6600
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
- Del Boy
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
- Kontakt:
to sto ne moze da pokrene kameru kada ima 1 crticu baterije to je normalno , tako je na svim nokiama , znaci sto se tice toga ne trebas da brines
a sto se tice video zapisa ,i to se moze rijesiti tako sto ces da inataliras neki program koji to omogucava , a ima ih mnogo.
Ja da sam na tvom mjestu ja bih prihvatio ponudu

Opa Dexter sad si V.I.P.
a sto se tice video zapisa ,i to se moze rijesiti tako sto ces da inataliras neki program koji to omogucava , a ima ih mnogo.
Ja da sam na tvom mjestu ja bih prihvatio ponudu

Opa Dexter sad si V.I.P.

- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
I ja prvi put cujem to za nemogucnost pokretanja kamere kad je baterija na jednoj crtici...
gotovo sam sigurna da to kod mene nije slucaj...
jos mi nikad nije prijavio da nece da je pokrene...a bilo je i kad je baterija skoro pred gasenjem... 

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
- Dexter
- Expert
- Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
- :: Samsung S21+
da,kod samsunga ne mozesh da slushash mp3,da slikash,pushtash video i sve to kad je na zadnjoj crti...Nokia moze,siguran sam u to...Video zapis moze da se produshi instaliranjem odredjenog programa...Ponuda je ok,menjaj se ako zelish malo da promenish i isprobash symbian...
P.S. Hehe,da..pre par dana sam dobio taj novi status i tako smo otkrili i tu zadnju titulu koja je dugo chuvana u tajnosti...
P.S. Hehe,da..pre par dana sam dobio taj novi status i tako smo otkrili i tu zadnju titulu koja je dugo chuvana u tajnosti...

- Del Boy
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
- Kontakt:
ne ja znam da na mojoj 6610i , i na bratovoj 6230 , se nikako ne moze pokrenuti kamera kada ima samo jednu crticu baterije , isti slucaj je bio i kada je rodjak imao 7250i , ni na 7250i se nije mogla pokrenuti kamera sa jednom crticom.
eto ukoliko neko ima ili mu ima neko od prijatelja neki od ovih telefona , neka proba pokrenuti kameru sa jednom crticom , pa neka javi sta se desilo

eto ukoliko neko ima ili mu ima neko od prijatelja neki od ovih telefona , neka proba pokrenuti kameru sa jednom crticom , pa neka javi sta se desilo