Da li moze da se u galeriji n70nekako odvoje slike i clipovi

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
belli_tigric
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 10. Apr 2006. 10:24
Kontakt:

Da li moze da se u galeriji n70nekako odvoje slike i clipovi

Post od belli_tigric »

i interesuje me da li i vama na n70 u galeriju ulazi tri sata!!!a i strano me nervira sto nemogu da odvojim slicice i clipove,a ni one animacije to me izludjuje!!! :smutny:

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

Ne bi trebalo da ti toliko dugo ulazi u galeriju :unsure:
Kod mene na 6630 kad udjes u galeriju imas odvojeno images pa videos pa tracks pa sound clips i na kraju all files. Da mozda ti ne ulazis odma u ovu zadnju stavku pa ti prikazuje sve sta imas u galeriji? 8)
and justice for all...

belli_tigric
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Kontakt:

Post od belli_tigric »

ma ne kod mene je sve spojeno!!!i ulazu mi tri sata!!!znam da kod tebe ulazi brzo ima moj drug 6630!!a meni tri puta sporije mozda i vise!!!

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Kao prvo,normalno je da toliko ulazi ako si pretrpan fajlovima,drugo ne mozesh razdvojiti na N70 slike i video klipove,mozesh da pravish nove foldere pa da ih potrpash tako,da se lakshe snadjesh mozda...

belli_tigric
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Kontakt:

Post od belli_tigric »

ma nije mi pun nemam ni 20mb ali je strasno spor!!a i ja nemogu da kreiram foldere ili ja neznam???? :?

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

belli_tigric, sigurno možeš da kreiraš foldere, na sledeći način: menu-options-new folder :wink: Koliko znam N70 učitava u galeriji sve slike i snimke koji se nalaze u telefonu, bez obzira u kojem su folderu smešteni :wink: Ako ti nije puna memorija a spor je, onda jednostavno nešto od aplikacija koje imaš instalirano u telefonu usporava rad... :wink: :)

belli_tigric
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Kontakt:

Post od belli_tigric »

imam istalirane samo standardne aplikacije i 2 nove teme!!i ti je to zato i zelim da se raspitam da vidim da li da ga flesujem ili ne!a da nije zato sto je skinut sa tim mobil tj. italijanske mreze??????
:smutny:

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

belli_tigric, ne bi trebalo da ima veze sa tim sto je sa Timove mreze...Svi telefoni sa te mreze su se dobro pokazali...koliku memorijsku karticu imas i koliko je na njoj slobodno memorije...? Ako je pretrpana kartica moze dosta da se uspori fon...Probaj da izvadis karticu pa proveri koliko brzo reaguje telefon...Ako je brzina normalna, onda je do kartice ...Pa formatiraj karticu...ali prvo uradi back up... 8) Ako je i telefon spor...uradi i format fona i kartice...i opet obavezno back up, makar imenika i multimedijalnog sadrzaja...koji neces moci da nadoknadis ako ga izbrises... :shock:

Javi sta se desilo... :)
Poslednja izmena od Ninolina u Uto, 11. Apr 2006. 11:00, izmenjeno 1 put ukupno.
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

belli_tigric
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Kontakt:

Post od belli_tigric »

imam slobodno 20Mb ...i imam standardnu od 64mb!! :unsure: a i prvi put koristim smartfone.znaci negine mi gormatiranje!!!radim back up na kompu???

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

belli_tigric, pa back up ces najlakse uraditi preko citaca kartica...ne znam imas li ga...? Ako ne, trebalo bi i PC Suite da odradi posao...A da...back up telefona uradi na karticu...pa formatiraj prvo fon...zatim vrati back up sa kartice na fon i uradi format kartice ciji back up vec uradis na kompu...Nadam se da sam bila jasna...ako ne, pitaj ... 8)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

belli_tigric
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Kontakt:

odgovor

Post od belli_tigric »

e meni zent da ne zeznem nesto!!a gde formatiram...gde to da uradim :shock: :?jer nikad nisam to radio.. unapred zahvalan

