N70 i mail kako da proradi?

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
Milan M.
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 21. Mar 2006. 20:54

N70 i mail kako da proradi?

Post od Milan M. »

063- ne mogu nikako da proverim mail, prijavljuje server not found mada nece ni da se konektuje preko agilea ili jimm messengera. A najnormalnije salje i prima mmsove, ide na net.....PLEASE HELP!!!!

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

dali si koristio ranije mail i mesenger i odjednom nije vise hteo da radi ili nikad nisi ni uspeo da koristis te opcije na njemu??ja sam imao problem na 062 i nije bilo moguce da se koristi mail uopste ali sam stavio password i username sa moje 063 kartice na kojoj je takodje bio aktiviran mail i sad koristim mail sa adresom sa 062 a pass i user sa 063 i jedino tako radi :roll: moguce da je do mobtela koji dosta zakazuje u zadnje vreme pa ni ne mozes vise da provalis dali je do fona ili do mreze ili mozda je SW u pitanju...vrlo je moguce da je ovo drugo :wink:
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

ja sam imao slican problem na 6630 ...... nije hteo da skida postu, a wap je radio ...... problem je bio u konfiguracionoj poruci od Mobtela ..... onda sam izmenio A.Point i mejl je proradio ali je wap otkazao ...... i onda sam napravio dva a.pointa .... jedan za gprs, a drugi za mejl ....... mada je daleko elegantnije resenje da ti sa nokia.com posalju konfiguracionu poruku jer ce onda raditi i jedno i drugo sa istim..... naravno, pod uslovom da je u tome problem...

pozdrav

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Milan M., probaj prvo sa konfiguracijom na nokia sajtu...Jer moras da imas pored MMS i GPRS, takodje i Internet podesavanja...a tamo ces to sve dobiti na najlaksi nacin...

To prvo pokusaj...

Znam jos neke koji su upravo zbog tih podesavanj imali s mailovima problema...

Javi da li se resilo ... 8)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Milan M.
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 21. Mar 2006. 20:54

Post od Milan M. »

KOnfigurisanje je u redu. Imao sam pre njega 6680 i 6630 tako da nije problem u nekoj pocetnickoj gresci.

DrMilengele
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 02. Feb 2006. 11:05

Post od DrMilengele »

Imao sam isti problem sa 062.Idi na 'Konfiguracije aparta' i naci ces resenje tamo.Kod mene je bio problem jedna mala ali vrlo bitna sitnica.Proveri u postovima,sigurno ces naci
A dje je ba zapelo....

Odgovori