Koristite li office programe?

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
ad_insane
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 11. Sep 2005. 14:39

Koristite li office programe?

Post od ad_insane »

Kao sto topic kaze koristite li i koje? Ja sam koristio do sada QuickOffice, ali dok ne nadoh mobi-systems Office Suite 2... Fakat dobar program, sa dosta boljim GUI, cini mi se brzi od QO, sa vise opcija... Dobra stvar je da je preglednik dokumenata besplatan, a editor ima trial od 30 dana. Kome treba a ima love sada kosta 20 $, to sam vidio na njihovom sajtu...
Pozdrav

DrMilengele
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 02. Feb 2006. 11:05

Post od DrMilengele »

Ok,zvuci dobro,ali jel mogu svi fonovi ili samo odredjene serije? (mrzi me da pogledam :) :) :D )
A dje je ba zapelo....

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

ad_insane, i ja sam koristila Quick Office... i mislim takodje da je bolji Office Suite...jedino sto nema Power Point...ali to onda koristim iz Quick Offica...

Office Suite jeste brzi u otvaranju fajlova...moze da se menja font na celom dokumentu odjednom a ne da se obelezava tekt pa tek tada menja kao u Quick Ofice-u...prakticnije se dolazi do fajlova sa kartice...itd...

U verziji Office Suita koji ja imam...meni je sve free...nista nije trial...Mogu sve da radim s njim bez ogranicenja... :P
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

ja imam i jedan i drugi ..... takodje mi se cini da je Office Suite bolji ..... a najvise zbog .txt i .rtf podrske .... jedino mi nije jasno zasto ne moze lepo da mi prikaze dokumente iz QO-a?

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

ja koristim quick office ali je malo zabagovan pa koci a nikako da nadjem redovnu verziju koja dozvoljava i da se edituje, pise novi dokument i pregledava vec ubaceni word ili excel dokument!!!
tako da se mucim sa ovim sto imam!!!

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

IDzO, ej čoveče pa što mi nisi rekao, pored mene žive ti se mučiš :smutny:
Šibnuću ti na mail novu verziju :wink: :)

Odgovori