Vaša iskustva sa 6630
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Vaša iskustva sa 6630
Treba da mi stigne 6630 do kraja nedjelje.Zanima me kako se telefon pokazao u svakodnevnoj upotrebi,koji vam se problemi najcesce javljaju etc.
It's not how hard you push along the way,it
's having something in you to finish-Michael Jordan
smartphone ti je kao komp - ako preterujes sa instaliranjima programa i igara, ili ti je previse programa startovano odjednom, moze da se zaglupi .... mada nista sto se ne moze resiti formatiranjem .... ili flesovanjem
ja imam TIM 6630 nekih mesec dana i, da kucnem u drvo, radi odlicno
...a imam dosta stvari na njoj...

ja imam TIM 6630 nekih mesec dana i, da kucnem u drvo, radi odlicno

...a imam dosta stvari na njoj...

Ma ja sam moram priznati sto se tice telefona picajzla i trazim dlaku u jajetu i iskreno ti kazem da sam prezadovoljan telefonom.
Pre njega sam imao Samsung D500 punih 10 dana i uocio more sitnih detalja koji su me nervirali do te mere da sam prodao za 50 evra jeftinije za samo 10 dana.
Hteo sam da kupim SE K750 ali nisam imao toliko para a onda normalno kupio 6630 i nisam pogresio.
Pre njega sam imao Samsung D500 punih 10 dana i uocio more sitnih detalja koji su me nervirali do te mere da sam prodao za 50 evra jeftinije za samo 10 dana.
Hteo sam da kupim SE K750 ali nisam imao toliko para a onda normalno kupio 6630 i nisam pogresio.
Pozdrav od Bagzija !
Bagzi, je li bolji D500 od 6630?Evo se "koljem" s drugom koji ima D500,nikako da to raschivijamo...
Recite mi neki dobar sajt sa symbian programima i sl...ako znate
Vidim da ste vecinom zadovoljni s tim telefonom,znaci da nisam pogreshan izabrao

Recite mi neki dobar sajt sa symbian programima i sl...ako znate
Vidim da ste vecinom zadovoljni s tim telefonom,znaci da nisam pogreshan izabrao

It's not how hard you push along the way,it
- Nikola Vapa/CA
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 24. Sep 2005. 20:19
@bo-yaa: A ti bash koristish video call da kazes da je bolji zato sto je 3g. Mogu da se kladim da ni nemash postolje sa kamerom uz telefon...
@topic: kada ste vec pomenuli D500, ako treba da biram izmedju 6630 i d500 svakako bih izabrao 6630 iz razloga sto ima bolju kameru a ne zbog "simbijana!" zato sto sam skontao da Symbian S60 = shit! (govorim samo za series 60). Kada bih ja zamenio moj 6630 za neki ne-smartphone od svih tih silnih programa za symbian s60 plakao bih samo zbog 3 programa a to su "SlovoED recnik, Blacklist, ChessGenius".
@b_udder:
@shaq: vidim da si vec uzeo 6630, i koje su impresije ???
POz
@topic: kada ste vec pomenuli D500, ako treba da biram izmedju 6630 i d500 svakako bih izabrao 6630 iz razloga sto ima bolju kameru a ne zbog "simbijana!" zato sto sam skontao da Symbian S60 = shit! (govorim samo za series 60). Kada bih ja zamenio moj 6630 za neki ne-smartphone od svih tih silnih programa za symbian s60 plakao bih samo zbog 3 programa a to su "SlovoED recnik, Blacklist, ChessGenius".
@b_udder:
Smartphone ima OS (operativni system) isto kao i danasnji PC-evi. To sto si ti rekao da se zaglupljuje zbog preterano instaliranih igrica i programa to je samo zbog glupih OS-a (symbian s60, windows) za razliku od linux OS-a. Ne znam kako funkcionise linux mobile ali linux OS za PC ne pati od problema da se zabaguje zbog mnogih programa ako je u prave ruke.b_udder napisao:smartphone ti je kao komp - ako preterujes sa instaliranjima programa i igara, ili ti je previse programa startovano odjednom, moze da se zaglupi
@shaq: vidim da si vec uzeo 6630, i koje su impresije ???
POz
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Ovakvo razmišljanje je potpuno nakaradno...Dario (asdf) napisao:...zato sto sam skontao da Symbian S60 = shit! (govorim samo za series 60). Kada bih ja zamenio moj 6630 za neki ne-smartphone od svih tih silnih programa za symbian s60 plakao bih samo zbog 3 programa a to su "SlovoED recnik, Blacklist, ChessGenius".

To što si našao samo tri programa koja su ti korisna (od kojih je jedan igrica) znači da Symbian (i Sxx i UIQ) definitivno nije za tebe i da ne znaš da iskoristiš njegove prednosti i mogućnosti. Doduše, još si mlad, naučićeš...
● PRAVILA FORUMA ●
Ako ti se na N6630 nije svidela tastatutura sta bi onda rekao na tastaturu Samsunga D500Shaq napisao:Ma telefon je odlichan! U pochetku mi se nije neshto narochito svidjala ova tastatura na njega, ali sad je sve OK. Nijesam pogrijeshio shto sam je uzeo, to je sigurno.

Tek kod njega je blagi uzas..Ravna tastatura bez razmaka izmedju dugmadi a o tome sto je citava tastatura ulegnuta u nekakvo korito da ne pricamo i sto smeta gornja ploca prilikom kucanja poruka.....UZASSS

Svako drugo slovo sam morao da brisem i ponovo pisem.
Citava vecnost mi je bila potrebna da napisem poruku na D500.
Pozdrav od Bagzija !