Virus nokia 6670

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
davids
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 06. Feb 2006. 13:27

Virus nokia 6670

Post od davids »

Kupio sam nedavno nov mobilni nokiju 6670, pa mi se posle nekoliko dana pojavio neki virus koji nasumice bira brojeve iz imenika i salje MMS-ove. Izbrisao sam prisupnu tacku i ne znam sta cu sad da radim, kako najbolje da posupim? Kako se u buducnosti treba stititi od ovakvih stvari?

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

davids, ako malo potrazis po forumu videces da postoji gomila postova na tu temu...

p.s. u buducnosti se stiti tako sto neces drzati BT uvek ukljucen, pazi od koga i sta prebacujes i sve skeniraj na kompu nekim AV programom pre prebacivanja na telefon .....a mozes i na tel da stavis neki anti virus program ali ce ti onda usporiti...

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

problem je sto taj virus stize i preko mms znaci nema veze sa bt, instaliraj fsecure negde sam ostavio na forumu adresu - potrazi po temama i resen problem 8)

evo nasao sam poslao sam ti na pp

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

najbolje ti je rijesenje , instaliraj anti-virus na telefon , upali ga i skeniraj telefon , on ce da ti otkrije virus i izbrisesh taj virus i problem rijesen.
preporucujem ti SimWorks Anti-Virus ili F-Secure Mobile Anti-Virus

Odgovori