mi rekli kod generalnog zastupnika.Inace uvek sam voleo telefone u tamnijim bojama.

[kick]
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 02. Mar 2005. 03:04
Kontakt:

Post od [kick] »

ja sam pre neki dan kupio n6630 u Marvelu i rekli su mi da treba da dobiju crnu masku i jos neku. Inace moj je zeleni :)

zavodnick
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
:: N8
:: N95 8 Gb, Lumia 1520

Post od zavodnick »

moram da kazem da je cale u pravu sto se tice maski... ja imam masku za 6630 i crnu i sivu... Crna mi je original ali sam htio i sivu da nadjem da vidim kako izgleda fon.Isti djavo samo, sto siva skripi,brojevi ne ulijezu dobro i ne ulijeze na sam fon :)
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!

Oljica
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 14. Nov 2004. 17:11

Post od Oljica »

Ok, mozda sam providna, pa da pitam ponovo: Koliko kosta original maska, recimo crna za n6630 i koje su jos boje na raspolaganju? :dry: :)

Low Rider
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 31. Okt 2005. 21:35

Post od Low Rider »

malo sam trazio po netu i video da postoji crna maska i za 6680.-ne kineska
ako neko zna gde ima da se kupi u Bgd neka javi :blinky: :blinky: :lol:

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

E da,ali neka kaze ovde jer bi hteo i ja crnu masku za 6680,cak sam hteo da skinem ovu i prefarbam je u crnu,zamislite kako bi zestoko izgledao sa auto lak crnom-hrom kombinacijom ali nisam jer nemogu da je skinem! :(
Ako neko zna kako se skida neka opise,skinem prednji deo do iznad ekrana ali neznam kako da otkacim onaj deo iznad a da ga ne polomim!?
Pozdrav 8)

dacha
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 10. Jan 2005. 21:20

Post od dacha »

Dajte ako iko nabavi ovu masku da javi gde je uzeo jer je sigurno uzimam.Ova maska čini 6630 potpuno novim fonom.

Resident
Banned
Pridružio se: Ned, 18. Dec 2005. 09:10

Post od Resident »

Oljica,originalna maska za 6630 je oko 15e u servisu u sivoj fabrickoj boji,takodje ima crna gumirana ona je 500din i dobro leze na telefon i dobro izgleda a crnu tastaturu nisam nigde nasao pre nekih 15tak dana dok sam imao 6630.

Pozdrav
Sa ove strane groba od vas ocekujemo samo jedno,da vasa dobra strana spozna onu mracnu.

mixxx
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 19. Dec 2005. 17:48

Post od mixxx »

kako sam ja informisan maska sa 6680 ne moze da se skida! mozda greshim mozda je ista situacija kao i sa 6600! :)

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Gresis naravno!Jer i na 6600 moze da se skida a na 6680 sam skinuo 2/3 maske ali neznam kako je zakacen onaj deo iznad ekrana jer neznam jel nakacen ili ima pipke koji ulaze u kuciste a nebih da rizikujem jer nema nigde maske za nju!
Pozdrav 8)

Nikola Vapa/CA
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 24. Sep 2005. 20:19

Post od Nikola Vapa/CA »

Maska na 6600 i 6680 NISU izmenjive.Ne postoji maska koja ne moze da se skine,ali za ova dva telefona nisu predvidjene mogucnosti zamene maskica vec to radi servis(ako sami to radite rizikujeta ostacenje maskice i gubitak garancije).Ako je garancija prosla a nezelite ici u servis mozete pazljivo razvuci zebice na mestu sklapanju telefona necim sto ne moze ostetiti plastiku(najbolje kreditnom karticom,vizit kartom,nikako metalnim alatima,srafcigerima i sl.)Vidjao sam mnogo dobro ostecenih telefona nepazljivom zamenom maski,tako da preporucujem posetu servisu kad zalite novu masku.

dacha
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 10. Jan 2005. 21:20

Post od dacha »

Dajte jer je neko saznao da li ima ova maska negde da se kupi ili ne ???
Ako ima naravno neka napise gde i koliko kosta.
Kada svoj život sredim, malo kad se smirim, i trudim se da živim od onoga što volim.
Bolji dani kada dodju, tada loši se zaborave, i samo lepi momenti u glavi se pamte!

Mikele
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 08. Nov 2004. 22:49
Kontakt:

Post od Mikele »

e ja na 6630 imam crnu gumiranu masku i extra je.....extra lezi i fon izgleda extra.....platio sam je 500 kinti....samo jos da nadjem crnu tastaturu....
Ex Sir_Oliver

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

ja sam imao crni oklop i crvene tipke , telefon je izgledao pravo mocno a odlicno izgleda i sa crnim tipkama nego ima li crni oklop za 6680 i koja mu je cijena (u eurima), ne morate da mi pisete gdje ima da se kupi jer zivim u bosni

Odgovori