Polovna 6630!?

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
nikoola
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 10. Jun 2005. 02:06

Polovna 6630!?

Post od nikoola »

E sad, promenio sam dosta telefona, ali nikad Symbian... pa treba mi savet na sta konkretno da obratim paznju kad se sutra budem nasao sa ovim likom i pogledao telefon! Znaci nesto tipa: oznaka softvera, neke druge oznake, neke fajlove, skidan sa mreze i sl... ili sta vec?!! I ako ima nesto, onda sta valja a sta ne...
Nadam se brzim odgovorima i unapred HVALA!!

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Nema tu sta mnogo da se gleda u vezi Symbian-a,vazniji ti je telefon i njegovo fizicko stanje a sta ima od softvera je nebitno i zato NEMOJ da te zezne pa da ti naplati vise jer"je pun softvera",koji je inace uglavnom besplatan ili se moze naci i krekovan i nije razlog za dizanje cene!
Gledaj da,ako je full paket,ima sve sto treba,znaci: Telefon,punjac (NEDAJ da ti uvali onu staru kocku),RS-MMC DV memorijska od 64MB (original,moze biti da je dokupio i vecu)+adapter za nju,CD,USB kabal i mozda neki prospekt i slicno!
Proveri i lifetimer sifrom *#92702689# jer pojedinci tvrde da je telefon,na primer,star mesec dana a ovamo 50h na lifetimeru a samo zamenjena maska!Naravno i na to pazi,ako nije original maska (kinez se prepozna i u mraku) onda mora da bude niza i cena!Toliko,ako je sa mreze pisace na njemu,samo pazi u kakvom je stanju i to je to,procackaj da vidis da li se gasi,dal su slike jasne,radi li mu BT i slicno pa mu ONDA daj pare ako se uveris da je dobar!
Pozdrav 8)

nikoola
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od nikoola »

@Lomnica_city
Hvala... tako sam i mislio... kazem... kupovao sam dosta telefona pa znam kako se radi!
Covek ima telefon, dve maskice (kaze da ima klince pa cim ga vide odmah ga zgrabe.... znaci ispadao mu je - sto me NAJVISE "plasi"). punjac, RS-MMC DV 64MB, slusalice, USB!
Znam tu foru sa programima... veruj mi... imam 1GB programa za Symbian (pogotovu za 6600), a nikad nisam imao nijedan!
znam i foru sa life tajmerom...
Ako jos neko nesto ima nek odmah kaze

ps. frka mi je sto sam ja iz Ca a on iz Bg, i ja dolazim tamo radi telefona... i ako nesto ne bude OK... wow... puce ceo dan (koji mi je trenutno izuzetno bitan) i jedno 1000 din troskova!
iPhone 3G[s] 16GB

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Ako nije tajna,koliko on ceni taj telefon bez (cim je toliko ispustan) originalne maske i jel rekao sa koje je mreze ako nije original?
80% ljudi koji na ovom sajtu daju oglase su iz BG-a pa kontaktiraj jos nekog i ako ti se ne svidi ono sto vidis da imas bekap varijantu da ne ides samo zbog njega ako je vec rizicno stanje!?
Pozdrav 8)

zeemax
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 08. Jan 2006. 04:09

Post od zeemax »

kod mene na 6630 staroj tjedan dana piše 000000:26
očito laže,jer sigurno nije 6 dana ležala ugašena
Poslednja izmena od zeemax u Pon, 30. Jan 2006. 02:50, izmenjeno 1 put ukupno.

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

nikoola, jos obrati paznju na displej, tj. da nema mrtve piksele i na staklo koje prekriva socivo kamere (da li je izgrebano) jer se ono ne menja sa maskom.

nikoola
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od nikoola »

@Lomnica_city
Treba da dam moj Siemes S65 i da doplatim 60e! Sto je za mene OK... pa ti vidi koliko ga ceni!

ps. Izgleda ce posao propasti... sve mi deluje previse sumljivoooo....
iPhone 3G[s] 16GB

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Pa sad i ne deluje skupo ali ako ti mislis da ti je sumnjivo (jel zbog maske ili cega) onda zovi dalje!Rekoh ti,raspitaj se kod par njih koji nude pa odi pogledaj i procackaj ovaj telefon i ako ne budes zadovoljan stanjem onda idi dalje pa kupi a ako originalna maska nije nesto izgrebana znaci da ni padovi nisu bili ozbiljni!
Pozdrav 8)

nikoola
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od nikoola »

