6630 pitanje?

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
delija
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 22. Feb 2006. 16:16

6630 pitanje?

Post od delija »

Kupio sam nokiu 6630
orginal je finska nije skinuta sa mreze
ima meemorijska kartica 128 mg rama i 1.3 megapixel kameru
potpuno je prazna sto se tice podataka?
Kako da popunim podatke vezane za msms gprs za 064 karticu
i interesujeme od cega da pocnem
upozoren sam da svasta ne snimam na telefon
pa me interesuje od cega da pocnem
posto sam totalni amater za mobilne telefone?
neki link sa upustvima ili tako nesto,kako se prebacuje sve to sa kompa na telefon.
dobio sam full opremu slusalice cd i ostalo

napster
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 10. Nov 2005. 14:15

Post od napster »

A kako bi bilo da malo procackas ovim forumom mozes svasta da saznas pa i izmedju ostalog i to sto tebe zanima...Parametre za mms i gpes trazis od operatere 064 mreze ili direktno kod njihovom prestanistvu u tvome gradu odneses i oni ti podese...I na kraju dobar si telefon uzeo :)

Maverick_
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 22:06

Post od Maverick_ »

Da delija,imas puno toga ovdje na forumu :wink: ...sto se tice gprsa i mms-a mozes nazvati njihov call centar i oni ce ti poslati parametre za tvoj telefon ili ovako kako ti je napster napisao. Programe,meodije,teme itd mozes prebacivati bluethotom,card readerom isto tako. Naravno moras imati bluethoot na kompu da bi povezao komp i telefon,za pocetak :wink:
I da, kao sto rece napster,6630 je extra fon :)

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

delija, i ja čestitam na kupovini 6630 :wink: Pošto sve informacije imaš ove na sajtu, ili inače na netu, neću se ponavljati...Ako se ne budeš snašao kontaktiraj me na pp pa ću ti pomoći, da ne bih ovde bespotrebno ponavljali jedno te isto :wink: :)

Nikola Vapa/CA
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 24. Sep 2005. 20:19

Post od Nikola Vapa/CA »

Cestitam na izboru sa zeljom da te lepo sluzi.Nista se ne sekiraj kada se nesto voli brzo se nauci.Ukucaj Nokgprs pa posalji na 770,javi se i poslace ti sms sa podesavanjem za mms.Izaberi sta zelis da imas u telefonu,idi na oficijalni sajt nokie i skini pc suite 6.7.Takodje skini i upustvo i upoznaj se sa telefonom.Sve ostalo kao i izbor sajtova i programa poslacu ti na p.p.Slobodno se javi za sve sto ti nije jasno.

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

delija, e pa evo ja sam ti klasicni primer da od potpunog nepoznavaoca symbiana...do obozavaoca symbiana...mozes vrlo brzo da dodjes...Do pre dva meseca nisam ni u ruci imala symbian, a sad vec mnogo toga znam i sama resavam neke probleme koji nastanu sa fonom...
Zahvaljujuci upravo ovom sajtu i sjajnim ljudima koji ga cine...uspeces i ti da se ubrzo upoznas sa svojim telefonom...

I ja ti cestitam na izboru fona...bolji za ulozen novac ne postoji...

Pozdrav VELIKI za Zoku, Lomnica_city, Miskonija, b_ubber, mkvb, 6680, DEL BOY-a, N-gagera...I sorry ako sam nekog slucajno propustila...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

GPRS PARAMETRI:
APN = gprswap
Username = mts
Password = 064

APN je skraćenica od Access Point Name i predstavlja tačku konekcije GPRS mreže sa nekom spoljnom mrežom (internet, intranet, WAP). Ovo je glavni parametar koji je potrebno podesiti.

Ako želite da preko GPRS-a pristupate i WAP sadržajima morate podesiti sledeće parametre:

WAP parametri:
IP address: 172.017.088.198
Port: 9201 ili 8080 (ako se to zahteva, zavisi od modela mobilnog telefona)
Homepage: http://wap.mts064.telekom.yu

Ili poshalji Nokgprs SMS poruku na broj 770 i dobicesh parametre... 8)

Eo ti i link za MMS... http://www.mts.telekom.yu/index.php?ID=22461

Ti ako ti neshto nije jasno,slobodno pitaj... :)

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Hvala ninolina! :oops:
Aplikacije sa Symbian mozes naci na svakom"cosku",imas ih svuda ALI biraj najnovije verzije programa da bi bio siguran da ce ti raditi kako treba,izbegavaj krakovane programe koliko god mozes i naravno gledaj da nesto ne zeznes a za slucaj da do toga dodje ti s vremena na vreme radi bekap podataka na memorijsku karticu!
Pozdrav 8)

Odgovori