Podesavanje mp3 za zvono na 6600

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
LeduKotez14
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 04. Feb 2006. 13:25

Podesavanje mp3 za zvono na 6600

Post od LeduKotez14 »

Kako da podesim da mi zvoni mp3? Ako postoji neki program kako se zove i gde mogu da ga skinem???!!!!

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

zvono na 6600 (ili ako imas 6600N :lol: :lol: :lol: ) ne moze da se stavi u MP3 formatu...postoji program koji omogucava pustanje i slusanje MP3 formata ali ne i da se stavi kao zvono...za iste pare mozes da kupis 6230i kome moze da zvoni MP3...pozz 8)

DrMilengele
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 02. Feb 2006. 11:05

Post od DrMilengele »

ALI !!!!! mozes da ubacis ogg player,konvertujes u ogg svoje mp3 pesme i namestis ih kao zvono!!! Za detalje mozete pitati i postovanog gosn lomnica_city
A dje je ba zapelo....

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

probaj da konvertujes u mp3 u realmedia format (nece puno izgubiti na kvalitetu) i onda ces moci to da pustas u realplayeru i moci ces da stavljas kao zvono , evo ti link na engleskom gdje ima i objasnjenje
http://discussion.forum.nokia.com/forum ... 29&t=40465

DrMilengele
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od DrMilengele »

Pardon,DEL BOY,pa ja totalno zaboravih.... Ima i laksa varijanta.... konvertujes mp3 u WAV fajlove (npr,to mozes da uradis u Neru vrlo lako,ako ga koristis za rezanje CD-a), i bez problema 'kacis' te fajlove... Boze,al sam omatorio,sve vise komplikujem stvari....Sorry

Samo obrati paznju da skines kvalitet zvuka na nokijin i dobices male fajlove
A dje je ba zapelo....

max_power
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 02. Nov 2005. 15:20

Post od max_power »

Vidi Winamp verujem da svi imaju stavi pesmu u play listu koju zelis da konvertujes a wav, u winamp-u udji u plugin-ove, pa zatim na output tu izaberi nullsoft disc writer, u njegovom setup-u odaberi direktorijum gde zelis da ti se sacuva pesma sa play liste konvertovana u wav. mnogo jednostavniji nacin i dosta dosta brzi od nera. koristi sound forge za secenje pesme, a mozes njega i za kovertovanje takodje je dosta jednostavan za koriscenje. Pesmu koja ti je u wav formatu stavi da bude u mono, kako bi zauzimala manje memorije, takodje je skini sa 44100Hz na nekih 16000 ili mozes i manje. to se na N6600 nece primetiti.

rocK
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 22. Feb 2005. 21:07

Post od rocK »

:uhuh: :uhuh: kakav ogg format - to je glupost , najlaksi nacin je da instaliras nokia 6600 pc suite koji si dobio uz svoj telefon i da preko nejga posaljes ( on automatski sve konvertuje ) ... kada instaliras pc suite samo nadji file transfer ili nesto slicno i sve ce ti biti jasno.... :wink: :D
rocK for ever

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Tachno!ukoliko imach pc suite prosto prebacujesh audio fajlove preko njega,i pod uslovom da nisi iskljuchio konverter u settingsima,on ce sve automatski prezvakati u wav i sasvim ce solidno zvuchati!Medjutim,melodije na taj nachin ispadaju relativno tihe,te ti ja preporuchujem GoldWave,mali i besplatan jednostavan program,u kojem otvoris presmu,isechesh deo koji zelish za zvono,pojachash mu zvuk,i spakujesh u wav,pa zatim prebacish na mob!jako je jednostavan za korishcenje...progooglaj i naci cesh ga sigurno.I naravno kad pojacavash zvuk pesama nemoj preterivati da ti ne prosvira zvuchnik,posle mozesh da se slikash...

DrMilengele
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od DrMilengele »

@rock:

Da je dobio PC Suite uz telefon,iskoristio bi ga.Da si probao ogg player,mozda i ne bi rekao da je glupost.

@Ledu....: Ali najlakse je WAV fajlove jednostavno prebaciti jer mu ne treba PC Suite,u slucaju da ga nema.Stvarno ima mnogo varijanti,PC Suite je najlaksi,ako ga nemas,biraj opcije.

Kraj price
A dje je ba zapelo....

nevidljivi
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 18. Jan 2006. 03:18
:: LG Optimus L7 II
:: Samsung GT-C3322

Post od nevidljivi »

Tacno je sve to, konverziju u WAV format mozes da uradis i u programu CD Ex koji inace sluzi za prebacivanje audio diskova u MP3 format, on ima dosta opcija za konvertovanje fajlova-MP3 fajl moze da konvertuje u WAV i obrnuto. Postoji format IMA ADPCM WAV koji koriste flash diktafoni i nei mobilni telefoni - iako je WAV format, fajlovi su mnogo manji nego ako je u pitanju Microsoftov nekomprimovan WAV format.
Ghost

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

nashao sam rijesenje kako staviti mp3 kao zvono na nokii 3650 , 3660 , 6600 .....
postoji program koji se zove MP3 as ringtones support on 6600
vishe pogledajte na linku
http://fullmaza.com/downloads/index.php ... 1&pic=3130
mozhda ce ovo nekom da pomogne , nadam se 8) :wink: :) :D :lol:

SnoopDoggyDogg
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 04. Feb 2005. 14:41

Post od SnoopDoggyDogg »

alo ljudi,ovo sam nedje napisao,imate najnovije verzije ogg playera ima mp3 plugin,ja sam uspio da podesim mp3 kao zvono,cini mi se uz pomoc njega,ako ne uz pomoc njega,onda ne znam kako je,ali meni mp3 na 6600 zvoni,pa sad kako to ne znam :D :D 8) 8) :? probajte ovo sto sam vam reko,na symbian-mobile.org ga imate,pa probajte!!!!!!!!!!!
:) :)
ne moze da skodi!

DrMilengele
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od DrMilengele »

Izvini Snoopy,i ja sam isto predlozio ali kao sto vidis (pogledaj gore) kolege kazu da je glupost...

Izgleda da jos nisu probali....

P.S.: Ja sam pogresio kos ogg da treba konvertovati.samo se prebaci mp3 i to je to
A dje je ba zapelo....

SnoopDoggyDogg
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 04. Feb 2005. 14:41

Post od SnoopDoggyDogg »

nisam ja vidjeo da si ti to napisao,izvini ti,ti si reko da ih konvertuju u ogg,a ja kazem da ih direktno kao mp3 prebace i da ces ih ogg player naci,ne kao ogg format,nego kao pravi mp3,jer nova verzija ima mp3 plugin,probajte,p0z :D :D
ne moze da skodi!

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Nemoj da postavljas linkove ka takvim sajtovima,ovde je zabranjena piraterija,bolje je za tebe jer mozes da budes banovan a ima toliko dobrog BESPLATNOG softvera da stvarno nije vredno banovanja raditi suprotno pravilima foruma!
Pozdrav 8)

Odgovori