nokia 6630

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
evil_mystical
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 02. Feb 2006. 22:24

nokia 6630

Post od evil_mystical »

Imam nokiu 6630 i ne mogu da postavim .mp3 format za melodiju (ringtone) ????
pomoc
thanxx unapred

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

evil_mystical, nisi rekao da li je i sa koje mreze skidan .... ako je sa Vodafona, onda ces morati ili da ga flashujes ili da nabacis neki poseban program za mp3 melodije...

pozdrav...

milann
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 23. Okt 2005. 09:11
:: Xiaomi Mi 9

Post od milann »

Koji je taj program i gde se moze skinuti? Imam takodje Vodafonov soft (verovatno i kolega) i stvarno iritira cinjenica da ne moze jedna obicna mp3 melodija da se postavi kao zvono? :shock: :disgust:

Pozzdrav

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

milann, ne znam tacno, ali pominjao se na forumu ... potrazi malo...

pozdrav...

mkvb
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 07. Feb 2006. 15:46

Post od mkvb »

link

Ovde imas opsirno uputstvo i potreban software za flesovanje nokia bb5 telefona, ja sam uspesno flesnuo moju 6630 sa TIMa
HOX Titanium gray

milann
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od milann »

Ok. Hvala, pokusacu da nadjem negde taj program ali ako ga skoro ne nadjem fleshovacu mob. Samo da ne "rikne" jer sam laik za te stvari, pa posle nece da zvoni ni u mid. formatu. :roll:

Pozdrav

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Ti ako plashish onda izdvoji 800 dinara i idi do servisa,oni ce ti to uraditi za 5-6 minuta... :wink:

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

milann, nemoj sam ako ti je tel. pod garancijom jer ces ponistiti istu ...... i ukoliko si laik, mozda je ipak bolje da ti to odrade u servisu...

pozdrav...

milann
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od milann »

A ne ne :uhuh: ,sam cu to uraditi ne zvao se milann. :roll: Sinoc sam posetio burek forum i skinuo sam skoro sve sto mi treba za fleshovanje. A i upustvo je bas jasno i detaljno objasnjeno tako da ne bi trebalo biti problema.
Inace,jednom sam sam fleshovao V3 i crkla je :blinky: :ohmy: :o
Poslao sam je u servis i uvazili mi garanciju, tako da ni tamo ne bi trebalo biti problema ako se pak nesto desi. :oops:

Pozdrav

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

milann, e pa onda ti zelim uspesno flesovanje :) ..... javi kako je proslo ...

pozdrav...

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

paukoliko ti je crkla v3 kada si je sam fleshovao , onda bolje nemoj to da radis i sa 6630 , jer moze to da ti se desi i sa 6630 , a mozda ti u servisu neuvaze garanciju.
bolje ti je idi do servisa neka ti oni to urade za nekih 800 din. a ako ti je pod garancijom onda dzaba ce ti to da odrade 8) :wink: :D

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

a da tebi neko nije fleshovao fon pre nego shto si ga kupio nazgul23 m ?? :roll:

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

nazgul23, ajde lakse malo ..... ne pricam gluposti vec ono sto znaju svi na forumu, a tebi je telefon verovatno flesovan ....

mkvb
Mobil fan
Mobil fan

Post od mkvb »

nazgul23, tebi je od Vodafona ostala verovatno samo nalepnica na masci a software ti je 100% flesovan, pa i vrabci znaju da Vodafon 6630 ne moze da postavi mp3 za zvono (autorska prava) :)
HOX Titanium gray

milann
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od milann »

Bilo kako bilo, ja sam fleshovao telefon i sad sve radi besprekorno :D :D Sad ima mp3 i moze da zvoni ''ej kafano moja tugo.." do zore ako hoce. :lol: :lol:

Fleshovanje nije tesko, samo je potrebno lepo pratiti upustva i to je to.

Pozdrav 8)

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

milann, e drago mi je da si uspeo :) ...... a koju verziju softvera si stavio?

pozdrav...

milann
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od milann »

Pregazio sam V 4.03.38 sa V 6.03.08. Pod besprekorno podrazumevam da radi sve kao i pre,jedina razlika je sto moze da zvoni i mp3 melodija. Nisam primetio da nova ferzija donosi neka nova poboljsanja u odnosu na raniju.

Pozdrav 8)

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

milann, he... neko rece da sa novom verzijom brze izlazi iz foldera "Themes" :D :D

pozdrav...

mkvb
Mobil fan
Mobil fan

Post od mkvb »

Ja sam to bio rekao i stvarno mi se cinilo da je malo brzi ali to bih postigao i obicnim resetom, uporedjivao sam na 4.03.2x i 6.03.08 i bre ljudi nema nikakve razlike, do sada nisam apsolutno nista primetio, nikakve razlike, pre sam imao jedan bug u logu, kada pokusam da udjem u log poziva neki put mi se desi da jednostavno sam izadje iz menija, taj problem mi se i sada neki put desi tako da na kraju krajeva samo sam izgubio TIM zezancije iz telefona i dobio sam srpski jezik, pa sami prosudite da li se isplati rizikovati fles u kucnoj varijanti, pozdrav :)
HOX Titanium gray

FOUSAdmin
Banned
Pridružio se: Sre, 07. Jun 2006. 18:55

Post od FOUSAdmin »

mkvb napisao:i dobio sam srpski jezik, pa sami prosudite da li se isplati rizikovati fles u kucnoj varijanti, pozdrav :)
Ja bih da mi ostane engleski,sta ce mi srpski u telefonu,a da postoje fontovi za latinicu(c,c,z,s,d;)

Odgovori