sutra mi jedan covek koji prodaje ``nove`` telefone donosi n6630 i nasta da obratim paznju, sta treba da ima i nema, koji operativni sistem itd. HVALA!!!!
zaboravio sam da kazem da bi trebalo da ga kupim i da taj covek drzi prodavnicu na NBG i da on kaze da je ``original`` i prodaje mi ga za 200e
hitna pomoc 6630
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
sta znaci "original"?! ..... svi su original, samo je pitanje da li su legalno kupljeni ili skidani sa neke mreze (ti od 200e i malo vise su skidani) ..... ako je sa mreze onda iskljucivo TIM-ov, nikako Vodafone (jer oni mnogo prckaju po softveru) .... za OS se ne brini jer taj tel ima Symbian 8 i nema nikakvog nacina da se on zameni tako da o tome ne brini... obrati paznju na "life timer" - kada ukucas *#92702689# trebalo bi da pise 00:00 .... u suprotnom je telefon vec koristen za razgovor .... sto se tice pratece opreme .... dobijas: punjac (brzi ACP-12e ili spori ACP-7e), mem. karticu od 64MB + adapter za nju, slusalice hds-3, USB data kabl (verovatno ca-53), cd sa drajverima i PC Suite-om i mozda uputstvo .... vidi da je garancija i na sam telefon posto neki daju samo na softver ... mislim da nista nisam zaboravio ...
pozdrav
pozdrav
Ok, ovo je vec pocelo da biva ozbiljno...udjem u meni pa u tools pa pokusam u themes i tu se putanja zavrsava...ne mogu da udjem u teme! Krene sa otvaranjem i zatim se samo vrati u stanje pre nego sto sam kliknula na themes.Pokusala sam da pokrenem i iz fexplorera i njemu slicnim, situacija je ista,krene sa otvaranjem i za nekoliko trenutaka kao da niceg nije ni bilo. Uradila sam i soft format, evidentno dzabe, nista novo skoro nisam instalirala, ovo se desilo iz cista mira, skenirala sam za viruse, nema niceg...da li neko ima ideju kako ovo da resim???