Nokia N91 u Prodaji!!!!

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
mica
Banned
Pridružio se: Uto, 21. Feb 2006. 11:01

Nokia N91 u Prodaji!!!!

Post od mica »

Nokia n91 sa harddiskom od 4gigabajta je izasao u prodaju yes!!! 8)
aLI NAZALOST JOS NE KOD NAS .. :smutny: Ali bice.

web adresa www.gsmarena.com videcete odmah na glavnoj stranici.
......Smej se smej,uvek se smej........

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Dobro i nije neko iznenadjenje za mene,mislim da ce taj teleofn kupovati onaj ko ima para za to jer ce biti cena.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

rocK
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 22. Feb 2005. 21:07

Post od rocK »

ma vidio sam i ja to na gsmareni , ali kada izadje biti ce skuuuuuuuuuuuuupppppp , ali opet ce mu spasti cjena :D , iako je nokia odugovlacenjem sama "zeznula" n91 jer trenutno ima dosta telefona sa slicnim karakteristikama a koji su i jeftiniji ........ali opet n91 :wink: :D
rocK for ever

Roy Fokker
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 09. Apr 2006. 21:39

Post od Roy Fokker »

Čekaj... za te pare (u Americi minimum $1000) možeš da kupiš aparat koji bolje snimke pravi od N91, iPod sa neuporedivo boljim muzičkim karakteristikama i više memorije, i telefon koji ima iste ili bolje karakteristike... i da ostane para da se pođe na pivo s društvom... mislim - wow. Svaka njima čast na modelu, ali mislio sam da će ova stvarčica biti za ljubitelje tehnologije, ali sa ovakvim cijenama ne vidim da će ga kupovati iko osim šminkera koji ionako ne znaju šta će s kešom. :dry:
Sony Ericsson W950i + Motofone F3 + Acer Aspire One 6-cell + ARCHOS 404

$h@de
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 29. Jan 2006. 20:43

Post od $h@de »

Joj, dodje i kod nas. Bas me interesuje koji ce tenkre da pljune soma i po za ovaj fon. Lepo kaze Roy Kupis iPod, koji ima jedno 15 puta vise memorije, Odlican digitalac za slikanje, telefon, PSP za igranje... ili kupis Notebook... Ali ne, nama treba sve u jednom, sutra malo, vise bih voleo da imam silne spravice nego jednu... koja kad rikne....:cry: :cry:..............
.:Mess with the best, die like the rest:.

rocK
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 22. Feb 2005. 21:07

Post od rocK »

hahahahahaha , 1500 € , ma dajte pa nije vertu , niti sam bill gates , mislim stvarno je dobro pretjerana cjena ................pa radije uzeti w900 :wink: :)
rocK for ever

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

hvala bogu pa dodje , mada 1500e :wacko: , pa kao sto rece $h@de, kupis sebi laptop i kupis neku nokiu 6630 ili slicno kao npr. i300 i na konju si 8) :wink: :) :D :lol:

mica
Banned
Pridružio se: Uto, 21. Feb 2006. 11:01

Post od mica »

Ova je cena da padnes u nesvest :blinky: :blinky: (to je moja mama uradila kada sam joj rekao cenu) 8) 8) :D Salim se ali ipak je preterano. Upravu ste za notebook .to kupis i miran si ili i pod ,kameru, 6630 i miran si.
......Smej se smej,uvek se smej........

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

HA! Pala mu je cena skoro duplo. Tako ti je to kad i druge prodavnice nabave telefon.
I dalje je skup, ali taj broj vise nije cetvorocifren...
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

DXC
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 17:10

Post od DXC »

ma uopste mi se ne svidja.....jako je cudan i prevelik je.......nema nista specijalno od opcija osim velike memorije......a i sta ce nekom 4gigabajta na mobilnom?! :| :dry:

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

DXC, eh, pa memorije nikada dovoljno :D .... brzo se to popuni muzikom ili filmovima ... jos ako treba da putujes :wink: .... jedino se meni ne svidjaju te hdd varijante jer su telefoni osetljiviji na padove ...... s druge strane flash mem. od 4GB je skuplja...

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

I nije skuplja,cene su strasno pale!!Samo je problem sto NAND fles memorija jos nema taj protok,tj brzinu kao HDD,a mali,mislim 0.85" HD u N91,bi trebalo da se vrti na solidno brzih 3600 rpm-a,pa ako Toshiba nije smislila neku jaaaako dobru shock zastitu... moze svasta da bude ako vam ispadne dok vrti neku pesmu!!
Interesantna stvar bi bila,ali po meni nelogicna,da taj maleni HD ima bafer od 8MB,pa da moze da ucita pesmu u bafer nakon sto je odaberete i onda stane,pa i ako padne da mu ne bude nista,mada ako je i OS na HD-u,onda bi se zbog njega HD stalno vrteo i dzaba i veliki bafer!
Pozdrav 8)

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

OS bi trebalo da se nalazi na onoj posebnoj internoj memoriji a ne na hardu, hard mu dodje kao neka externa memorija.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

miskoza
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 21. Jan 2006. 04:56

Post od miskoza »

Lomnica_city, A šta misliš o ideji da OS ide na NAND ili neku drugu flash memoriju a da HDD služi samo za skladištenje podataka? :wink: Zvuči izvodljivo.

kroko035
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 14. Apr 2006. 19:51

Post od kroko035 »

Ja sam bas danas nesto po mob prodavnicama i servisima i u jednom mi je lik u Jagodini ponudio taj tel za 650 evrica :lol: mnogo brate koliko god da je dobar :roll: znaci krenula cena nizbrdo :D :D videcemo! 8)
Zasto da pisem kada je to neko vec napisao!

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

U Jagodini?Ajd mi napisi gde,ja sam iz tog okruga,mozda ima N80 po nekoj normalnijoj ceni,naravno javi preko PP-a! :wink:
Miskoza,mislim da je to trenutno najbolje resenje,a verovatno je i reseno tako,ali kazem AKO nije,onda dzabe i veliki bafer i sve!
Inace,koliko znam o tim Toshibinim HD-ovima od 0.85",model od 4GB ima 2 ploce gustine po 2GB!
Koliko li su zaokruzili kapacitet,moj HD na laptopu je oznacen kao 80GB ali je posle formatiranja ostalo oko 75GB,znaci solidan gubitak od nekih 7% odokativno (mrzi me da racunam),sto znaci da i taj HD ne bi trebao da ima vise od 3.7GB!?
Pozdrav 8)

Odgovori