FExplorer - najcudniji problem ikada
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
FExplorer - najcudniji problem ikada
Ovo mi se jos nikad nije desilo, ali sve je moguce. Imam instaliran FExplorer 1.15 na Nokii 6600 i najednom se javio cudan problem. Nikako ne mogu da iz njega posaljem instalaciju nekog programa preko bluetootha na neki drugi fon. Kad probam da posaljem on jednostavno nista neradi kao da sam kliknuo cancel, a ne send. S drugim fajlovima uopste nema problema, slike, klipovi i sl, ali programe nikako. Nisam probao da ga reinstaliram, ali me zivo interesuje da li je jos neko imao ovakav problem. Inace fajlovi se nalaze na kartici.
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Evo malo diskusije na tu temu...
viewtopic.php?p=25818
Ima još nekih tema gde smo pominjali dotičnu zaštitu ali ova je sasvim dovoljna.

viewtopic.php?p=25818
Ima još nekih tema gde smo pominjali dotičnu zaštitu ali ova je sasvim dovoljna.
● PRAVILA FORUMA ●
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sub, 31. Dec 2005. 15:01
- Boris Bila
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pet, 25. Feb 2005. 19:00