Maverick_
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 22:06

Post od Maverick_ »

beli_tigric, danas sam kod prijatelja gledao N70 i isto mu je jako spor ulazak u galeriju i jako je spor kod promjene tema,ne znam zasto. Momak je tek kupio fon i tako da znam da mu nista nije radio bezveze, niti mu je puna kartica,cak stavise nema skoro nista na njoj,osim par tema i nesto slika i melodija. Mozda je to kod N70 jednostvavno tako. Mogu ti reci da puno brze ide kod moje 6680,jos stvarno imam puuuuuno vise podataka na kartici od njega. A sto se tice razdvajanja clipova i slika,kad udjes u galeriju ides na options-organise-new folder,napravis novi folder i tu ubacujes npr. klipove,zatim isto uradis za slike i td. Mislim da ne nemas potrebe da formatiras telefon, jos uvjek.

belli_tigric
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Kontakt:

Post od belli_tigric »

ja kad udjem u galeriju i idem na options imam samo open;help;exit i to je to nemam organise!!!neznam da li ima to tvoj ortak ile nema ni on???? :?

Maverick_
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Maverick_ »

Uh izvini,moja greska! Kad udjes u galeriju,jel imas foldere Images,Video Clips,Tracks,Sound Clips,Links i All Files? Tu bi trebalo da su slike i clipovi,zatim udjes tu, stanes na neku sliku npr i onda options-organise-new folder,pravis foldere i tu stavljas slike....tako bi trebalo da bude,pokusaj pa javi jel OK!

belli_tigric
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Kontakt:

Post od belli_tigric »

nije tako kod mene ima images& videos;tracks;sound clips;links;all files!a kad idjem u slike i uradim ono sto si reko imam samo koju memoriju da koistim telefon ili karticu nema uopste new folder!!! :?

Maverick_
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Maverick_ »

Trebalo bi da udjes u u ovaj prvi folder,Images & Videos, i dalje kako sam napisao,stanes na neki video clip ili sliku,zatim options-organise-new folder,kad napravis novi folder,imenujes ga(moje slike npr), ides opet na neku sliku,options-organise-move to folder.....tako bi trebalo da bude. procackaj malo,probaj. Ako nema onda stvarno ne znam sta je u pitanju, mozda ti bolje moze pomoci neko ko ima N70. :?

belli_tigric
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Kontakt:

Post od belli_tigric »

hvala na pomoci ali cu ipak morati da nadjem nekog ko ima n70 jer se razlikuje sofver ovaj je 8.1 a kod tebe je ja mislim 7.0!!nije bitno hvala ti puno sto si hteo da pomognes :) :) :) :) :roll:

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

belli_tigric, e pa od danas imam i ja n70...jedino sto se stvarno razlikuje od N6680, koji sam imala prethodno...Samo da ga do kraja i ja sama provalim...pa cu ti javiti kako sve ovo radi... :roll:
:) Cim ga sad prekontrolisem, javljam se... 8) Ako izdrzi baterija ovo moje "maltretiranje"... :oops:

Pozdrav... :D

Maverick_
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Maverick_ »

beli tigric 6680 ima symbian 8.0, a N70 verziju 8.1,ipak postoje razlike naravno. Izgleda da je to malo drugacije sve na N70 u odnosu na 6680,mada se meni ucinilo kada sam gledao kod prijatelja N70 da je dosta slicno,barem galerija. Ali evo ninolina ce ti pomoci ubrzo sigurno,to ti mogu garantovati :roll:

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

belli_tigric, pa evo...poigrala sam se malo sa n70...i ipak ima razlike u odnosu na 6680... :lol: mnogoooooo je bolji... :lol: Salu na stranu...sto se tice tvog pitanja o odvajanju slika od video klipova...ja nisam za sada pronasla tu mogucnost ... sto opet ne znaci da to nije moguce, ali ako ikako jeste, naci cemo... :wink:

A brzina ulaska u galeriju nije mi nista sporija nego na n6680 ...a bas imam dosta slika...ne znam zasto je kod tebe tako sporo...Nije do tima sigurno...i moja je sa Tim mreze...a koja ti je verzija firmwera...to ces proveriti kad u stand by-u ukucas sifru *#0000# ... i pojavice se brojevi i to ti je oznaka verzije firmwera...Ajde proveri koja ti je verzija, pa da vidimo nije li to mozda razlog tvog problema... :roll:

Odgovori