Vodafone Nokia 6630:Kako da postavim mp3 za zvono?!

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
The Nameless
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 04. Jun 2006. 19:38

Vodafone Nokia 6630:Kako da postavim mp3 za zvono?!

Post od The Nameless »

Kupio sam n6630 skinutu sa vodafone mreze.cuo sam price da se vodafone verzija razlikuje zato jer se ne moze postaviti mp3 kao zvono.Da li je to tacno ili postoji neki nacin.Samo da vam kazem,ja sam prosli put potpisao kao M&M ali sam sada The Nameless.
][-][ ][ ][Y][ rulez!!!

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

The Nameless, jedino ce ti flash pomoci...mada to sad mozes i sam da uradis... imas temu u kojoj je bas sve pojasnjeno...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Pa to ti je fora zbog zashtite autorskih prava bla bla bla...ne znam dal postoji neki program ali uglavnom,odnesi ga u servis da ti ga fleshuju tako cesh reshiti i ostale moguce probleme/prepreke...

The Nameless
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od The Nameless »

E,hvala.A sta znaci kada zovem nekog pojavi se note:active diverts.Sta je to i kako da ga ugasim?! 8) 8) :shock: :o !!!!
][-][ ][ ][Y][ rulez!!!

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

The Nameless, pa mora da si lucajno aktivirao preusmeravanje poziva...Udjes u Tools/Settings/Call diverts/Options/ i izaberes Cancel all diverts...Treba da ti ovo resi problem... 8)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

nazgul23
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 07. Apr 2006. 00:35

Post od nazgul23 »

Ne treba flesh ja je imam i radi mi bez problema, samo se snimi mp3 melodiju u odredjen folder!!! Veruj mi pricaju bezveze!!!!

The Nameless
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od The Nameless »

Probao sam to!!!Ali uvek posle toga mi i dalje pokazuje i dalje active diverts.nazgul23,u koji folder da stavim mp3 da bi mi bilo kao zvono?
][-][ ][ ][Y][ rulez!!!

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

nazgul23, ti si kao sto ti je vec neko u jednoj od proslih tema rekao dobio fleshovan telefon kada si ga kupio , znaci samo ti je na masci ostao onaj logo od Vodafone-a 8) :wink: :D

nazgul23
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od nazgul23 »

Au bre ljudi nije fleshovan ima imao je gomilu programa i aplikacija vodafonovih, ali sam ja sve izbrisao. The Nameless snimis mp3 file u c ili e Ako stavljas na krticu /sound clips/digital sound ili tones, ja mislim da je svejedno ali meni stoje u digital sound!!!! Pokusaj meni radi najopustenije.....

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
:: Samsung Note 2
Kontakt:

Post od Koren »

@The Nameless, Ranije se desavalo da to hoce da pise cak iako su ti iskljucena preusmeravanja zbog telekomovog/mobtelovog servisa za obavestavanje o propustenim pozivima! Nisam 100% siguran za ovo, ali kako su se pojavili ti servisi tako je pocelo da se pojavljuje i to obavestenje i to na razlicitim telefonima (cak i onim koji symbian videli nisu :wink: ) I dan danas mi se pojavi ta poruka s'vremena na vreme ali mislim da ne treba da te brines zbog toga.

PozZ

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

I kod mene se pojavljuje ta poruka na 6680,i sa starim softverom a i sad sa novima a nisam skretao pozive na druge brojeve niti koristim neki od programa za blokiranje poziva,tako da je to sigurno do Telekoma!
Pozdrav 8)

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

@ninolina: to uvek stoji, to je divert ne neki MTS-ov servis da bi posle mogao da ti salje poruku "propusteni pozivi.... broj *** je ponovo dostupan" & stuff.

To ne moze da se iskljuci, svima je tako (i na mojoj 3410 je bilo tako, a onda mi je bilo nejasno i X puta sam probao da iskljucim pa sam posle skontao o cemu je rec).

POz 8)
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

Dario (asdf), pa ok, ako je to karakteristicno za 064 mrezu...ja sam na 063, a nisam to videla ni kod ljudi koji koriste 064...Ali, ako ti kao korisnik te mreze, to tvrdis...onda ok... :wink: 8)

Linde
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 28. Jul 2006. 13:03

Post od Linde »

E zaboravio sam moju sifru pa sam napravio novi account.Sad sam ovaj account.Nazgul 23,probao sam da stavim u digital sounds ali mi i dalje pise Unable to set as tone.File format not supported.Moj drugar ima n6630 ali sa TIM mreze i on moze,sto je jos gore ima stariju verziju od moje!!!
HIM rulez!!!

nazgul23
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od nazgul23 »

Veruj mi meni radi bez problem, mozda se desava jeb***em***li ga sve sto mi je bilo u telefonu je vodafonovo, jedan jedini sreeansaver je vodafonov, ne znam sta da ti kazem mozda su meni fleshovali, a vratili vodafonove aplikacije :D :D :D eto....

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

Moj ortak je pre oko godinu dana kupio Vodafon 6630 i isto nije mogao da stavi Mp3 kao zvono,isto je pisalo kao sto je Linde rekao "File format not supported"! :blinky:
Rekao sam mu da ode u neki servis i za 10,15 evra flesuje fon,to je i uradio i sad mu naravno radi,tako da je 99,9% u tome problem! :wink: 8)

neovo
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 19. Feb 2006. 18:45
:: ///

Post od neovo »

ne bi ti skodilo da instaliras WMAPlus(mp3 i wma player) i uz njega mp3,wma,ogg codec. ja mislim da bi to trebalo da resi problem. ako i dalje nece da radi konvertuj pesmu koju zelis da ti zvoni u OGG fajl preko programa dBpowerAMP Music Converter.
jel sapunjate macora?

Odgovori