vCard fajlovi
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
vCard fajlovi
Unapred se izvinjavam ako ova tema vec postoji, ali je nisam video. Problem je sledeci: formatirao sam memorijsku karticu, a zatim i C: disk na telefonu (u pitanju je Nokia 6630). Naravno, pre toga sam prebacio sve brojeve iz telefona na hard disk. Oni se sada nalaze u vCard formatu, i mogu sve da ih vidim pomocu programa Nokia PC Suite, ali ne mogu da prokljuvim kako da sad sve te brojeve vratim u telefon. U Nokia PC Suite ne vidim takvu opciju. Da li postoji neki program pomocu koga to mogu da uradim, ili neki drugi nacin?
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
budababa, pa postoji program Smart V Card...koji i pravi back up kontakata...trebalo bi valjda da sa njim i otvoris taj fajl...mada on ustvari pravi fajlove u .vcf formatu...a ne VCard formatu kako si ti naveo... 

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Uspeo sam da resim problem. Fora je bila u tome sto su se svi brojevi vec videli u tom direktorijumu Contacts, a nisu se videli u telefonu (kako? - nemam pojma). Uglavnom, prevideo sam ikonicu koja se nalazila medju Standard buttons (update your contacts), dok sam ja cackao po meniju i cudio se kako nema neke Import opcije
Kad sam to odradio, brojevi su se vratili u telefon. Eto, i to se desava. Tek, hvala na predlozima, moracu da nabavim taj Smart V Card.