Vodafone Nokia 6630:Kako da postavim mp3 za zvono?!
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
- The Nameless
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Ned, 04. Jun 2006. 19:38
Vodafone Nokia 6630:Kako da postavim mp3 za zvono?!
Kupio sam n6630 skinutu sa vodafone mreze.cuo sam price da se vodafone verzija razlikuje zato jer se ne moze postaviti mp3 kao zvono.Da li je to tacno ili postoji neki nacin.Samo da vam kazem,ja sam prosli put potpisao kao M&M ali sam sada The Nameless.
][-][ ][ ][Y][ rulez!!!
- The Nameless
- Slučajni prolaznik
- The Nameless
- Slučajni prolaznik
Au bre ljudi nije fleshovan ima imao je gomilu programa i aplikacija vodafonovih, ali sam ja sve izbrisao. The Nameless snimis mp3 file u c ili e Ako stavljas na krticu /sound clips/digital sound ili tones, ja mislim da je svejedno ali meni stoje u digital sound!!!! Pokusaj meni radi najopustenije.....
- Koren
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
- :: Samsung Note 2
- Kontakt:
@The Nameless, Ranije se desavalo da to hoce da pise cak iako su ti iskljucena preusmeravanja zbog telekomovog/mobtelovog servisa za obavestavanje o propustenim pozivima! Nisam 100% siguran za ovo, ali kako su se pojavili ti servisi tako je pocelo da se pojavljuje i to obavestenje i to na razlicitim telefonima (cak i onim koji symbian videli nisu
) I dan danas mi se pojavi ta poruka s'vremena na vreme ali mislim da ne treba da te brines zbog toga.
PozZ

PozZ
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
@ninolina: to uvek stoji, to je divert ne neki MTS-ov servis da bi posle mogao da ti salje poruku "propusteni pozivi.... broj *** je ponovo dostupan" & stuff.
To ne moze da se iskljuci, svima je tako (i na mojoj 3410 je bilo tako, a onda mi je bilo nejasno i X puta sam probao da iskljucim pa sam posle skontao o cemu je rec).
POz
To ne moze da se iskljuci, svima je tako (i na mojoj 3410 je bilo tako, a onda mi je bilo nejasno i X puta sam probao da iskljucim pa sam posle skontao o cemu je rec).
POz

gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
E zaboravio sam moju sifru pa sam napravio novi account.Sad sam ovaj account.Nazgul 23,probao sam da stavim u digital sounds ali mi i dalje pise Unable to set as tone.File format not supported.Moj drugar ima n6630 ali sa TIM mreze i on moze,sto je jos gore ima stariju verziju od moje!!!
HIM rulez!!!
- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2