PC Suite 6.x i 3650 ?

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
DrMilengele
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 02. Feb 2006. 11:05

PC Suite 6.x i 3650 ?

Post od DrMilengele »

Kako spojiti PC Suite 6.x i 3650? Ja sam probao,ali ne ide.U 6.x je navedeno da (navodno) ne podrzava 3650,ali prijateljev radi sa njegovom Nokiom 3650 (?!?!) kod mene sljaka samo PC Suite for 3650,sto se i dalo ocekivati.Nismo uspeli da provalimo zasto kod njega radi,i to u full-u, a kod mene ne.Cak nam je i firmware isti,ali why,why.... 6.x ima mnogo vise opcija,pa ako neko zna caku,molim da me prosvetli....
A dje je ba zapelo....

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

A sa kojim to 6.x radi tom tvom drugu a tebi ne?Mozda na onim najranijim hoce i tebi,sad je vec aktuelan 6.7 PC Suite,probaj sa nekom prethodnom verzijom u odnosu na onu koju tvoj drug koristi pa mozda proradi!?
Pozdrav 8)

DrMilengele
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 02. Feb 2006. 11:05

Post od DrMilengele »

Probali smo 2 verzije kod njega,kod mene tri.Zadnja je bila 6.6.Brate,nece.Registruje fon,ali nista od konekcije,ako me razumes.a kod njega sve savrseno.... :x
A dje je ba zapelo....

zeemax
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 08. Jan 2006. 04:09

Post od zeemax »

možda je do bt dongla.kod mene isto ne radi ni pc suite 6.6 ni 6.7 sa nokiom 6630.dongle je gigabyte gn-btd01.
ja to riješavam sa oxygenom i vdiskom.

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

zavisi cime spajas fon sa kompom? probaj ga spojiti preko usb'a i nema da omane sa tim verzijama :wink:
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Sasa_NS
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 22. Jul 2004. 15:57

Post od Sasa_NS »

3650 ne može da se poveže preko USB-a, mator je to telefon (nema pop-port konektor)...

Nokia PC Suite i podešavanja za njega prava su "zona sumraka"... Ako baš ne moraš, nemoj ga koristiti - sve može da se odradi bez problema sa softverom koji dolazi uz Bluetooth, i file managerom u telefonu odnosno računaru...

Odgovori