nokia 6630
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
-
- Novajlija
- Pridružio se: Čet, 02. Feb 2006. 22:24
nokia 6630
Imam nokiu 6630 i ne mogu da postavim .mp3 format za melodiju (ringtone) ????
pomoc
thanxx unapred
pomoc
thanxx unapred
A ne ne
,sam cu to uraditi ne zvao se milann.
Sinoc sam posetio burek forum i skinuo sam skoro sve sto mi treba za fleshovanje. A i upustvo je bas jasno i detaljno objasnjeno tako da ne bi trebalo biti problema.
Inace,jednom sam sam fleshovao V3 i crkla je
Poslao sam je u servis i uvazili mi garanciju, tako da ni tamo ne bi trebalo biti problema ako se pak nesto desi.
Pozdrav

Inace,jednom sam sam fleshovao V3 i crkla je

Poslao sam je u servis i uvazili mi garanciju, tako da ni tamo ne bi trebalo biti problema ako se pak nesto desi.

Pozdrav
Ja sam to bio rekao i stvarno mi se cinilo da je malo brzi ali to bih postigao i obicnim resetom, uporedjivao sam na 4.03.2x i 6.03.08 i bre ljudi nema nikakve razlike, do sada nisam apsolutno nista primetio, nikakve razlike, pre sam imao jedan bug u logu, kada pokusam da udjem u log poziva neki put mi se desi da jednostavno sam izadje iz menija, taj problem mi se i sada neki put desi tako da na kraju krajeva samo sam izgubio TIM zezancije iz telefona i dobio sam srpski jezik, pa sami prosudite da li se isplati rizikovati fles u kucnoj varijanti, pozdrav 

HOX Titanium gray