Polovna 6630!?
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Polovna 6630!?
E sad, promenio sam dosta telefona, ali nikad Symbian... pa treba mi savet na sta konkretno da obratim paznju kad se sutra budem nasao sa ovim likom i pogledao telefon! Znaci nesto tipa: oznaka softvera, neke druge oznake, neke fajlove, skidan sa mreze i sl... ili sta vec?!! I ako ima nesto, onda sta valja a sta ne...
Nadam se brzim odgovorima i unapred HVALA!!
Nadam se brzim odgovorima i unapred HVALA!!
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
Nema tu sta mnogo da se gleda u vezi Symbian-a,vazniji ti je telefon i njegovo fizicko stanje a sta ima od softvera je nebitno i zato NEMOJ da te zezne pa da ti naplati vise jer"je pun softvera",koji je inace uglavnom besplatan ili se moze naci i krekovan i nije razlog za dizanje cene!
Gledaj da,ako je full paket,ima sve sto treba,znaci: Telefon,punjac (NEDAJ da ti uvali onu staru kocku),RS-MMC DV memorijska od 64MB (original,moze biti da je dokupio i vecu)+adapter za nju,CD,USB kabal i mozda neki prospekt i slicno!
Proveri i lifetimer sifrom *#92702689# jer pojedinci tvrde da je telefon,na primer,star mesec dana a ovamo 50h na lifetimeru a samo zamenjena maska!Naravno i na to pazi,ako nije original maska (kinez se prepozna i u mraku) onda mora da bude niza i cena!Toliko,ako je sa mreze pisace na njemu,samo pazi u kakvom je stanju i to je to,procackaj da vidis da li se gasi,dal su slike jasne,radi li mu BT i slicno pa mu ONDA daj pare ako se uveris da je dobar!
Pozdrav
Gledaj da,ako je full paket,ima sve sto treba,znaci: Telefon,punjac (NEDAJ da ti uvali onu staru kocku),RS-MMC DV memorijska od 64MB (original,moze biti da je dokupio i vecu)+adapter za nju,CD,USB kabal i mozda neki prospekt i slicno!
Proveri i lifetimer sifrom *#92702689# jer pojedinci tvrde da je telefon,na primer,star mesec dana a ovamo 50h na lifetimeru a samo zamenjena maska!Naravno i na to pazi,ako nije original maska (kinez se prepozna i u mraku) onda mora da bude niza i cena!Toliko,ako je sa mreze pisace na njemu,samo pazi u kakvom je stanju i to je to,procackaj da vidis da li se gasi,dal su slike jasne,radi li mu BT i slicno pa mu ONDA daj pare ako se uveris da je dobar!
Pozdrav

@Lomnica_city
Hvala... tako sam i mislio... kazem... kupovao sam dosta telefona pa znam kako se radi!
Covek ima telefon, dve maskice (kaze da ima klince pa cim ga vide odmah ga zgrabe.... znaci ispadao mu je - sto me NAJVISE "plasi"). punjac, RS-MMC DV 64MB, slusalice, USB!
Znam tu foru sa programima... veruj mi... imam 1GB programa za Symbian (pogotovu za 6600), a nikad nisam imao nijedan!
znam i foru sa life tajmerom...
Ako jos neko nesto ima nek odmah kaze
ps. frka mi je sto sam ja iz Ca a on iz Bg, i ja dolazim tamo radi telefona... i ako nesto ne bude OK... wow... puce ceo dan (koji mi je trenutno izuzetno bitan) i jedno 1000 din troskova!
Hvala... tako sam i mislio... kazem... kupovao sam dosta telefona pa znam kako se radi!
Covek ima telefon, dve maskice (kaze da ima klince pa cim ga vide odmah ga zgrabe.... znaci ispadao mu je - sto me NAJVISE "plasi"). punjac, RS-MMC DV 64MB, slusalice, USB!
Znam tu foru sa programima... veruj mi... imam 1GB programa za Symbian (pogotovu za 6600), a nikad nisam imao nijedan!
znam i foru sa life tajmerom...
Ako jos neko nesto ima nek odmah kaze
ps. frka mi je sto sam ja iz Ca a on iz Bg, i ja dolazim tamo radi telefona... i ako nesto ne bude OK... wow... puce ceo dan (koji mi je trenutno izuzetno bitan) i jedno 1000 din troskova!
iPhone 3G[s] 16GB
- Lomnica_city
- Expert
Ako nije tajna,koliko on ceni taj telefon bez (cim je toliko ispustan) originalne maske i jel rekao sa koje je mreze ako nije original?
80% ljudi koji na ovom sajtu daju oglase su iz BG-a pa kontaktiraj jos nekog i ako ti se ne svidi ono sto vidis da imas bekap varijantu da ne ides samo zbog njega ako je vec rizicno stanje!?
Pozdrav
80% ljudi koji na ovom sajtu daju oglase su iz BG-a pa kontaktiraj jos nekog i ako ti se ne svidi ono sto vidis da imas bekap varijantu da ne ides samo zbog njega ako je vec rizicno stanje!?
Pozdrav

- Lomnica_city
- Expert
Pa sad i ne deluje skupo ali ako ti mislis da ti je sumnjivo (jel zbog maske ili cega) onda zovi dalje!Rekoh ti,raspitaj se kod par njih koji nude pa odi pogledaj i procackaj ovaj telefon i ako ne budes zadovoljan stanjem onda idi dalje pa kupi a ako originalna maska nije nesto izgrebana znaci da ni padovi nisu bili ozbiljni!
Pozdrav
Pozdrav

- Nikola Vapa/CA
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 24. Sep 2005. 20:19
- zeemax
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 08. Jan 2006. 04:09
žalosno je to,ali takav je svijet.čim si nešto iznio iz trgovine vrijedi bar 10% manje.nikoola napisao:Nesto mi tesko ide da prodam ovaj S65 (znam sta imam i koliko vredi, pa necu da ga dam za dzabane)!
To cu i najverovatnije da uradim (da PROBAM prodam ovaj i da cekam)...
što se mene tiće ja bih volio da su financije bile takve da još uvijek imam sve svoje mobitele,u vitrini,ali nisu.
ali jedan sam si zadržao,ericsson r320s.kupio ga novog u trgovini prije 3,5-4 godine.strava mobitel,svidja mi se i dan danas.realno vrijedi 20-tak eura,a ja ga ne bih dao ni za 75!
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Mnogi su se zalili da im na 6681 "ne rade" mnoge aplikacije...to je nesto do softvera...dok sa 6630 tih problema nema...bar ne u tolikoj meri...
Ako ti je ovo bitno, a verujem da jeste, onda bih ti preporucila da uzmes 6630...
Jedna od razlika je u tome sto 6630 ima manje boja ali svi kazu da se razlika izmedju 65k i 256k ne primecuje mnogo...A za razliku u ceni bolje da uzmes vecu karticu...
Ako ti je ovo bitno, a verujem da jeste, onda bih ti preporucila da uzmes 6630...
Jedna od razlika je u tome sto 6630 ima manje boja ali svi kazu da se razlika izmedju 65k i 256k ne primecuje mnogo...A za razliku u ceni bolje da uzmes vecu karticu...