Vaša iskustva sa 6630

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
Shaq
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 07. Jan 2006. 20:29

Vaša iskustva sa 6630

Post od Shaq »

Treba da mi stigne 6630 do kraja nedjelje.Zanima me kako se telefon pokazao u svakodnevnoj upotrebi,koji vam se problemi najcesce javljaju etc.
It's not how hard you push along the way,it
's having something in you to finish-Michael Jordan

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

pa shta znam,ja imam TIMovu 6630 i nemam nekih problema,al s'obzirom da imam i druge fonove nisam instalirao preterano mnogo stvari na njega,6-7 programa i shljaka ko lud...

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

smartphone ti je kao komp - ako preterujes sa instaliranjima programa i igara, ili ti je previse programa startovano odjednom, moze da se zaglupi .... mada nista sto se ne moze resiti formatiranjem .... ili flesovanjem :D

ja imam TIM 6630 nekih mesec dana i, da kucnem u drvo, radi odlicno :)
...a imam dosta stvari na njoj... 8)

Bo-Yaa
Banned
Pridružio se: Sre, 04. Jan 2006. 22:26

Post od Bo-Yaa »

telefon je odlican sto se tice funkcija imo sam ga prije pola godine i odlican je posjedujesve najnovije funkcije i jedino sto mi se nije svidjelo je to sto je malo zapinjao pa i cak se nekoliko puta sam ugasio i upalio vhjerovatno jer je bio pretrpan muzikom ali tel je odlican vidices i sam

Bagzi77
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 26. Okt 2005. 00:11
Kontakt:

Post od Bagzi77 »

Ma ja sam moram priznati sto se tice telefona picajzla i trazim dlaku u jajetu i iskreno ti kazem da sam prezadovoljan telefonom.
Pre njega sam imao Samsung D500 punih 10 dana i uocio more sitnih detalja koji su me nervirali do te mere da sam prodao za 50 evra jeftinije za samo 10 dana.
Hteo sam da kupim SE K750 ali nisam imao toliko para a onda normalno kupio 6630 i nisam pogresio.
Pozdrav od Bagzija !

Shaq
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Shaq »

Bagzi, je li bolji D500 od 6630?Evo se "koljem" s drugom koji ima D500,nikako da to raschivijamo...
Recite mi neki dobar sajt sa symbian programima i sl...ako znate
Vidim da ste vecinom zadovoljni s tim telefonom,znaci da nisam pogreshan izabrao :D :D :D

Nikola Vapa/CA
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 24. Sep 2005. 20:19

Post od Nikola Vapa/CA »

Telefon imam 6 meseci(TIM),radi odlicno,nikakvih problema nisam imao do sada,i ne razmisljam da ga menjam jos toliko(uglavnom sam menjao telefone svakih 3 meseca do kupovine 6630)

mitar
Banned
Pridružio se: Ned, 23. Jan 2005. 15:45
Kontakt:

Post od mitar »

shaq nije tacno da je d500 bolji od 6630.6630 je smartphone a prednost d500 je samo bolji ekran i nista vise sve ostalo je na strani 6630
The Bloody Alboz

markos99
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 16. Mar 2005. 15:10

Post od markos99 »

U odnosu na cenu, zaista jako dobar telefon, imam ga nekoliko meseci i do sada nisam imao nikakvih problema, bez obzira sto imam instaliranih 40-tak softvera, programa i igrica.

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

pa jedino sto Samsung telefoni i mogu da ponude je odlican ekran :D .... sve ostalo je bezveze (osim kvaliteta samog telefona). za ono sto nude preskupi su.
6630 je smartphone, 3g, ima edge, podrzava memorijske kartice, dok d500 ima taj pomenuti bolji ekran i infra red ... a cena veca :)

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Al ste nashli da uporedjujete,kao prvo mislim da ovakvo poredjenje vec postoji u nekoj temi,drugo ovde nije pesto za poredjenje telefona,a trece telefoni nisu u istoj kategoriji,imam oba,i nisu bash da se porede... :wink:

