N70 i mail kako da proradi?
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
N70 i mail kako da proradi?
063- ne mogu nikako da proverim mail, prijavljuje server not found mada nece ni da se konektuje preko agilea ili jimm messengera. A najnormalnije salje i prima mmsove, ide na net.....PLEASE HELP!!!!
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
dali si koristio ranije mail i mesenger i odjednom nije vise hteo da radi ili nikad nisi ni uspeo da koristis te opcije na njemu??ja sam imao problem na 062 i nije bilo moguce da se koristi mail uopste ali sam stavio password i username sa moje 063 kartice na kojoj je takodje bio aktiviran mail i sad koristim mail sa adresom sa 062 a pass i user sa 063 i jedino tako radi
moguce da je do mobtela koji dosta zakazuje u zadnje vreme pa ni ne mozes vise da provalis dali je do fona ili do mreze ili mozda je SW u pitanju...vrlo je moguce da je ovo drugo 

One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3
ja sam imao slican problem na 6630 ...... nije hteo da skida postu, a wap je radio ...... problem je bio u konfiguracionoj poruci od Mobtela ..... onda sam izmenio A.Point i mejl je proradio ali je wap otkazao ...... i onda sam napravio dva a.pointa .... jedan za gprs, a drugi za mejl ....... mada je daleko elegantnije resenje da ti sa nokia.com posalju konfiguracionu poruku jer ce onda raditi i jedno i drugo sa istim..... naravno, pod uslovom da je u tome problem...
pozdrav
pozdrav
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Milan M., probaj prvo sa konfiguracijom na nokia sajtu...Jer moras da imas pored MMS i GPRS, takodje i Internet podesavanja...a tamo ces to sve dobiti na najlaksi nacin...
To prvo pokusaj...
Znam jos neke koji su upravo zbog tih podesavanj imali s mailovima problema...
Javi da li se resilo ...
To prvo pokusaj...
Znam jos neke koji su upravo zbog tih podesavanj imali s mailovima problema...
Javi da li se resilo ...

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- DrMilengele
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 02. Feb 2006. 11:05