Zanima me da li postoji nacin da otvorim neki fajl programom sa kojim ja zelim, npr. kao na kompu 'open with' pa onda da odaberem program . Da li postoji neka dodatna aplikacija koja resava ovaj problem ?
Pozdrav
Otvaranje fajlova zeljenim programom na 6630
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Hvala puno , probacu
I probao sam i odusevljen sam definitivno prelazim na njega
)) , jos jednom hvala!!!
I da te pitam Ninolina, da slucajno ne znas neku aplikaciju kojom mogu da posaljem neki fajl preko bluetooth-a, recimo *.jar, jer pravi mi probleme 'unable to send protected objects' . Cini mi se da je postojao neki programcic , ali sada ne mogu da ga nadjem.
pozdrav
I probao sam i odusevljen sam definitivno prelazim na njega

I da te pitam Ninolina, da slucajno ne znas neku aplikaciju kojom mogu da posaljem neki fajl preko bluetooth-a, recimo *.jar, jer pravi mi probleme 'unable to send protected objects' . Cini mi se da je postojao neki programcic , ali sada ne mogu da ga nadjem.
pozdrav
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
bela, instaliraj program Profi Mail...uz njega ce ti se instalirati i program Profi Explorer...iz njega ces moci da saljes i .sis i .jar, kao i fajlove u.mp3 formatu koje iz FExplorera ne mozes da posaljes... 

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***