6600

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
Yolle
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 10. Sep 2005. 21:07

6600

Post od Yolle »

Molim vas hitno mi treba da saznam koju verziju softwera treba da izbegavam na nokii 6600??? ili od koje verzije su izbaceni bagovi????Hitno molim vas!!!!!!!!!!!11

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

opushteno yolle ne trebas se toliko cimati oko toga :wink: uzmi fontel i testiraj ga,ako sve radi ok to je to...njegova prva verzija sw'a je radila ok a kamo li druge...
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Pa uzmi za poslednjom verzijom softvera chini mi se da je to v 5.27 , i necesh imati frke... 8)

donadog
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 21. Mar 2006. 19:03

Post od donadog »

Oce jedan drugar da se manja samnom, da mi da nokiu 6600 za moju motorolu v980. E sad izgleda da hoce da mi podvali. Koliko sam cuo, kad je baterija na poslednjoj crti ne mozes pokrenuti kameru. I moze li na video zapisu da se ukloni granica jer je kod njega na 9 sekndi, a ima memorijsku od 128 mb.

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

to sto ne moze da pokrene kameru kada ima 1 crticu baterije to je normalno , tako je na svim nokiama , znaci sto se tice toga ne trebas da brines
a sto se tice video zapisa ,i to se moze rijesiti tako sto ces da inataliras neki program koji to omogucava , a ima ih mnogo.
Ja da sam na tvom mjestu ja bih prihvatio ponudu 8) :wink: :D

Opa Dexter sad si V.I.P. :D

blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 24. Jan 2006. 23:34
Kontakt:

Post od blade_bre »

Dex je VIP vec par dana 8)

Ovaj, to za 1 crtu prvi put cujem. Na mojoj nokiji to nije slucaj :unsure: ili jeste... :chytry:
Provericu cim cim se isprazni!!!!
:?
...shit happens... keep d smile!

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

i ja sam koristio taj fontel pre 3god. i nisam imao tih problema sa njim... :uhuh: ali koliko vidim to i nije neki nedostatak ukoliko aparat funkcionise dobro. menjaj ga i nabaci mu neke mocne app :wink:
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

I ja prvi put cujem to za nemogucnost pokretanja kamere kad je baterija na jednoj crtici... :o gotovo sam sigurna da to kod mene nije slucaj...:uhuh: jos mi nikad nije prijavio da nece da je pokrene...a bilo je i kad je baterija skoro pred gasenjem... :)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Del Boy »

ne znam , nikada na 6680 i nisam pokretao kameru kada je na jednoj crtici , ali zato za 6610i i za 6230 sam siguran da ne mogu pokrenuti kameru kada su na jednoj crtici. ja imam 6610i a brat 6230 i nemozemo pokrenuti kameru kada je na jednoj crtici.
8) :wink: :D

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

To je slucaj kod Samsung-a,bar je bio kod mojih,a ne kod Nokie,to te neko zeza ili je eventualno slucaj na samo ponekom modelu! :uhuh:
Pozdrav 8)

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

da,kod samsunga ne mozesh da slushash mp3,da slikash,pushtash video i sve to kad je na zadnjoj crti...Nokia moze,siguran sam u to...Video zapis moze da se produshi instaliranjem odredjenog programa...Ponuda je ok,menjaj se ako zelish malo da promenish i isprobash symbian...

P.S. Hehe,da..pre par dana sam dobio taj novi status i tako smo otkrili i tu zadnju titulu koja je dugo chuvana u tajnosti... :wink:

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Del Boy »

ne ja znam da na mojoj 6610i , i na bratovoj 6230 , se nikako ne moze pokrenuti kamera kada ima samo jednu crticu baterije , isti slucaj je bio i kada je rodjak imao 7250i , ni na 7250i se nije mogla pokrenuti kamera sa jednom crticom.
eto ukoliko neko ima ili mu ima neko od prijatelja neki od ovih telefona , neka proba pokrenuti kameru sa jednom crticom , pa neka javi sta se desilo 8) :wink: :D

mkvb
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 07. Feb 2006. 15:46

Post od mkvb »

Ja dok sam imao 7250i nisam mogao pokrenuti kameru kada mi je slaba baterija, na 6630 nisam isprobavao ali za 7250i znam sigurno da NE MOZE
HOX Titanium gray

Odgovori