Sumljivo u smisli "leva ruka desni dzep" ili nesto ne radi kako treba, jer se decku neverovatno zuri (iako mi je u pocetku rekao da nije hitno).
iPhone 3G[s] 16GB

Nikola Vapa/CA
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 24. Sep 2005. 20:19

Post od Nikola Vapa/CA »

Moj savet zemljak,niposto ne kupuj takav telefon.I da je legalan mala je verovatnoca da je telefon u redu a sumnjiva je i zamena za S-65.Ne treba tako zuriti sa kupovinom telefona,sacekaj malo..

nikoola
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od nikoola »

Fora je sto mene zanima samo 6630! A da nadjem neku pristojnu i realnu zamenu za ovaj moj je izuzetno tesko (pogotovu ne u Ca, znas i sam)!!
Definitivno sam odustao od tog telefona...
Platicu i malo vise recimo 70e samo da ga nadjem i uzmem, ali da bude OK!
iPhone 3G[s] 16GB

zeemax
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od zeemax »

ma najbolje prodaj svoj s65,makar i duže trajalo, pa onda s lovom u šaci si car i ti biraš!ako ideš na zamjene,onda nisi u poziciji spuštati cijenu,prigovarati zbog ogrebotina i nemaš puno izbora,jer rijetko se nadje netko tko bi mijenjao zvijer sa simbyanom za obični mobitel

nikoola
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od nikoola »

Nesto mi tesko ide da prodam ovaj S65 (znam sta imam i koliko vredi, pa necu da ga dam za dzabane :cry: )!
To cu i najverovatnije da uradim (da PROBAM prodam ovaj i da cekam :wink: )...
iPhone 3G[s] 16GB

zeemax
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od zeemax »

nikoola napisao:Nesto mi tesko ide da prodam ovaj S65 (znam sta imam i koliko vredi, pa necu da ga dam za dzabane :cry: )!
To cu i najverovatnije da uradim (da PROBAM prodam ovaj i da cekam :wink: )...
žalosno je to,ali takav je svijet.čim si nešto iznio iz trgovine vrijedi bar 10% manje.
što se mene tiće ja bih volio da su financije bile takve da još uvijek imam sve svoje mobitele,u vitrini,ali nisu.
ali jedan sam si zadržao,ericsson r320s.kupio ga novog u trgovini prije 3,5-4 godine.strava mobitel,svidja mi se i dan danas.realno vrijedi 20-tak eura,a ja ga ne bih dao ni za 75!

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

moj savet ti je isto da ipak sacekas jos malo da mu padne cena pa da kupis nov telefon.... ili da se stisnes pa da odmah iskesiras za nov.... jer monitor, napajanje i mobilni ne treba kupovati polovne :)

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

nikoola, tamo gde sam ja uzeo daju garanciju 12 meseci i lepo pise da je garancija i na softver i hardver ... jer cesto daju samo na softver ...... lopovi :disgust:

sorabi
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 31. Jan 2006. 02:25

Post od sorabi »

ljudi pomagajte... ne mogu da se odlucim izmedju 6681 i 6630.... zna li neko da mi kaze koje su razlike izmedju ova dva telefona... novac nije problem samo hocu da imam dobar telefon.... pomozite :shock:

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Mnogi su se zalili da im na 6681 "ne rade" mnoge aplikacije...to je nesto do softvera...dok sa 6630 tih problema nema...bar ne u tolikoj meri...
Ako ti je ovo bitno, a verujem da jeste, onda bih ti preporucila da uzmes 6630...
Jedna od razlika je u tome sto 6630 ima manje boja ali svi kazu da se razlika izmedju 65k i 256k ne primecuje mnogo...A za razliku u ceni bolje da uzmes vecu karticu...

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

sorabi, nedavno je bilo diskusije o tome pa potrazi ..... a moj glas ide za 6630 ....

pozdrav

nikoola
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od nikoola »

b_udder, uspeo sam da prodam juce S65 (i to sam ga mnogo lepo prodao, tacnije, bas onako kako sam zeleo), i sutra uzimam 3 meseca staru 6630 (TIM-ova, garancija, full + RS-MMC DV 256MB)!
iPhone 3G[s] 16GB

Odgovori