Virus nokia 6670
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Virus nokia 6670
Kupio sam nedavno nov mobilni nokiju 6670, pa mi se posle nekoliko dana pojavio neki virus koji nasumice bira brojeve iz imenika i salje MMS-ove. Izbrisao sam prisupnu tacku i ne znam sta cu sad da radim, kako najbolje da posupim? Kako se u buducnosti treba stititi od ovakvih stvari?
davids, ako malo potrazis po forumu videces da postoji gomila postova na tu temu...
p.s. u buducnosti se stiti tako sto neces drzati BT uvek ukljucen, pazi od koga i sta prebacujes i sve skeniraj na kompu nekim AV programom pre prebacivanja na telefon .....a mozes i na tel da stavis neki anti virus program ali ce ti onda usporiti...
p.s. u buducnosti se stiti tako sto neces drzati BT uvek ukljucen, pazi od koga i sta prebacujes i sve skeniraj na kompu nekim AV programom pre prebacivanja na telefon .....a mozes i na tel da stavis neki anti virus program ali ce ti onda usporiti...