6680 - !?

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
Sassa
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 01:10

6680 - !?

Post od Sassa »

Pozdrav,

da li postoji mogucnost da se pojaca (softverski) nivo u slusalici?
naime, prilicno slabo cujem sagovornika, pritom je telefon pojacan do daske. Ok, nije to tako tragicno, ali glasnoca nije bas za sve uslove dovoljna. U poredjenju sa Samsungom E-700, Nokia prosto sapuce :(
ima li mu pomoci ... :disgust:

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Sassa, a kako mislis da je pojacan telefon do daske...? Jesi li ton u slusalici pojacao do daske...??? :| Verujem da znas kako se to radi...ali ipak da pitam...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Sassa
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Sassa »

ma da znam, nije to problem. Upravo je tako kao sto ti kazes, ton u slusalici je pojacan do kraja, ali opet je to slabasno. Kazem imam drugi tel, E700, koji grmi u odnosu na 6680 ...
cudno zar ne !?

Sassa
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Sassa »

btw, koji to tel imas ?
procitao sam negde da si IMALA 6680 ...
razmislam o zamenii ako ne moze da se sredi ovaj problemcic ...
u razmisljanje mi se usunjao D600 ali i N70 :roll:

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

Pa imam N70... :lol: I , veruj mi, nije mi zao para koje sam doplatila u odnosu na N6680...N70 ima dosta prednosti...pored dizajna, koji je po meni extra...tu je i bolja kamera... i radio...i veca RAM memorija...sto ti omogucava udobniji rad sa vecim fajlovima .pdf, .jpg i ostalim... poklopac na kameri mnogo bolje naleze...bolja rezolucija ekrana...itd.
Ipak je N80 ono sto treba sacekati...sad sa N70 mirno cu cekati da se N80 stabilizuje...pa ako ti se ne zuri previse, izdrzi s N6680 jos neko vreme, pa lepo kupi N80....

Sve u svemu N70 je mnogo dobar fon...i ako si u mogucnosti da ga sebi priustis...onda se nemoj dvoumiti... 8)

A sto se tice jacine tona u slusalici na N6680...kod mene je bio normalno jak...nisam s tim imala nikakvih problema ...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Sassa
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Sassa »

ha, pa to ti kazem :)
sacovao sam N80, medjutim mislim da ce biti preskup kada se pojavi kod nas. Svejedno do tada ce biti N70, tj ovaj ce na dobos

hvala puno

burgija
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 01. Jun 2006. 14:03

Post od burgija »

potrošiš 100 i kusur jura... realno, pošto ti je telefon polovan a ti hoćeš nov N70... i dobiješ isti telefon
samo nemoj nikom da prišaš šta si uradio... osim Ninolini :wink:

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

:dry: Hmm... :roll:

6630 app
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 28. Mar 2006. 15:15

Post od 6630 app »

Sassa napisao:imam drugi tel, E700, koji grmi u odnosu na 6680 ...
cudno zar ne !?
Samsung je po ovom pitanju na svim telefonima isti,svi grme,jasnije tj. glasnije se cuje od nokie.6680 zadovoljava sasvim a pose E700 jbg.

Nije cudno,dve razlicite firme.

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Re: 6680 - !?

Post od fain2daniel »

Sassa napisao:Pozdrav,

da li postoji mogucnost da se pojaca (softverski) nivo u slusalici?
naime, prilicno slabo cujem sagovornika, pritom je telefon pojacan do daske. Ok, nije to tako tragicno, ali glasnoca nije bas za sve uslove dovoljna. U poredjenju sa Samsungom E-700, Nokia prosto sapuce :(
ima li mu pomoci ... :disgust:

promena novijeg sw'a ce resiti problem a ako imas najnoviji sw probaj da stavis predhodni ;)
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Odgovori