N91, dali je u prodaji?

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
slavisaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:58
:: Huawei Mate 10 Pro

N91, dali je u prodaji?

Post od slavisaj »

Interesuje me dali je izasla u prodaju nokia N91, i koja joj je cena; ili ako jos nije, kad ce?
Video sam na nekim sajtovima da je u prodaji, ali samo kupovina online. Negde sam isto procitao da ce bit u prodaji krajem decembra, a neki kazu tek pocetkom 2006.
Phone mi se jako svidja.

rocK
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 22. Feb 2005. 21:07

Post od rocK »

ja sam cuo da se nalazi u njemackoj u prodavnicama ,ali da jos nije u prodaji ,a cak je i nokia najavila da ce zvanicno biti u prodaji krajem ove godine, a pogledajte koji je danas datum pa se sami uvjerite ....mislim da ce nokia izdati svoj n91 uporedo ili cak poslije nego sto se izda w900 jer su po meni to 2 najveca konkurenta...p.s.i meni se n91 exztra svidja ,ali opet razmisljam o kupovnji w900 jer ce biti jeftiniji ( zbog toga sto n91 ima 4gb :blinky: sto je extra )
rocK for ever

gajic_ivan
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 04. Avg 2004. 01:22
:: iPhone 7 Plus
Kontakt:

Post od gajic_ivan »

Telefon je bio najavljen za kraj ove godine... uvek postoji ono "ali"... Puštanje u prodaju je pomereno za prvo tromesečje 2006.... :smutny:
make. believe

Nikola Vapa/CA
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 24. Sep 2005. 20:19

Post od Nikola Vapa/CA »

Poslednje sto sam procitao je da se ocekuje krajem decembra sa pocetnom cenom od 650 eura.Moguce je da je u pravu Ivan jer je decembar na izmaku.

Odgovori