Kao sto topic kaze koristite li i koje? Ja sam koristio do sada QuickOffice, ali dok ne nadoh mobi-systems Office Suite 2... Fakat dobar program, sa dosta boljim GUI, cini mi se brzi od QO, sa vise opcija... Dobra stvar je da je preglednik dokumenata besplatan, a editor ima trial od 30 dana. Kome treba a ima love sada kosta 20 $, to sam vidio na njihovom sajtu...
Pozdrav
Koristite li office programe?
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
- DrMilengele
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 02. Feb 2006. 11:05
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
ad_insane, i ja sam koristila Quick Office... i mislim takodje da je bolji Office Suite...jedino sto nema Power Point...ali to onda koristim iz Quick Offica...
Office Suite jeste brzi u otvaranju fajlova...moze da se menja font na celom dokumentu odjednom a ne da se obelezava tekt pa tek tada menja kao u Quick Ofice-u...prakticnije se dolazi do fajlova sa kartice...itd...
U verziji Office Suita koji ja imam...meni je sve free...nista nije trial...Mogu sve da radim s njim bez ogranicenja...
Office Suite jeste brzi u otvaranju fajlova...moze da se menja font na celom dokumentu odjednom a ne da se obelezava tekt pa tek tada menja kao u Quick Ofice-u...prakticnije se dolazi do fajlova sa kartice...itd...
U verziji Office Suita koji ja imam...meni je sve free...nista nije trial...Mogu sve da radim s njim bez ogranicenja...

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
ja koristim quick office ali je malo zabagovan pa koci a nikako da nadjem redovnu verziju koja dozvoljava i da se edituje, pise novi dokument i pregledava vec ubaceni word ili excel dokument!!!
tako da se mucim sa ovim sto imam!!!
tako da se mucim sa ovim sto imam!!!
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●