problem kod 6600

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
lgor
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 19. Jul 2005. 10:44

problem kod 6600

Post od lgor »

Kada posaljem poruku pojavi mi se prozorcic i kaze :app. closed - ncnlist i sada kada mi neko posalje poruku ne cuje se ni zvuk niti pise nesto samo se u gornjem desnom uglu pojavi znak za poruku.Da li neko zna kako da popravim ovaj problem!?

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

idi uz pomoc fexplorera u c/system/bootdata i obrisi firstboot.dat zatim iskljuci telefon izvadi memorisku karticu i ponovo upali telefon trazice ti da iniciras sat i datum uradi to i zatim ponovo ugasi telefon vrati memorijsku karticu i problem resen ali delimicno :lol: posto se nakon odredjenog vremena ponovo prikazuje ncn list 8).

lizard
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 20. Dec 2004. 19:33

Post od lizard »

O tome sam ja davno pokrenuo temu. Jos niko nije nasao resenje koje bi u potpunosti resilo ovaj problem. Ja sam trazio pomoc po svim mogucim domacim i stranim forumima ali nista nije pomoglo. Jedino resenje (kome ja licno ne volim da pribegavam) jeste da formatiras MMC.

Odgovori