Da li 6630 moze da radi ko web kamera i kako?
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Da li 6630 moze da radi ko web kamera i kako?
Ova stvar me bas interesuje jer sam nesto procitao na forumu pre par dana i nisam siguran da sam dobro shvatio!!
I jos nesto sta znaci 3g i edge (ako se tako kaze)??
HVALA... U NAPRED
I jos nesto sta znaci 3g i edge (ako se tako kaze)??
HVALA... U NAPRED
Moze da radi. Verovatno si procitao moj post. Program se zove Mobiola WebCam. Moze da radi kao bluetooth kamera ili kao usb kamera. Potrazi program po netu posto ne mogu da saljem mejlom cak ni spakovane *.exe fajlove (program se sastoji od klijenta koji se instalira na telefon *.sis fajl i aplikacije za pc).
Edge je brzina prenosa podataka u rangu broadband brzine. 3G je novi standard za prenos zvuka, multimedije i podataka na izuzetno visokim brzinama..
Edge je brzina prenosa podataka u rangu broadband brzine. 3G je novi standard za prenos zvuka, multimedije i podataka na izuzetno visokim brzinama..
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
nazgul23, a i kada bude 3g sire dostupna, nadam se da znas da ce ti na 6630 biti neophodna dodatna externa kamera...koju moras da dokupis...A eto...imala sam tu privilegiju da je jedan moj prijatelj dobio na koriscenje probne bele 3g kartice...Tada sam imala N6680 pa smo ih i isprobali...
Neophodno je bilo instalirati prethodno program Net monitor...E sad ...drug je imao 6630, a ja 6680 pa to i nije bio potpun dozivljaj...Ali mogu ti reci da je slika na 6630 bila dosta losa, seckala je, a i jedina slika koju je on slao bila je sa zadnje kamere, jer nije imao tu neophodnu dodatnu.....dok je na 6680 bila nesto bolja situacija, bolja slika naravno...i vec ugradjena prednja kamera...medjutim ton je bio iskrivljen i dosta se culo sve iz okoline..
Verujem da je to loseg kvaliteta, jer je sama 3g mreza jos u probnoj fazi...Mi smo sedeli jedan pored drugog pa to nije bilo to....Ali ako treba da vidis nekoga koga dugo nisi ili ko je mnogo daleko od tebe...onda sve ovo, pa makar i losijeg kvaliteta ima smisla...I vredi...

Verujem da je to loseg kvaliteta, jer je sama 3g mreza jos u probnoj fazi...Mi smo sedeli jedan pored drugog pa to nije bilo to....Ali ako treba da vidis nekoga koga dugo nisi ili ko je mnogo daleko od tebe...onda sve ovo, pa makar i losijeg kvaliteta ima smisla...I vredi...

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
-
- Novajlija
- Pridružio se: Sre, 15. Mar 2006. 13:46
Uskoro ce izaći nova(redizajnirana) verzija sajta na kokoj ćete imati i glosarry(sve moguće i nemoguće izraze iz sveta mobilnih aparata i računara)
npr-EDGE(edž) Like the general packet radio services (GPRS), Enhanced Data Rates for Global Evoluation (EDGE) is designed to work side-by-side with existing GSM implementations.
EDGE is the Enhanced Data for GSM Evolution standard that is part of the GSM capabilities, and increases packet data delivery speed to up to 384 kb/s while mobile. EDGE has, in itself, been accepted by the ITU as a 3G standard.
Normalno sve će biti na srpskom jeziku.
npr-EDGE(edž) Like the general packet radio services (GPRS), Enhanced Data Rates for Global Evoluation (EDGE) is designed to work side-by-side with existing GSM implementations.
EDGE is the Enhanced Data for GSM Evolution standard that is part of the GSM capabilities, and increases packet data delivery speed to up to 384 kb/s while mobile. EDGE has, in itself, been accepted by the ITU as a 3G standard.
Normalno sve će biti na srpskom jeziku.
- jejen
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Uto, 21. Mar 2006. 21:10
- Kontakt:
E pazi sad....ja sam skinuo taj program...za bluetooth verziju....i ima u sebi...drugo...nikako nisam uspeo da povezem telefon (N70) sa racuanrom...probacu da skinem cable verziju pa da probam sa njom!chalx napisao:Moze da radi. Verovatno si procitao moj post. Program se zove Mobiola WebCam. Moze da radi kao bluetooth kamera ili kao usb kamera. Potrazi program po netu posto ne mogu da saljem mejlom cak ni spakovane *.exe fajlove (program se sastoji od klijenta koji se instalira na telefon *.sis fajl i aplikacije za pc).
Pozdrav!
Problem je sa bluetooth virtual serial port podrskom. Ja sam takodje jedva inicirao konekciju - konekcija se inicira sa telefona pre cega je potrebno startovati aplikaciju na pc-u (programcic se minimizira u system tray). Kad instaliras aplikaciju, u podesavanjima postavi na kom serijskom portu se nalazi bluetooth (kod mene na portu 4)
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
Blade koristio sam ga ja i... KUKU MAJKO!
Posto radi sa IMEI-em,mora da se patchuje da ne proverava IMEI,a bas taj patch maltene SVI antivirusni programi brisu pod upozorenjem da je trojanac HacktoolB... zaboravio sam tacan naziv i NE PREPORUCUJEM JE!!Bolje da se zadovoljite sa restartovanjem na svakih 5 minuta!
Pozdrav

Pozdrav

Pa ja mislim i da je sa tim PATCH-OM, restartuje na svakih 5 minuta, kada ponovo moras da kucas serial, da on ustvari to omogucava kada istekne trial period, ali ne bitno , ja sam video da ljudi koriste i Eti.power.toys.series.flycam.v1.00.s60.symbianos , i kazu da je mnogo bolji od mobiole, e ja sada ga nisam licno probao zato sto sam kret.. kada sam instalirao xp stavio ime cirilicom i kada mi instalira pojedine programe nece da nadje neke sistemske foldere , pa ne mogu da instaliram deo koji ide na komp, pokusao sam to da izmenim ali sam se iznervirao posle nekog vremena, hehe, ajde ako neko zna kako da resim problem ... podrav
6630
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Postoji još jedan program...ETI.FlyCam.v1.00.Beta.S60.SymbianOS....A radi sa sledećim modelima...Nokia 3230, Nokia 6260, Nokia 6600, Nokia 6620, Nokia 6630, Nokia 6670, Nokia 6680, Nokia 6681, Nokia 7610...
Nažalost još nisam našla neki koji radi sa N70...

Nažalost još nisam našla neki koji radi sa N70...

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***