6680 3G

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
borkes
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 31. Mar 2005. 11:09

6680 3G

Post od borkes »

pozdrav svima.Nekad mi tel. izgubi domet i tamo gde stoji znak za mrezu pojavi se natpis 3g, sta se ustvari desava i sta da uradim pozdrav

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

borkes, i meni se to desavalo...Verovatno si bio u blizini predajnika za 3g...ali posto to jos nije dostupno, a mob ga registruje, onda nisi dostupan...
E, pa dok ne budu pustili u rad 3g...prebaci network na Dual mode...Settings/Network/Network mode...i tu stavis dual mode...
Tada vise neces imati problema...a sad znas i da ti je u redu fon jer hvata taj signal...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Hm,pa i na dual mode ce mu hvatati 3G!?Meni stoji isto na dual pa zna isto tako da me prebaci na 3G koliko se meni chini... Inache kad ti se to desi,samo restartuj fon bice sve ok... ;)

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Hm,hm meni se ne desava od kad sam promenila to...ne znam zasto bi mu se pojavljivalo kad telefon tada na hvata 3g signal...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

borkes
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 31. Mar 2005. 11:09

Post od borkes »

pa kod mene je na fonu dual mode ,pa mi je izgubio mrezu,a kako da ga restartujem ako ponovo izgubi mrezu .pozdrav

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Pobogu,zar neznas kako da ugasis telefon i upalis ponovo!? :roll: Imas sa strane jedno dugme,na njega palis telefon,isto tu ga i gasis!Trebalo bi zbog gubljenja mreze a i zbog baterije da ga podesis na GSM only,tako ce ti malo duze trajati baterija!
Pozdrav 8)

Odgovori