Bo-Yaa
Banned

Post od Bo-Yaa »

bez obzira sto samsung ima infra red u vecini slucajeva on se moze koristiti samo za slanje telefonskuih brojeva podsjetnika i kartica ali ne i slika melodija ..........
6630 je mnogo bolji telefon od d500
razlog je symbian ,3g......... 8)

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Na novijim modelima kao shto je D500 moze sve da se shalje,i slike i melodije preko IR-a... 8)
Al to je nebitno...Udaljili ste se od teme... 8)

Bo-Yaa
Banned

Post od Bo-Yaa »

ok moja greska nisam znao posto nisam mnogo radio sa novijim samsunzima sorry

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

@bo-yaa: A ti bash koristish video call da kazes da je bolji zato sto je 3g. Mogu da se kladim da ni nemash postolje sa kamerom uz telefon...

@topic: kada ste vec pomenuli D500, ako treba da biram izmedju 6630 i d500 svakako bih izabrao 6630 iz razloga sto ima bolju kameru a ne zbog "simbijana!" zato sto sam skontao da Symbian S60 = shit! (govorim samo za series 60). Kada bih ja zamenio moj 6630 za neki ne-smartphone od svih tih silnih programa za symbian s60 plakao bih samo zbog 3 programa a to su "SlovoED recnik, Blacklist, ChessGenius".

@b_udder:
b_udder napisao:smartphone ti je kao komp - ako preterujes sa instaliranjima programa i igara, ili ti je previse programa startovano odjednom, moze da se zaglupi
Smartphone ima OS (operativni system) isto kao i danasnji PC-evi. To sto si ti rekao da se zaglupljuje zbog preterano instaliranih igrica i programa to je samo zbog glupih OS-a (symbian s60, windows) za razliku od linux OS-a. Ne znam kako funkcionise linux mobile ali linux OS za PC ne pati od problema da se zabaguje zbog mnogih programa ako je u prave ruke.

@shaq: vidim da si vec uzeo 6630, i koje su impresije ???

POz

Shaq
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Shaq »

Ma telefon je odlichan! U pochetku mi se nije neshto narochito svidjala ova tastatura na njega, ali sad je sve OK. Nijesam pogrijeshio shto sam je uzeo, to je sigurno.

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Dario (asdf) napisao:...zato sto sam skontao da Symbian S60 = shit! (govorim samo za series 60). Kada bih ja zamenio moj 6630 za neki ne-smartphone od svih tih silnih programa za symbian s60 plakao bih samo zbog 3 programa a to su "SlovoED recnik, Blacklist, ChessGenius".
Ovakvo razmišljanje je potpuno nakaradno... :uhuh:
To što si našao samo tri programa koja su ti korisna (od kojih je jedan igrica) znači da Symbian (i Sxx i UIQ) definitivno nije za tebe i da ne znaš da iskoristiš njegove prednosti i mogućnosti. Doduše, još si mlad, naučićeš...

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

Dario (asdf),

linuxovac :lol: :lol: :lol:

kako volite u svakoj prilici da potencirate cuvene prednosti linux OS-a :D
ali da ne sirimo temu :)

pozdrav

Bagzi77
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 26. Okt 2005. 00:11
Kontakt:

Post od Bagzi77 »

Shaq napisao:Ma telefon je odlichan! U pochetku mi se nije neshto narochito svidjala ova tastatura na njega, ali sad je sve OK. Nijesam pogrijeshio shto sam je uzeo, to je sigurno.
Ako ti se na N6630 nije svidela tastatutura sta bi onda rekao na tastaturu Samsunga D500 :shock:
Tek kod njega je blagi uzas..Ravna tastatura bez razmaka izmedju dugmadi a o tome sto je citava tastatura ulegnuta u nekakvo korito da ne pricamo i sto smeta gornja ploca prilikom kucanja poruka.....UZASSS :shock:
Svako drugo slovo sam morao da brisem i ponovo pisem.
Citava vecnost mi je bila potrebna da napisem poruku na D500.
Pozdrav od Bagzija !

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Bagzi77, To je stvar ukusa i o tome necemo raspravljati... 8) Lichno imam oba i kad znash da kucash nije ti problem,al istina da D500 ima malo tvrdju dok 6630 ima udobniju tastaturu...

Zaključana tema