N6630 i Go to problem

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
vlajche
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 22. Apr 2006. 21:42
Kontakt:

N6630 i Go to problem

Post od vlajche »

Ja ne znam dal sam ja debil ili je do mog telefona ali ja nista ne mogu da postavim u Go to!! :smutny:
Tamo u helpu pise da kad hocu nesto da posaljem u Go to samo odem do njega, kliknem na Options i tamo mi se pojavi "Add to Go to" ili tako nesto. Medjutim, meni se to pojavljuje samo ako kliknem na neku konkretnu sliku. Da li mogu recimo Real player da stavim u Go to ili neku igricu, aplikaciju, File manager ili bilo sta?! :shock:
Izludjuje me! Nokia je skinuta sa TIMa.

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Nisi napisao koja Nokia. Ako je 6680 ili neka predhodna, go to je za net (URLs), a ne za smeštanje aplikacija :)

Ako je neka kasnija ne znam :|
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

gargamel4, , malo bolje pogledaj , u naslovu teme pise da je nokia 6630 , koja je skoro ista kao i 6680 8) :wink: :) :D :lol:

gargamel4
Expert
Expert

Post od gargamel4 »

Sorry, u pravu si. Nisam video. :oops:

Mada je važnije da li sam u pravu ili ne. Ispravite me ako grešim. :wink:
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

mkvb
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 07. Feb 2006. 15:46

Post od mkvb »

Ja sam imao isti problem i odustao sam od tog poduhvata, izgleda da samo pojedine funkcije mogu da se stave u Go to, i to one meni manje vazne a one sto bih koristio nemaju tu mogucnost, malo nelogicno a? :disgust: :uhuh:

gargamel4, Gresis, postoji funkcija Go To, nalazi se u Organiser-u, nesto kao Favorites
HOX Titanium gray

gargamel4
Expert
Expert

Post od gargamel4 »

Ok onda se nismo razumeli. Ne znam na sta mislite. :| jbg :| kako dapopunim sto karaktera nego ovako!

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

gargamel4, kad udješ u glavni meni, imaš folder My own ... u njemu ćeš pronaći Go to ... pogledaj i znaćeš o čemu se priča ovde (to predstavlja otvaranje prečica prema najčešće korišćenim programima ... Mada kako kaže mkvb, mnoge, a najkorisnije aplikacije i programi ne nude opciju dodavanja u Go to ili Favorities, tako da nema posebne prednosti korišćenje ove opcije ...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

Ne mozesh sve ikonice da dodash u GO TO (to je malo jadno), mozesh damo neke, tj. one koje imas "add to go to"(tako nesto) u options. Mozda ima neki program koji radi na istu foru kao i GO TO.... Reci ce ti neko drugi ako zna.
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Imam i ja 6630 tim-ovu i jednostavno ne mozesh sve da stavish u go to..postavi onda da ti RP na kursoru u standby modu.. :wink:

bela
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 10. Feb 2006. 05:04

Post od bela »

E prijatelji tu gresite, sve aplikacije mogu da se stave u go to :))) , ja za to koristim program 'appman_v1.04_full_cracked_18plus2_938.sis' navodim puno ime jer sam vec pricao o tome , ali covek kome sam objasnjavao nije uspeo da nadje tu opciju u svojoj verziji ovog programa, sistem je kada se udje u appman ide se skroz desno, na installed app/options/add to favoutites , eto neka korist i od mene :D pozdrav
6630

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

bela, a kako stavish recimo RP u go to onda ?? :chytry:

bela
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od bela »

Pa prvo u appman-u pod settings stavis show all apps pa onda nadjes ga i dodas, app su poredjane po abecdnom redu
6630

vlajche
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 22. Apr 2006. 21:42
Kontakt:

Post od vlajche »

A bio sam ubedjen da svaka aplikacija moze da se stavi u Go to samo da ja to ne umem. Sad bar znam da ne lupam glavu. Hvala svima, hvala Bela,potrazicu taj program. Evo ovu poruku saljem sa moba, iz mini Opere da vidim kako je i radi super. Preporucujem je svima koji je ne koriste a verujem da je malo takvih.

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Da,moze preko appman-a da se stavljaju programi u go to,sad sam probao tako da je proble reshen... 8)

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

hm.... ja ne mogu da nadjem tu opciju u appman-u :? ...... 1.04 verzija .... izgleda da je ni nemam ....

pozdrav

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

b_udder, kad udješ u Appman...Idi dzojstikom skroz na desno...do poslednje opcije...Tu imaš spisak svih instaliranih aplikacija...i imaš Options, pod tim potrazi opciju da ti stavi aplikaciju u Go to...

Pokusaj...meni na N70 ne radi Appman u potpunosti pa se sad samo prisećam kako je bilo na n6680...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

iInstalled app->nadjesh koji program hocesh->options->add to favoutites... 8) Eto ti step by step...
Poslednja izmena od Dexter u Sub, 06. Maj 2006. 15:47, izmenjeno 1 put ukupno.

bela
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od bela »

Pa Dexter i nije bas tako :uhuh: ,tako dodajes samo appman , vec sam napisao kako treba 'installed app/options/add to favoutites ' ko nema tu opciju,a glavna je 'add to favoutites ' neka ostavi mail poslacu mu moju verziju programa
6630

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

Dexter, e ja definitivno nemam tu opciju... mada nije to ni bitno, jer koristim BestDesk koji dozvoljava da napravis precice kojih god aplikacija hoces ...... jedino me je bilo zbunilo sto nikako nisam nasao to za "go to"...

pozdrav

milann
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 23. Okt 2005. 09:11
:: Xiaomi Mi 9

Post od milann »

bela - Mozes li meni da posaljes taj program -Appman? Evo e-mail:senadomen@yahoo.com

Pozdrav

Odgovori