FExplorer - najcudniji problem ikada

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
Aca
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 29. Dec 2003. 16:57

FExplorer - najcudniji problem ikada

Post od Aca »

Ovo mi se jos nikad nije desilo, ali sve je moguce. Imam instaliran FExplorer 1.15 na Nokii 6600 i najednom se javio cudan problem. Nikako ne mogu da iz njega posaljem instalaciju nekog programa preko bluetootha na neki drugi fon. Kad probam da posaljem on jednostavno nista neradi kao da sam kliknuo cancel, a ne send. S drugim fajlovima uopste nema problema, slike, klipovi i sl, ali programe nikako. Nisam probao da ga reinstaliram, ali me zivo interesuje da li je jos neko imao ovakav problem. Inace fajlovi se nalaze na kartici.

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Hmm..A jel ti pre toga radilo?! Meni se deshavalo to,ali mislim da jednostavno neke fajlove ne moze da poshlje...Kliknesh send i on nishta ne uradi...

lgor
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 19. Jul 2005. 10:44

Post od lgor »

Nije problem u programu... sis fajlovi ne mogu da se salju putem nekog explorer-a. :uhuh: Potreban ti je poseban program za to , ali sada ne mogu da se setim kako se zove :? Ali zato pretrazi forum jer sam ga tu i video :)

boki
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 12. Jan 2004. 19:20

Post od boki »

Nema tu nicega cudnog, Nokia se na taj nacin stiti od kopiranja instalacionih fajlova putem BT. Medjutim model 3650 nema tu zabranu. E sad kad bi se neko setio koja aplikacija resava taj problem...

ZedPi
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 02. Jul 2005. 15:42

Post od ZedPi »

Mislim da je dovoljno da se preimenuje fajl (ekstenzija) i onda cje sve da radi... Chak mislim da cje telefon na koji se shalje preimenovani .sis fajl sam "provaliti" da je to instalacija i odmah cje pokrenuti istu...

ZedPi

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Evo malo diskusije na tu temu... :wink:

viewtopic.php?p=25818

Ima još nekih tema gde smo pominjali dotičnu zaštitu ali ova je sasvim dovoljna.

Aca
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 29. Dec 2003. 16:57

Post od Aca »

Ja sam ranije imao 3650 i zbog toga mi je bilo cudno jer sa njim nikad nisam imao nikakvih problema. :oops: :oops: :oops:

sredoje.subotic
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 31. Dec 2005. 15:01

Post od sredoje.subotic »

Prvo da se izvinim, sto cu postaviti pitanje o FExploreru, bez veze sa temom koja je zapoceta.
Korisnik sam FExplorera od skora (Ver. 1.15) i u nekim folderima pored imena ne prikazuje mi ikone korektno (nesto kao razmrljano npr. za jpg fajlove). Molio bih da mi neko kaze nesto vise o tome ako zna.

Boris Bila
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 25. Feb 2005. 19:00

Post od Boris Bila »

To je zato sto Nokia ima neku vrstu zastite... Ako hoces da saljes instalacije (SIS FORMAT) samo idi na RENAME i umesto SIS stavi naprimer SIM (mozes bilo sta) i onda ga posanji... To ti je to...

Odgovori