preinstalirani softver na n6630

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

preinstalirani softver na n6630

Post od b_udder »

instalirao sam neki foto editor na n6630, medjutim kada sam ga aninstalirao takodje mi se aninstalirao i onaj photo editor koji dolazi uz telefon. e sad, zanimam me da li se flesovanjem na telefon i na karticu time instaliraju i svi oni programi koji su dosli uz telefon kada je kupljen (oni programi iz foldera 'media', quickoffice, itd.) i da li postoji neki drugi nacin da se dodje do tih fabrickih programa posto ih na nokia.com ima bas malo. hvala

pozdrav

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

mislim (nisam siguran , trebali bi) :unsure: da se flesh-ovanjem vrate svi programi koji su dosli uz telefon , a posto ti je telefon symbian zasto jednostavno ne skines sebi neki drugi program sa interneta :D

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

DEL BOY, ma ja sam nasao konkretno taj program, ali me interesuje sta se desava u slucaju da se izbrise neki drugi posto mogu da nepravim bekap kartice, ali ne i fles memorije telefona. ipak mi je draze da imam i softver koji nokija daje uz telefon posto on provereno radi sa tim modelom, a i u slucaju da pozelim da tapnem telefon :)

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

e pa u tom slucaju ces morati da instaliras novi software, jer samo tako ces moci da ponivo dobijes program koji si izbrisao ili ces morati da trzis po internetu taj program (sumnjam da ces ga naci)
i ja sam tako trazio jos dok sam imao 6230 konverter 2 , slucajno ga izbrisao a bio mi potreban u skoli (na fizici) i nisam ga ni nasao , onda sebi kupio 6630 i uzivao.
ukoliko zelis mogu ti poslati nekoliko stranica na kojim ima programa za tvoj telefon koji su besplatni.

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Mislim da se ti programi nalaze na kartici pa ako flesujes telefon oni bi trebalo da ostanu!Ubaci karticu u citac i ukljuci u Windows-u da prikaze skrivene foldere i videces da li su ti ali mislim da jesu!
Pozdrav 8)

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

DEL BOY, pa ajde posalji mi na PP :)
Lomnica_city, vec sam to uradio ali nisam nasao... inace kad izvadim karticu, te programe mogu i dalje da koristim (osim quickoffice-a) tako da znaci da su na telefonu :smutny:

pozdrav

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Ja sam na te Quick... programe i mislio,neznam koje to jos programe Nokia daje uz telefon?Pogledaj na CD-u,ako si ga dobio,da li imas neki program,ja na CD-u za 6680 imam neke Nokia gluposti kao PTT,Movie director,Lifeblog... pa,ako si na to mislio,verovatno su i kod tebe na CD-u!?
Pozdrav 8)

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

pa ja sam mislio na one video editore, photo editor... uglavnom oni iz "Media" foldera.... ali kapiram da se flesovanjem vracaju.... inace na cd-u imam lifeblog i jos neki program.... bezveze ponuda :) ...... neke sam nasao na Nokia web sajtu, ali ne sve

pozdrav

Odgovori